Frutat edhe turshite i kam fiksim, pastaj te tjerat vende vende.
Frutat edhe turshite i kam fiksim, pastaj te tjerat vende vende.
Frutat pa perjashtim, domatet, kastravecat, kosi, supa me zarzavate, shrimps, dark chocolate. Baklavase i ha vetem arrat, lol
Sufllaqet qe behen ne evrope, lol. Nje sufllaqe p.sh ne grand place ne Bruksel, summer time edhe nje birre te shijon shume.
Nje frape ne Athine andej nga muaji maj.
HAKUNA MATATA
Lamb shank with rice ........Domate kastraveca ( love shrimp) yumi... (Keto te gjitha me nje gote vere te bardhe.......)
Edhe sufllaqet me pelqejne..........lol
frutat i kam shume qefe dhe per bakllava vdese fare me ngrn
dy sy qe shpesh shikohen
heret a vone dashurohen
Kuqe !!Postuar mė parė nga Kuqalashja
Po nuk e pate bezdi, do tė lutesha tė mė gjeje adresėn e saktė tė Barba Jorgos dhe a punon nė fundjavė dyqani??
Nuk le dyqan pa kėrkuar pėr ato qė duhen pėr kukurec dhe asnjė nuk mi sjell dot.
Mė ka marrė malli ta "dėrtoj" e ta pjek...le pastaj pėr ta ngrėnė.![]()
Pėr tavėn e kosit...bėhet dhe me pulė, pėrveē qingjit dhe kecit, por me kofshė pule... gjoksi nuk i jep shijen qė duhet sepse ėshtė tepėr i "thatė".
Keci ka veēori mė tė mirė se sa qingji (sado i vogėl tė jetė qingji) sepse nuk ka dhjamė dhe ėshtė mė i lehtė pėr stomakun...ndėrsa nė shije nuk ka ndonjė diferencė tė madhe.
Sa u ktheva nga puna, e ma acidosėt stomakun. lol
Eshte restorant Humi, jo dyqan. Keshtu si ambient nuk eshte kushedi se cfare, por ka goxha reputacion e ratings ne Zagat i ka te mira. Fundjavave jo vetem qe eshte hapur, por e gjen dėng dhe ne 10 te nates madje.Postuar mė parė nga Humdinger
Pervec menuse se perditshme, kane dhe specials per dite te caktuara te javes. Te shtunave psh kane comlek me lepur, por duhet vajtur heret se e mbarojne. Ndersa pacet dhe kukurrecet i ke te perditshme.
Jorgaqi eshte mu ne Broadway, nuk di sa je i familjarizuar me ate zone. Por nese di kafene Omonian (ku rrine gjithe shqiptaret), barba Jorgo eshte vetem nje a dy blloqe me poshte.
Kjo eshte adresa e sakte:
Uncle George's
3317 Broadway
Astoria, NY 11106
(718) 726-7474
enjoy!
P.S. Ndersa per fresh seafood, dhe grilled calamari to die for (for real), zbrit poshte ne Ditmars.
Taverna Kyclades
3307 Ditmars Blvd
Astoria, NY 11105
(718) 545-8666
spageti ala italia
paidakia
edhe me ne funde gjella shqiptare fasuleeeeeeeee
Partizoni
Frutat i dua e se shumti,edhe perimet,sa u perket misherave peshku nr 1
Fruta dhe perime i kam te pandashme po dhe picat dhe peshku me pelqejne!
DEUTSCHLAND & LUKAS PODOLSKI=NUMBER 1
Krijoni Kontakt