llap.. 10000 her te kam thene..jepe burimin e shkrimit.. psh gazeten a revisten a autorin a..
hajt mos prito..
shkrimi ka vlere.. vertet ka dicka te tille mes Rugoves dhe Berishes..
dhe nga kjo Ftohje mes ktyre dyve Nxehen mire Thaqo Nanoistet dhe ja u kpusin ne plumba njanit e tjetrit..
Ai atje ne Prishtin (Dull Thaqi) ja vret Rugoves Xhemen e Ahmetin.. ky ne Tiran (dull Nano Klosi) ja vret Azemin kti tjetrit mu nen dritare te zyres..
Shum bukur.. por ftohja mes ktyre dy Cjepeve.. i kushton Jete njerzish Atdhetareve ktej e andej..
Heshtja e Pd se Berishes per Dhunen Polpotiste ne Kosove eshte ... spo e them fjalen se del shum e rende..
Edhe qe Bukoshi ka me ja dredh Rugoves e kuptova qe kur e pash at xhambaz pran Qose Caushit ne pervjetorin mashtrus te 28 Nentorit qe ben ne Vlore fill mbas Djegjes qe ja ben shqiperise Bandat e Mejdan Dokle Abaz Ermen Caush Gjinusheve e Cup Frrokave te Nanos.. dhe ardhjes se Partise se Enverit ne Pushtet me 97..
Aty ish Bukoshi ne ate maskarade..
Ne se e ka shkuar me aprovim te Rugoves gabim eshte..
Edhe Berisha ja kthen.. kusurin duke e takuar Thaqin kur vjen ne Tirane..megjithse e di mire qe Thaqi po ja ben rugoves ate qe ja ben Thaqo-Nanoistet Berishes ne 97..
Keto jan anti Vlera.. per te dy ..por me shume kjo e rendon Berishen..
Kam kohe qe kam shprehur Habine.. Si nuk foli njiher Pd per zbardhjen e Vrasjes se Ahmet Krasniqit ne Tiran?
Mund te kesh inat Rugoven..por te kerkosh zbardhjen e nje Krimi eshte Princip nga me kryesoret per nje NJERI..
Pik.. Dhe kush hesht eshte bashk fajtor..
Ahmet Krasniqi pret atje ne Varr qe te denohen Kriminelet..
berisha duhet ta dije se te jesh demokrat do te thote jo te besh kapitalizem se ate din ta bej dhe Cac Nanosi shum mire.. por Demokrat do te thote.. tja kish temen e semes Vrasesve pik..
ndryshe cfar ndryshimi ke nga Dulla..
Edhe ideja e Rugoves se Ramizi ka bere shume per Kosoven eshte nje Iluzion..por Ai ben dhe politik dhe i falet kjo lajthitje..
Krijoni Kontakt