Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 105
    Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    [QUOTE=Larsus][QUOTE=Leila]
    Mos pri floket naten se... (kete s'e mbaj mend se si mbaronte,

se te pritet fati..

kur i pret floket dikujt qe eshte duke fjetur, cmendet flokekpreri (jo berberi, berberi ne kete rast quhet freakyy )

Une di dhe nje tjeter me floket...

Nqs personi qe te pret floket femer ne kete rast eshte me mujoret..
    Me kalimin e kohes do behesh tullac..

Wow, i paskeni permendur te gjitha.
    I cmendet gjyshet me pyetje.

Por ama vetem per te qene brenda temes, e gjeta dhe une nje.

Kur vete ora 11:11 kap nje kopse(mundesisht te bardhe) shpreh nje deshire (me sy mbyllur) dhe do te te realizohet...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga green
    Wow, i paskeni permendur te gjitha.

Kur vete ora 11:11 kap nje kopse(mundesisht te bardhe) shpreh nje deshire (me sy mbyllur) dhe do te te realizohet...

LoL Greeny kete une e di ndryshe .. kur shikon oren psh 12:12 ose 11:11 dikush po flet per ty ,,,po te kujton
    Kurse une e kam dore me 1 me lemzen .. sa here do me zeje dikush po flet per mu lolol ... ose po te zuri mbas buke te kujtojne per mire .. per ndonje xhest miresie qe mund te kesh bere

kurse kur berp ... ke ngrene shume .. u need to take a trip to Bahamas ,, oops i mean ne zyre j/k
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    - Kur ben shurren ne det, kripa ta sjell ne gjelle...lol

- Kur lahesh ne Durres, trupi te behet me urtikare.

- Kur ishim te vegjel, shkulnim barin ne lulishte dhe ja hidhnim gocave. Me car t e ber a i pyesnim???
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhuxhumaku : 03-05-2005 mė 16:33

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    =Xhuxhumaku]- Kur ben shurren ne det, kripa ta sjell ne gjelle...lol
    Ewww ...............................

Wow, po ate tjetren kur shikon calaman rruges. Nese je goce dhe sheh nje mashkull calaman do te ece mbare, po nese sheh nje femer calamane do te ece ters. Zakonisht calamanet viheshin re para ndonje provimi.

Citim Postuar mė parė nga PINK
    Kurse une e kam dore me 1 me lemzen .. sa here do me zeje dikush po flet per mu lolol ... ose po te zuri mbas buke te kujtojne per mire .. per ndonje xhest miresie qe mund te kesh bere
    Pinku, kur te ze lemza duhet te permendesh emra njerezish qe njeh. Tek emri atij qe te pushon lemza, ai eshte dhe qe te kujton.

p.s. Xhuxhumak, ju paskeni qene goxha cuna...shoket e mi te feminise shkulnin trendafila, i hiqnin ate pjesen e brendshme fitila-fitila me kokrriza, (si dreqin quhet?) edhe ate na e hidhnin brenda ne bluze-ne kurriz. Direkt fillonte te kruhej lekura. Po kjo s'kishte sh. lidhje me temen...gjithsesi...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 03-05-2005 mė 16:39

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Wow, po ate tjetren kur shikon calaman rruges. Nese je goce dhe sheh nje mashkull calaman do te ece mbare, po nese sheh nje femer calamane do te ece ters. Zakonisht calamanet viheshin re para ndonje provimi.

Pinku, kur te ze lemza duhet te permendesh emra njerezish qe njeh. Tek emri atij qe te pushon lemza, ai eshte dhe qe te kujton.

p.s. Xhuxhumak, ju paskeni qene goxha cuna...shoket e mi te feminise shkulnin trendafila, i hiqnin ate pjesen e brendshme fitila-fitila me kokrriza, (si dreqin quhet?) edhe ate na e hidhnin brenda ne bluze-ne kurriz. Direkt fillonte te kruhej lekura. Po kjo s'kishte sh. lidhje me temen...gjithsesi...
    Green,

Lana ka qene plot me trendafila anash saj, dhe kete gje e benin dhe ne por me njeri-tjetrin jo me gocat. Ai qe te digjte ishte pushi brenda kokres se trendafilave. Ndersa fruti i trendafilave te eger kur piqet ,hahet dhe eshte me shume vitamine C.(Edhe kjo jashte teme...lol)

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Po mi tamam keshtu eshte sic e thua ti .. une kur me ze lemza filloj i permend te gjithe emrat .. kush mund te me kujtoje .. dhe sa e permend emrin e personit fapp pushon

Po ka raste qe mezi pushon me duhet te permend gjithe fisin , po sdoli gje dhe andej filloj permend forumin lolol

Kur je duke ecur dhe pengohesh ne rruge te drejte, dikush te ka pare "shtrember". Kur je duke folur dhe mbytesh, ose te merret goja, dmth, po flet gabim, keq. Kur behesh gati te thuash dicka dhe e harron ne cast, dmth, qe do genjeje.
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kam nje pietje kshu quick kur i thone llol

Ca eshte kur e hedh shishen dhe bie , qendron mbrapsht ... nga pjesa qe e pime lol

Me ka ndodhur 2 here deri tani , ka ndonje dmth apo hic kot .. shanc

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Polifonia Popullore
    Nga Eni nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 23-05-2023, 16:43
  2. Muzika popullore ne dileme.
    Nga ChuChu nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 16:00
  3. kostumet popullore
    Nga olimpiadisti nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-03-2009, 19:27
  4. Enciklopedia e Muzikes Popullore Shqiptare
    Nga Darius nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-08-2006, 20:09
  5. Zgjedhjet lokale 2005
    Nga babadimri nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 07-03-2005, 13:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •