Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 61
    Perjashtuar nga Mod. Maska e brahobravo
    Anėtarėsuar
    23-04-2006
    Vendndodhja
    Mallakaster
    Postime
    26
    Ti Indrit te lutem zbato regulloren e forumit. Ne kete miniforum nuk lejohen te shkruajn jomuslimanet ,ky only truth eshte bektashi, dhe bektashjanet nuk jane musliman

ps ti only truth shko tek miniforumi jot dhe kakarit atje ketu nuk eshte per ty

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar mė parė nga brahobravo
    Ti Indrit te lutem zbato regulloren e forumit. Ne kete miniforum nuk lejohen te shkruajn jomuslimanet ,ky only truth eshte bektashi, dhe bektashjanet nuk jane musliman

Po me duket se ti dhe disa te tjere po keni qef te kakaritni ketu .
    Per ate edhe po i thuani Indritit qe te mos lejoj askend tjeter te shkruaj ketu .
    Se kush eshte musliman e kush jo nuk e vendos ti edhe ēka eshte megaforum dhe miniforum nuk e vendos ti .Mos harroj te them se ti nuk vendos se une ku shkruaj dhe ēka shkruaj .
    Edhe ne postime te tjera ju kam thene se ka disa qe kane qejf te njollosin te tjeret dhe nuk kane qej qe te tjeret tju perzihen ne postimet e tyre .
    braho bravo i ke disa forume ashtu siē don ti ku vete autoret i duartrokitin vetvetes shko tek ankebuti ,nen hijen e shpates ,forumi islamik .
    Ata atje jane rigoroz ,atje as qe i lejojne anetaret e mezhzbzve hanefi ,maliki etj .

Une po bej pauze pak se nuk rrihet gjithmone me stupc ne krah

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170

per mua bektashinjte jane muslimane, me gjithe gabimet qe kane ashtu si cdo musliman tjeter shqiptar qe ben 1000 te zeza.
    Nese ketu ka komunitet musliman dhe bektashi kjo nuk dmth qe i kemi nxjerr jashte feje, prandaj pak kujdes kur nis te na tregosh rregullore.

Nese nuk ju pelqen moderimi im jan gati te jap dorheqjen qe tani, per keshtu si kalamaj nuk do ju le te beni.
    Une kam 5 vjet ketu dhe nuk jam aq kopetent ti them tjetrit keshtu e ashtu ti me 5 shkrime do te na tregosh se cduhet te bejme?!!!
    Je tip pak interesant.

Tema do te pastrohet nga sharjet kur te kem kohe.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INDRITI : 30-04-2006 mė 04:27
    Injoranca nuk zhduket me top

Perjashtuar nga Mod. Maska e brahobravo
    Anėtarėsuar
    23-04-2006
    Vendndodhja
    Mallakaster
    Postime
    26
    Meqe paske pes vjet ne forum dhe qenke bere daut (ushtar i vjeter) i forumit ateher po e mare mbrapsh ate qe te thashe te zbatosh regulloren

Bektashinjt lusin vare nuk falen nuk agjerojne nuk japin zakat madje kane disa dite qe agjerojne por jo ne ramadan pra ramadanin e mohojne dhe kane disa dite ne muajt e tyre

Po qe se per ty keta jane musliman ateher po te bej nje pjyetje

Kush eshte per ty jomusliman?!

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Meqe paske pes vjet ne forum dhe qenke bere daut (ushtar i vjeter) i forumit ateher po e mare mbrapsh ate qe te thashe te zbatosh regulloren

Bektashinjt lusin vare nuk falen nuk agjerojne nuk japin zakat madje kane disa dite qe agjerojne por jo ne ramadan pra ramadanin e mohojne dhe kane disa dite ne muajt e tyre

Po qe se per ty keta jane musliman ateher po te bej nje pjyetje

Kush eshte per ty jomusliman?!
    Ka edhe te aferm te tu qe ju themi muslimane, dhe qe as falen as agjerojne as zeqat nuk duan tja dine fare se ikane fituar me djerse, madje as nuk e dine nga bie dera e xhamise, po ketyre cfare tu themi?
    Tu themi jomuslimane? Apo tu themi gabimtare e te paditur?
    Nese eshte e para atehere i bie qe 1000 vete te kete muslimane tere shqiperia, nese eshte e dyta i bie qe padituria te jete justifikim edhe per bektashinjte te cilet e ndjekin ate besim ne menyre te verbert pa ju ardhur udhezimi i vertete.

Per mua jo musliman ne shqiperi eshte personi mohon dy deshmite ose njeren prej tyre.Flas ne mes muslimanesh e jo per te krishteret.

Ps. ky mesazh do te fshihet me vone ashtu si cdo shkrim jashte teme.
    Injoranca nuk zhduket me top

. Maska e alDI
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    o braho a se kupton se nuk flitet per kokat e bektashizmit ktu por per popullin e thjesht ?
    Ne shqiperi dhe ne mbar boten nuk ben dot tekfir general se populli eshte i pa ditur.
    .

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar mė parė nga only truth
    Ty do te tregoj diēka ashtu siē e kam degjuar nga nje Dervish.

