kerkoj te instaloj nje program ne kompjuterin tim por nuk jam admin.
A eshte e mundur qe te hysh ne sistem pa loguar si admin?
faleminderit
kerkoj te instaloj nje program ne kompjuterin tim por nuk jam admin.
A eshte e mundur qe te hysh ne sistem pa loguar si admin?
faleminderit
vari leshte
Thua qe nuk instalon dot se nuk te lejon administratori.Po per te shkarkuar a shkarkon program nga ndonje link?? Provo te besh log off dhe te besh login lokalisht domethene si kompjuter dhe jo si kompjuter pjese e rrjetit.A te jepet mundesia te krijosh nje llogari te re si power user duke shkuar ne kontroll panel/users account? Po te klikosh ne start/run dhe te shtypesh ne run regedit a hapet regjistri editori?? Po te shtypesh alt+ctrl+del a hapet taskmanaxheri??
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Nuk je sa duhet i qarte.Postuar mė parė nga oliinter
I kujte eshte kompjuteri?
Ne c'sistem deshiron te hysh?
Perse nuk e ke paswordin e administratorit?
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
per te shkarkuar nga ndonje link tjeter normal qe i shkarkoj por kur vjen puna e instalimit nuk i instaloj dot pasi duhet te hyj si admin ne kompjuter.
NE qofte se ka ndonje menyre per ta injoruar nje gje te tille me ndihmo.
Respekte.
Baptist mos u merzit se nuk jam kreminel respekte
vari leshte
Hmmm...
Mund te perdoresh ne fillim nje disk te Winternals ERD Commander per te boot-uar kompjuterin. Me pas perdor locksmith per ta bere blank passwordin e adminit, pra per ta lene pa password.
Hiq diskun dhe bej reboot normal. Futu ne sistem si admin.
Start -> Run -> Regedit
Shko te Hkey_local_machine> software>microsoft>windows nt>Currentversion>winlogon>special Accounts>Userlist
Do shikosh qe eshte nje liste me usera. Bej right click ne anen e djathte te ekranit. krijo nje new dword me emer pikerisht si username qe deshiron...(psh admini2) dhe value/vlere 0. kjo llogari eshte e fshehur. Mund ti japesh privilegje admini pa problem. Tani natyrisht qe admini do ti bjere hiles qe passwordi i vet eshte bere null, por edhe sikur ta ndryshoje ...ti do keshe gjithmone mundesi te logosh me llogarine tende te dyte si admin duke shtypur 2 here ctrl+alt+del. Kjo eshte e vetmja zgjidhje qe me vjen ne mend...![]()
a ju kane thene ndonjehere qe ju djem jeni njisha ne kompjuter?
ne qofte se jo po ju a them une i pari.
Respekte dhe (fati favorizon mendjet e pergatitura).
tung
vari leshte
Krijoni Kontakt