A thua edhe ju jeni nje person qe preferoni shpejtesine, disa thone se kur drejtojne makinen me shpejtesi te madhe ndjejne nje liiri ne shpirt, a thua edhe ju jeni nje i apasionaur pas makinave apo si?
Ju prin sondazhi.
A thua edhe ju jeni nje person qe preferoni shpejtesine, disa thone se kur drejtojne makinen me shpejtesi te madhe ndjejne nje liiri ne shpirt, a thua edhe ju jeni nje i apasionaur pas makinave apo si?
Ju prin sondazhi.
My silence doesn't mean I am gone!
yesss valla du shum ti jap ene i jap![]()
M&M
maroj fare. po na bie rasti vetem ne Shqiperi, se ketu, ka shume komplikime nje makine, per nje student!
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Une Po, dua te vozitem shpesh...![]()
Mos Ndalo Duke Kerkuar Ate Qe Do..Mund Te Perfundosh Duke Dashur Ate Qe Gjen.
Makina nuk eshte luks, eshte mjet qe te nevojitet per gjithck
sidomos ne Usa.
Une s'kam ndonje qejf apo fiksim ta nis makinen, bile tashi kur dali
me burrin rrime duke ja hedhe celesat njeri-tjetrit sepse cdo njeri
priton ta ngase.
Po, dua te vozitem shpesh...me pelqen shume makina dhe vozitja![]()
I vetmi njeri qe ndihem safe kur nget shpejt dhe jam ne makine me te eshte vellai im.
per vete e ngas ndo nje here shpejt po me teper per dengla u know qe te tregoj qe jam me e shpejt se ai anash jo se ndjej ndo nje "liri ne shpirt"![]()
T'thom t'drejten nje her nuk kam vetur pasi jam ne Gjermani , dhe po duhet te punojm qe te arrijm deri tek Vetura , por kam deshir te Vozis shum , pasi ne Kosov Benzina lir dhe pse mos me u shetit haha..
Ky eshte mendimi im..
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Krijoni Kontakt