Njehere e kam pyetur nje dervish se pse shume njerez nga te tjerat grupe flasin gjera te keqija per tarikatet .
    Pergjigjja e tij ishte se ēdo njeri i ka disa foto ne brendesine e tij dhe keshtu njerzit i shohin ato foto te tyre te keqija dhe mendojne se e gjithe bota eshte ashtu si brendesia e tyre .
    Dhe pastaj me tregoj nje ngjarje per dijetar se si i kishte ndodhur atij .
    Ai dijetari e kishte pasur emrin Ali dhe nje dite e takon nje katundar asi nga me primitivat ,dhe ai katundari i drejtohet dijetarit duke mos e thirur ne emer siē duhet por e thir me emrin gomar .Kurse ky dijetari po ja kthen pergjigjen duke e thirrur ate katundarin me emrin Ali .
    Ne ate qast po e pyet nje nxenes kete dijetarin se pse ju pergjegj ne kete menyre .
    Dijetari po i thote nxenesit se ai katundari mbrendesine e tij e kishte me gomare e me kafshe te tjera e fliqsira te tjera , dhe se krijesa si ai nuk mund te qesin jashte nga goja e tyre fjale te mira mbasi fjalet e mira nuk existojne tek ata .
    Kurse une ne brendesine time pash vetem gjera te mira dhe nuk gjeta asnje gje te keqe per tja kethyer atij .
    Ishalla nuk i ke ti fajet per keso gjerash ēfare po flet .
    Fajet per keso gjerash qe flisni le tju mbesin ne kurriz atyre qe jane me tradita te rrugeve (sunna e rrugaqve)
    Paqja dhe te mirat e Allahut qofshin mbi ata qe e meritojne.
    Mbas ketij morali qe doje te me beje ben mire ti rikthehesh vetes qe te kthjellohesh mire se kush po ofendo.Sa per postimin tim akoma ate mendim mbaj qe ato me lart jane kafshe.Tani te lutem me ler rehat me replikat e tua,shko e falju ndonje varri te ndonje gomari , qeni ,maceje !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar mė parė nga La_Lune
    Mbas ketij morali qe doje te me beje ben mire ti rikthehesh vetes qe te kthjellohesh mire se kush po ofendo.Sa per postimin tim akoma ate mendim mbaj qe ato me lart jane kafshe.Tani te lutem me ler rehat me replikat e tua,shko e falju ndonje varri te ndonje gomari , qeni ,maceje !
    Ani la luno ani ,une spo mundem te rri me stupc ne krah per ēdo dite duke ju tregu per keso gjera.
    Une e kam pare se kush eshte gomar dhe se kush po i lutet gomarve e gjera te ngjajshme ,por sdo te tregoj se ti po u prekshe shume shpejt .

Allahu e din shum mire se kush ēfare po ben ne kete toke.

فقيـــر إلـى الله Maska e rapsod
    Anėtarėsuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Mbi libra
    Postime
    796
    qe te jemi te qarte!!!!
    Qe te jemi te qarte te gjithe, se mbase po dukem si shume paradoksal kur une sjell disa te dhena,.......
    Une e kam deklaruar qe jo te gjithe ata qe e aujne veten Sufijnj apo Tarikatxhinj jane ne rrugen e drejte, e am deklaruar qe veshtire te gjesh sot dhe aq me shume ne shqiperi dike qe eshte i perkushtuar ne menyre te drejte sufizmit, ato pak tarikate qe kane ngelur ne bote jane dhe te pakta ne rruge te drejte.
    Dy fjale per bektashinjte,...................
    Une nuk dua te flas me emra apo me "Baballare" por per mua nuk eshte musliman, ai qe e ben haramin hall ose hallallin haram, pra nuk eshte musliman ai qe thote se mishi i derrit eshte hallall, nuk eshte musliman ai qe thote se alkooli dhe vecanerisht vera qe eshte e thene bukfalisht ne Kur'an, e nese keto ndonjeri qe i thote vetes musliman i merr per te qena ai nuk eshte musliman dhe kurre nuk do t'i marri ere xhennetit.
    Ju lutem mos spekulloni me temat, njerezit qe kam permendur ne fillimin e kesaj teme nuk jane te shekujve "modern"!!!!!!!
    "Allahu ka ekzistuar dhe s'kish vėnd, Ai ėshtė ashtu siē ka qėnė" Hzr. Aliu r.a.

i/e regjistruar Maska e buki19
    Anėtarėsuar
    20-09-2005
    Postime
    313
    Une nuk e kuptoj nje gje,pse dikush kerkon shtigje tjera qe ne te shumten e rasteve jan fare te pasigurta e qe mund te perfundojn edhe ne kufer,kurse ne anen tjeter eshte rruga e sigurt,e trasuar me ane te Kur'anit dhe te Derguarit te Allahut,Muhamedit savs.A nuk ju mjafton Kjo rruge?

1:6. Udhėzona (pėrforcona) nė rrugėn e drejtė!
    1:7. Nė rrugėn e atyre, tė cilėt i begatove me tė mira, jo nė tė atyre qė kundėr veti tėrhoqėn hidhėrimin, e as nė tė atyre qė e humbėn veten!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga buki19 : 01-05-2006 mė 16:16

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fillon Kreshma e Madhe
    Nga I KTHYERI nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 28-02-2023, 01:24
  2. Mėsime themelore Islame pėr fėmijėt
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 02-12-2008, 19:44
  3. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44
  4. A eshte feja Islame e perkryer?!
    Nga Gjoni nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 02-03-2003, 20:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •