Ok
sipas statistikave ne FUSHE Milani i meritonte Fitoret me Interin ket vit ?
Hajde i her ti analist nese ke by... me fol na i thuaj pak.
Ok
sipas statistikave ne FUSHE Milani i meritonte Fitoret me Interin ket vit ?
Hajde i her ti analist nese ke by... me fol na i thuaj pak.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Aha jo vetem meritonte ta pallonte Interin po ket vit Milani meriton te mari Champions League dhe Seria A kurse Interi mer Milanin ka qen vetem nje pjese e vogel.Postuar mė parė nga Cyclotomic
Forza Milan
![]()
Neshja e kthimit me PSV do jet e veshtire por Milanit i duet vetem 1 gol ne minutat e para ose ne pjesen e par per k.o. Sado qe PSV te sulmoj Milani prap do ta ndaloj ne mbrojtje dhe te mbylli lojen ne mefushe, pranaj Anceloti njifet shum mir si trajner per taktika.Forza Milan
![]()
e davius e davius,nuk te mbushet mendja se milani eshte nje klub nder me te miret kete vite ne ligen e kampioneve.
sa i perket asaj se nuk kam hyj ne forum, tet them vec se jo nga friga por kam qene i zene ku disa prej arsyeve i permende dhe vete e jo nga friga e me pak nga nje tifoz i realit.por me vete thash mos behem shume banal vec une te jap komente per milanin. a ti davius behu fer dhe se pari ma uro fitoren e jo drejt me kritika.heheheee
Milan
Okey une te kam kerkuar por ty ke qene ne provim dhe skam cka beje une tash, por nuk me duket fer qe kur humb milani te largohesh nga forumi dhe kur fiton te vishe ketu te shesish mend, por nejse une te respektoj se je me i madh se une por ne tifozllek ska moshe.Postuar mė parė nga AC-Milan
Vije me vone tek lokali se jam nga banesa tash. shihemi per 5 min.
My silence doesn't mean I am gone!
Edhe dicka ate komjuterin ne skaj ma ruaj se vije une ok![]()
My silence doesn't mean I am gone!
mos hajde se skam vend sa i perket per te ardhePostuar mė parė nga Davius
davius nuk eshte e vertet se kur humbi nuk e prnoj disfaten, jam fer tifoz.por ku jane ato te tjeret qe kur fiton milani (aty hyn dhe ti davius) qe te flasin te pakten dy fjale miradie per milanin.me treguan se paske ardhe tek lokali im, por e dij se ke ardhur te kritikosh e jo te ma urosh se te njoh mire une ty davius.hehehee.te jesh fer vine ma jep nje kafe dhe ma uron si tifozat e vertet....
Milan
Ehhhhhh ... PSV nuk ka shance te ktheje rezultatni , madje ka per te humbur perseri dhe ne fushen e vete . Te gozohet dhe te festoje fitimin e titullit dhe ardhjen deri ketu . Milan eshte nje skuader e madhe dhe e organizuar, besoj se e merr kete vit .
KOKASHTA
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Mendoj se do te fitoje Milani prap
Edhe barazim te dali njisoj o por kualifikimi per ne finale do ti japi Milanit moral shu te modh ne ata jave para nehsjes me Juven. Do lodhen pak duke lujt me PSV dhe pastaj vjen Juve por morali esht gjithnje me i rencishem sado te jesh i lodh. Me rraf dhe Juven javen tjeter sdo ket me ekip ta ndaloj Milanin as Celsi as Liverpuli.Postuar mė parė nga viganv
Krijoni Kontakt