Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Tani do pytni q'bej une?
    Asgje!!!Marr qdo dite nje rrug te njejt varreza pune shtepi.Qdo dite i rrefehem thuase me degjon.Afrohem afer varrit dhe e pyes per qdo gje po asnje pergjigjeje.
    I trgoj se ka ardh prandvera por jo edhe per te.Mundohem te behem shum e fort ke varri se ai kurr nuk e ka dasht lotin.As ateher kur na ndan nuk kemi qa me lot por vetem zemrat rrenkonin.Pse athua na ndodhi kjo?Po kot lodhem duke pyet pasi nga atje ska kthim....Eh sa me mungon askush nuk me beson se nuk i them askujt por verehem,u tregon loti pasi largohem nga varrezat.Nuk qaj tek ai por kur zbres te varri i vogel atje nuk mund te ndalem qaj per te dyte,dhe mendoj ne vete ...Sa e fort jam kur shkoj ne pune jam gjithmon e pergaditur edhe per pune edhe per shaka taman behem nje aktore e vertet....Kjo eshte perditshmerija ime ne pika te shkurtra....
    e pnjohura
    Ndryshuar për herë të fundit nga e panjohura : 19-04-2007 më 11:10
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga e panjohura
    Tani do pytni q'bej une?
    Asgje!!!Marr qdo dite nje rrug te njejt varreza pune shtepi.Qdo dite i rrefehem thuase me degjon.Afrohem afer varrit dhe e pyes per qdo gje po asnje pergjigjeje.
    I trgoj se ka ardh prandvera por jo edhe per te.Mundohem te behem shum e fort ke varri se ai kurr nuk e ka dasht lotin.As ateher kur na ndan nuk kemi qa me lot por vetem zemrat rrenkonin.Pse athua na ndodhi kjo?Po kot lodhem duke pyet pasi nga atje ska kthim....Eh sa me mungon askush nuk me beson se nuk i them askujt por verehem,u tregon loti pasi largohem nga varrezat.Nuk qaj tek ai por kur zbres te varri i vogel atje nuk mund te ndalem qaj per te dyte,dhe mendoj ne vete ...Sa e fort jam kur shkoj ne pune jam gjithmon e pergaditur edhe per pune edhe per shaka taman behem nje aktore e vertet....Kjo eshte perditshmerija ime ne pika te shkurtra..............................
    e panjohura
    ...............
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga e panjohura
    Tani do pytni q'bej une?
    I trgoj se ka ardh prandvera por jo edhe per te.Mundohem te behem shum e fort ke varri se ai kurr nuk e ka dasht lotin.As ateher kur na ndan nuk kemi qa me lot por vetem zemrat rrenkonin.Pse athua na ndodhi kjo?Po kot lodhem duke pyet pasi nga atje ska kthim....Eh sa me mungon askush nuk me beson se nuk i them askujt por verehem,u tregon loti pasi largohem nga varrezat.Nuk qaj tek ai por kur zbres te varri i vogel atje nuk mund te ndalem qaj per te dyte,dhe mendoj ne vete ...Sa e fort jam kur shkoj ne pune jam gjithmon e pergaditur edhe per pune edhe per shaka taman behem nje aktore e vertet....Kjo eshte perditshmerija ime ne pika te shkurtra..............................
    e panjohura
    ...............
    Edhe njemij jete te jetoj kjo do mbetet e njejt mua nuk mund te me ndryshon askush ne kete bote do te jem nje lule e vyshkur ne kopshtin e rinise,do me kujtojn ata qe kan nje perjetim te ngjashem.Nese kur shkruaj bej ndoj gabim kerkoj falje se nganjeher loti mi mbulon edhe shkronjat...

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga blue_crystal
    ti nuk je me pjese e jetes time, dhe tani e di, kurre nuk do te jesh. E di s'do me besoje kurre po te te thoja se te mendoj cdo dite. Nuk ndjej me mall, as nostalgji, asgje. vetem se qe kur te kam humbur ty kam humbur deshiren per te ngritur koken nga qielli e per te pare yjet, per te ndjekur me sy nje re levizese ne nje cep te kalter te qiellit, per te vene re lulen e pare qe çel. Qe kur te kam humbur ty kam humbur kaltersine. Kam shume gjera per te thene, por nuk e di nga t'ia filloj. Nuk e di ne bej mire qe flas per kete bote qe tashme u tha e u harrua (e kishim parashikuar).
    shkrim tamam me ndjenj ,pasterti
    urime per menyren e te shprehurit
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    e mblodha dashurine tone dhe copat e fundit qe kishin mbetur nga ajo dashuri ,dhimbje !!! i futa thell ne zemer per ti ngjitur por pashe qe ishte gje e kote !!! me dhimbte zemra,shpirti !!! u mundova e dashur me tere forcat te te doja me zemren e derrmuar por nuk mundem me !!! te desha akoma te dua por zemra nuk pranon dashuri te copetuar !!! ajo te do te gjithen !!!nuk pranon kompromise !!! ndarje me nje zemer tjeter !!! me beso !!! te dua po smund te vazhdoj te te shikoj se si me poshteron me te tjere njerez !!! thjesht nuk mundem !!! nuk dua te behem fasade e nje dashurie te derrmuar !!! mjaft kam qene per shume kohe loder ne duart e tua !!! por nje gje mos harro se gjithe jeten do te dua !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Personi qe luan me ndjenjat e dikujt nuk meriton dashuri,nuk meriton flijim,por edhe urrejtja mu kishte dhimt per te sepse urrejtja mund te kalon ne dashuri e dashurija ne urrejtje te ata qe kan dasht me gjith zemer shum veshtir kalon,ndoshta ka mendime tjera pasi une nuk mund ta urrej ai nuk eshte ne jete...

e panjohura

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    nuk hyre ne boten time te mund te te njihja boten tende,
    nuk me degjove kur une te degjoja .
    cfare mesuam nga kjo jete na beri te duam njeri tjtrin dhe po kjo jete na beri te urejme njeri tjtrin.
    dashuruam veteveten por jo dashurine, qendruam ne ndjenja perkedhelese dinake egoiste per te vetmuar zemer tone, dhe ja;
    dashuria tashme ka shkuar larg , shume larg , ajo eshte nje lot i hidhur dhe nje psheretime e dridhur brenda shpirtit tone .
    nuk mundem dhe dashuronim dashurine por dashuronim vetmine .
    qendro e dashur dashuri larg shpirtit tim

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-03-2007
    Postime
    128
    Citim Postuar më parë nga blue_crystal
    ti nuk je me pjese e jetes time, dhe tani e di, kurre nuk do te jesh. E di s'do me besoje kurre po te te thoja se te mendoj cdo dite. Nuk ndjej me mall, as nostalgji, asgje. vetem se qe kur te kam humbur ty kam humbur deshiren per te ngritur koken nga qielli e per te pare yjet, per te ndjekur me sy nje re levizese ne nje cep te kalter te qiellit, per te vene re lulen e pare qe çel. Qe kur te kam humbur ty kam humbur kaltersine. Kam shume gjera per te thene, por nuk e di nga t'ia filloj. Nuk e di ne bej mire qe flas per kete bote qe tashme u tha e u harrua (e kishim parashikuar).
    Shume bukur, rrjedhshem!!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Masakra e Tivarit-1945
    Nga Sabriu në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 13-04-2013, 17:15
  2. Si u vranë 4300 shqiptarë më 1945
    Nga ~Geri~ në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-12-2006, 14:13
  3. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56
  4. Arratisjet
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 18-08-2002, 09:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •