Cfare versionit eshte ai LG qe ke ti?Postuar mė parė nga SerialN
Cfare versionit eshte ai LG qe ke ti?Postuar mė parė nga SerialN
Shkarko Gthing v1.4 me poshte ke linkun dhe brenda ne arkiv ke edhe nje tutorial si perdoret eshte i shkruar ne Italisht shpresoj se e kupton perndryshe ta shkruaj edhe Shqip!!!Postuar mė parė nga SerialN
Password rar: www.technomat.netKodi:http://d.turboupload.com/d/785119/Copia_di_GThing_1.4.rar.html
Pershendetje!!!
Ja dhe nje l*-*e tjeter qe kujton se eshte i zgjuar se merr vesh dy rreshat assembler dhe di te beje pak reverset-engeeniering!!!Ha ha ha ha edhe po te tregoj ēmerr vesht ti te duket sikur po flas arabisht!!!
Pastaj mua nuk me intereson shume se beson apo jo!!!
HLA ???Po prisja qe te ma thoje ti sepse nuk e dija se ekzistonte!!!
Ore cmendon ti se jam ketu tju jap leksione?
Tani po fshij e dhe linkun dhe crackoje ti pastaj!!!
Une s'te dhashe mend por te thashe meqe ka shume veta qe bejne "punen" tende madje duke fituar dhe leke ti te merreshe me dicka me produktive ku HLA e ke degjuar dhe une ta rikujtova.
Pergjigja tregon qe s'ke arritur akoma nivelin te besh dallimin ndaj disa gjerave keshtu qe vazhdo me tenden.
P.S. nese arri te marr vesh une se si ke perodrur SoftICE, OllyDBG, Ida, a ku di une dhe per me teper nje program per te bere patch-in(crackun) sepse nuk di te modifikosh vete "header"-in e PE ate ske nga ta dish ti.
Gjithsesi te vafte mbare me pr0-0fensionin qe ke zgjedhur!! :P
di ndokush per zhbllokim te nokia6280
Krijoni Kontakt