Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25
    i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756

Angry Faqet zyrtare të R.SH. i referohen Kosovës si provincë serbe

http://www.mfa.gov.al/shqip/info.asp

"Gjuha letrare shqipe ka 36 shkronja dhe perdor alfabetin latin, te
    aprovuar nga Kongresi Kombetar i Manastirit me 1908.

Gjuha shqipe (e folur dhe e shkruar) perdoret gjithashtu dhe ne disa
    pjese te populluara nga shqiptare te Ish-Republikes Federative te
    Jugosllavise (Mali i Zi, Serbi dhe Maqedoni)."

* * *

Ministria e Punëve të Jashtme të (nënës) Shqipëri bënë të ditur se gjuha shqipe flitet edhe në Sërbi!

Oh plasaaaaaaaaaaa!

.
    Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Veton Surroi, është shprehur se “pas dhjetë apo pesëmbëdhjetë vjetësh, kur të shkruhet historia e përpjekjeve të popullit të Kosovës për liri dhe paqe, atëherë do të evidentohet edhe kontributi dhe merita e padiskutueshme e Nanos në këto përpjekje për lirinë e Kosovës”.
    ....
    Kështu ecën kjo puna e "kontributit"për lirin e Kosovës:

1.Nanosi njeh sovranitetin e Malit te Zi dhe Serbisë me Kosovën
    2....t`quen Serbi
    3.Çka vjen n`ren nuk e di,po ni `allahmore`po pritet!

(e shkeputa nga nje forum ku flitej per temen)
    Me respekt
    rtp-ja

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22
    E perbashketa e Fatos Nanos me Veton Suroin eshte se te dy jane minoritare ne toke shqiptare, njeri vllah dhe tjetri turk.

Keshtu qe mos u cudit nga deklaratat e tyre.

Albo

Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Duhet dikush me publikue kete marri!
    Duhet dikush me ....me piskat pak!

Nuk shkon keshtu ma.

E gjeta emrin e ministrit:

PROF. DR. KASTRIOT ISLAMI
    Minister i Puneve te Jashtme te Republikes se Shqiperise
    Me respekt
    rtp-ja

I Harruar Maska e AldoWeb
    Anëtarësuar
    29-06-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    79
    Ore RTP po pse me thua qe ne serbi nuk u flitka shqip
    Presheva sikur mbeti jashte kosoves.
    R. Sh. eshte anetare e OKB dhe nuk eshte aq e fuqisme sa te kete ndonje lloj vetoje keshtu qe i mbetet vec te pranoj vendimet e OKB(pra me sa mundet e lufton sistemin nga brenda). Mos harro se Rezoluta e famshme e OKB flet per paprekshmerine territoriale te Serbise perfshire dhe Kosoven.
    Keshtu qe nuk eshte R.Sh qe pengon apo demton Procesin e pamvaresise se Kososves(jo per gje po s'ka as celesat e kashtes ne dore).
    Ndryshuar për herë të fundit nga AldoWeb : 23-03-2005 më 09:22
    -------------------------------------
    Be to be! If you can't just be!

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anëtarësuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Në botën e çudirave
    Postime
    755
    Citim Postuar më parë nga Albo
    E perbashketa e Fatos Nanos me Veton Suroin eshte se te dy jane minoritare ne toke shqiptare, njeri vllah dhe tjetri turk.

Keshtu qe mos u cudit nga deklaratat e tyre.

Albo

Bravo Albo...

Tashmë e pamë dhe ne "sëmundjen" e Shqipërisë...qenka që drejtuesit e shtetit sipas teje nuk paskan gjak "të kulluar" shqiptari...

Tani e shoh që ti "qenke" më shqiptar se mua,ose prsh.. se komshiun tim të lagjes që nuk e kishte gjakun e "kulluar" si tëndin...

Turp të të vijë për çka ke shkruajtur më lart....

Kushdo qoftë ai,përderisa është zgjedhur nga shumica e popullit shqiptar ti o "Mëndjendritur" nuk ke të drejtë ta etiketosh me të tillë mbiemra...

Mund ta kritikosh për rezultatet që ai sjell por për asgjë më tepër.....

Kaq për ty se kam përshtypjen kur flet për injorancën e të tjereve,më duket sikur le mënjanë tënden,e cila në shumë raste shfaq madhësinë e saj...

Përsa i përket temës...besoj se është një tjetër temë boshe e me synime politike të ngushta (siç ishte tema e gjoja njohja nga Shteti Shqiptar i sovranitetit së Serbisë duke përfshirë dhe Kosovën..)...prandaj dhe përgjigjet serioze e të bazuara në fakte mungojnë...por hidhni veç shpifje dhe mashtrime "elektorale"....

Bravo ju qoftë....

Ps.Mos vraponi të më "etiketoni" pasi personalisht nuk kam ndërmend të votoj asnjërën nga 2 partitë kryesore,por shkruajta këtu pasi më bëri përshtypje fodullëku juaj....

Ja kalofshi mirë
    .........................

Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22
    miki_ro, une shpreha nje te vertete qe Fatos Nano eshte minoritar vllah ne Shqiperi dhe Veton Suroi eshte minoritar turk ne Kosove.

Nese nje e vertete e tille ty te duket si ofendim, atehere mua me vjen keq per ty qe i fshihesh te vertetes si djalli eres se thimjamit.

Ata qe i tremben se vertetes jane ata qe kane dicka per te fshehur.

Albo

Albo,

Je nje person pak i cuditshem sepse per gjera te njejta mban qendrime te ndryshme.Diku luan rolin e moderatorit e diku te percaresit.Diku rolin e atdhetarit e diku rolin e kozmopolitit.Kjo len te dyshosh shume ne qellimet e tua ne trajtimin e temave ne mos flet dhe per nje ane tjeter ate te qenurit provokator dhe nxites i ideve te mbrapshta.
    Edhe sikur Nano te ishte me te vertete vllah siq e quan ti,ai eshte shtetas shqiptar dhe si i tille ka te drejta te barabarta.Sepse cdo shtetas i Shqiperise gezon te drejten e zgjedhjes dhe te drejten per te zgjedhur.Askund nuk thuhet se ky apo ai nuk e kane kete te drejte.Nejse keto jane idete tuaja te cilat nuk kam me teper deshire t'i komentoj mirepo per nje gje jam mese i sigurte se Veton Surroi eshte i dale nga Kukesi dhe eshte denbabaden shqiptar.Te paret e tij kane dal nga nje fshat prane Kukesit me emrin Surroi.Ai nuk eshte Suroi por Surroi.
    Eshte turp t'a quash ate si turk kur ai nuk ka as dhe nje lidhje te vetme me turqit e rinj dhe te vjeter.
    Por dhe njehere do desh te them se sinqerisht nuk te kuptoj ne je Albo apo prapa tij fshihet dicka tjeter.

Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22
    Qazim RUDI, pakicat kombetare kane te drejten e shtetesise, por nuk kane te drejten e uzurpimit te kreve me te larta shteterore. Sepse pasojat jane komb-shkaterruese sic i kemi pare ne Krete, ne Lisbone, apo ne Beograd e Rambuje ne keto 8 vjet.

Veton Suroi eshte nipi i nje oficeri xhonturk te mbetur ne Kosove dhe po do prova per kete, i gjen ne shkrimet e atyre qe e njohin nga afer prejardhjen e tij dhe jane prononcuar ne media. Po te kerkosh dhe te lexosh, i gjen te publikuara edhe ne kete forum.

Une i respektoj pakicat si shtetas, por jam kategorikisht kunder zgjedhjes se tyre ne poste te larta si kryeministri, kryetar kuvendi apo presidence. Ajo eshte e rezikshme per interesat tona kombetare.

Pikerisht se kam gjak shqiptari di te bej dallimin midis kombesise shqiptare dhe shtetesise shqiptare, atyre qe kane lindur shqiptare dhe atyre qe jane asimiluar ne shqiptare.

Albo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 23-03-2005 më 18:09

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anëtarësuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Në botën e çudirave
    Postime
    755
    Citim Postuar më parë nga Albo
    miki_ro, une shpreha nje te vertete qe Fatos Nano eshte minoritar vllah ne Shqiperi dhe Veton Suroi eshte minoritar turk ne Kosove.

Nese nje e vertete e tille ty te duket si ofendim, atehere mua me vjen keq per ty qe i fshihesh te vertetes si djalli eres se thimjamit.

Ata qe i tremben se vertetes jane ata qe kane dicka per te fshehur.

Albo

Albo

Nuk më erdhi mirë kur lexova shkrimin tënd,jo për arsye që kam diçka për të "fshehur" por për faktin që hipokrizia jote në shumë raste njollos punën e këndshme në këtë forum..

Se çfarë është z.Nano ose z.Surroi nuk më interesonte si shumë në momentin kur të replikova,çka më bëri akoma përshtypje është që,si nga një anë ti more djalosh jep "predikime" tolerance etj etj dhe nga ana tjeter vazhdon të ushqesh ne trurin tënd koncepte të tilla të ulta e injorante...

Ps.Së vertetës nuk i fshihem djalosh,këtë ta them me siguri (bën mirë të mos ngresh ipoteza të tilla pa njohur personin ne fjalë nuk tregon asgjë tjetër vecse nivelin tënd të ulët duke ngritur të tilla ipoteza të pabazuara e hamendëse) ...por erës së thimjamit edhe mund edhe ti shmangem pasi nuk e duroj dot...

Thuamë tani dhe djall....

Me kaq nga ana ime e mbyll këtu me shkrime në këtë temë,dhe desha të theksoj keqardhjen time për konceptet budallaqe,të qëllimshme e plotësisht "elektorale"...të Albos...

Ja kalofsh mirë
    .........................

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parë i Republikës së Kosovës
    Nga Albanino në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  2. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  3. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39
  4. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •