Pershendetje...
Tek nje teme tjeter nje forumist tjeter hodhi disa fjale te keqija mbi nje aktore goja se ajo ka origjine serbe dhe nuk ja vlen te permendet, por edhe shume here ka pasur replika ne ate se a duhet te kete nacionalizem ne profesionalizem:
Shembull: Nje kengetare kosovare vendos te bene nje videoklip ne Maqedoni ku e dine se ketu ka disa profesionist ne kete aspekt, dhe nuk vendos te beje ne Kosove sepse ajo shembull mendon se atje nuk jane aq te afte per te bere nje vidoklip te mire, pra tash ketu perzihet gjerat dikush thote jo, pse te shkoj ne Maqedoni ajo te beje klipin duke pasur ne Kosove dhe me shiqiptare ndersa shkon atje me maqedon, ajo kengtarja thote jo pse ne Kosove ketu nuk punojne mire...duke qene Maqedonia atje punojne me mire nuk ka dert pse une i le shqiptaret ne nje ane dhe shkoj me dikend tjeter, ketu eshte cilesia dhe kualiteti dmth profesionalizmi......e keshtu dicka...perzihet gjerat...
Se di sa jam i qarte por ndryshe e kam ne mendje dhe s'dije si te formuloj por besoj se me kuptuan esencen se cka dua te them.
Shkon me maqedonin shembull ben nje biznes sepse ai eshte me profesional dhe nuk e ben te njejtin biznes me shqiptarin sepse ai nuk eshte aq profesional ne ate fushe shembull...keshtu dicka...
Si mendoni ju kur vihet ne pyetje ceshjta profesionale a duhet te jemi nacionalist dhe te na vret ajo ndjenja se e nacionalizmit te tepruar...do e beje kete me shqiptarin edhe pse eshte keq por e dije se eshte shqiptar, dhe kurre nuk shkoj me ate tjetrin edhe pse e ben me mire ate pune...
PS:
Krejt e kam perzie me duket

por s'dije si ta sqaroj...
Krijoni Kontakt