Close

Rezultati i Sondazhit: Keqkuptimet

Votues
13. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Keqkuptimet ndodhin vetem me njerez qe nuk i njoh mire.

2 15.38%
  • Keqkuptimet mund te ndodhin me gjithkend, askush s'mund te kuptoje qellimet e mia te verteta sikur edhe me te mirat te jene. Njerezit jane planete qe rastesishr vetem prekin njeri-tjetrin, por kurre nuk shkrihen ne nje.

4 30.77%
  • Keqkuptimet jane dhe ato nje menyre per te marre vemendje!

1 7.69%
  • Jo nuk jam ndjere e keqkuptuar kohet e fundit. Ne fakt, me ndodh rralle...sepse qe te mos keqkuptohesh thjesht duhet te tregosh kujdesh, per te mos shkelur sikur dhe pak vijen e maredhenieve te ndryshme.

5 38.46%
  • Ndodhin ne raporte ku nuk ekziston dashuria, ndryshe s'ka pse te keqkuptohesh.

1 7.69%
  • Nuk di c'te them...

2 15.38%
  • Arsye te tjera...

4 30.77%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12

Tema: Keqkuptimet

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Menyra e komunikimit te njerezve mes nejeri tjetrit eshte verbale (me anen e fjales ) dhe jo verbale (me anen e gjuhes trupore ose 'Bodylanguage')
    Derguesi i mesazhit (verbal apo jo verbal) dergon mesazhin dhe marresi kryen zberthimin e mesazhit.Nga te dyja palet kerkohet te kontrollohet kuptimi,gje qe ne shume raste nuk ndodh dhe si rrjedhim sjell keqkuptim.

PS: Kur them mesazh nuk bej fjale per mesazhe mes celularesh apo komunikim me radio marrese e dhenese,lol
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    Ndodh te keqkuptohem une apo dikush nga une po nuk ia var veshin edhe aq eshte gje qe permiresohet

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •