pershendetje,
akoma edhe tre dite edhe leshohet versioni i ri tiger.
si ju duket.
per mendimin tim edhe qe akoma nuk e kam installuar i kam shume shume besim qe do te jete nje version vertet i pa kapshem.
mendimi juaj??
Kio
pershendetje,
akoma edhe tre dite edhe leshohet versioni i ri tiger.
si ju duket.
per mendimin tim edhe qe akoma nuk e kam installuar i kam shume shume besim qe do te jete nje version vertet i pa kapshem.
mendimi juaj??
Kio
versioni mac OS X 10.4 "tiger" ka koh qe ka dale...ku jeton ti?
dhe eshte os-ja me i mire qe ka dale ne treg deri sot.....harroje unix and linux.
i vetmi problem qe kane ato te apple,eshte se e kan bere kte version si me qene per kalamaj,graphica eshte si loder....nuk duket hic profesionale...megjithate mua me terheq stabiliteti i kti os-je,keshtuqe per kesaj here po ja fal![]()
you cant choose to make art,art chooses you.
Edhe une po bej nje jave qe e bleva se me 29 prill doli ....ti ndoshta e ke patur version beta ....dhe eshte famtastike por ka disa buge me safarin ,firefox etc po gjithesesi mbetet i shkelqyer
o etan ku ndodhesh ti ne shqiperi?
po te pyes sepse ne shqiperi nuk gjehet macu perqamet,dhe jam kurioz se ku mund te gjehet.
a di ne nje dyqan?
you cant choose to make art,art chooses you.
Une e kam blere ne FNAC ...ose me mire ne Fnac -un qe ndodhet ne Champs Elysee ne qender te Parisit dhe ka dale ne 29 prill .....tani ti duhesh te jesh ne kaliforni dhe apple sa e nxorri tigrin ta dha ty ,,,,se une isha edhe ne Bruksel dhe atje akoma s kishte dale .....
Une instalova Tiger para nje jave. Isha i kenaqur me Darwin, me Tiger super burra.
ju lutem kush ka webcam isight.
dua te bej nje prove se si finksionon videoconferenca
faleminderit
kio
Tiger eshte nje nga sitemet me stabel dhe me nje grafike te jashtzakonshme, e keqja e Apple eshte hardwar-i sepse eshte i shtrenjte. Kam nje portabel Power G4, 1500 Mhz dhe memorie 1,5 Gb si dhe HDD 80 Gb.
Krijoni Kontakt