Close
Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 134 prej 134
    i/e regjistruar Maska e Helikranon
    Anėtarėsuar
    14-11-2010
    Postime
    359
    Mallakastriot !
    Une kam shkruajtur qarte dhe paster,por jam i detyruar te te sqaroj rreshtin e dyte per te cilin ju e keni "veshtire" per ta kuptuar.
    A mos valle eshte fatkeqesi per italianin,francezin,grekun ,gjermanin,kinezin,indianin,japonezin,egjyptianin qe nuk jane shqiptar? Besoj se jo,sepse secili eshte krenar per ate qe eshte dhe jo ate qe duhet te jete.Pikerisht kete dua te them. Besoj se je i qarte tani.
    Por me sa ve re ju dhe ndoshta ka dhe te tjere qe shqetesoheni me nick-un "Helikranon" ,qe vjen si rrjedhoje e mungeses se njohurive historike nga ana juaj.
    Helikranoni-ka qene nje qytet ne Epir disa shekuj para Krishtit,qe ekziston edhe sot bile eshte i banuar,me emer tjeter edhe brenda territorit tone shqiptar.
    Besoj qe nuk eshte e nevojshme t'ju sqaroj se kujt i perket Epiri.
    Po per Akilin ke per te na thene gje?

Epiri i perket grreqise e?

i/e regjistruar Maska e Helikranon
    Anėtarėsuar
    14-11-2010
    Postime
    359
    Bamba-Bumba !
    Vava-Vuva !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    323
    e se qeka ilir Akili,e cfar pastaj? helbete,na behet qefi po cfar fitojm ndoj gje,ne planin materjal sig.qe s fitojm gje,po ne planin shpirtror po themi...!
    kur ngjoj kshuu mburrjesh m kujtohet nji poezi e Fishtes ku ne fund thohet
    ,,,,,t a mar vesh Shqypnija mar
    se Pater Gjegji ma s a shqyptar,,,,

a e di nokush se si e pse e thot Fishta kte e a e ka lexu nokush poezin ne fjal????? kontekstin e ksaj thenje?e kush.... se Fishta qe ka shkru ,,Lahuten.....

mase e kam gabim,nuk po them per sa thohet ma siper,por....ne shqyptaret trima rrehemi kollaj....
    nuk o puna te rrejm veten,ata qe rrehen apo j u ka qefi me u rrejt,po cfar e cilat jan vlerat e verteta e sa kemi hise ne si komb ne kto vlera.....

Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •