Une per ate film po flisja Ydhi, se e disha se fillonte me shoke..lol
Po Shoku une Tili si ka kene si film mar, se nuk me kujtohet hic?
Une per ate film po flisja Ydhi, se e disha se fillonte me shoke..lol
Po Shoku une Tili si ka kene si film mar, se nuk me kujtohet hic?
Ku te ka vajtur mendja tek ky film. "Shoke te nje skuadre" eshte nje nga filmat e dobet te realizuar ne ato kohe. Pervec Ēim Dajes (Shkelqim Daja) qe beri buje ne ato kohe, se ishte veshur si "i jashtem" dmth me xhinse te ngushta origjinale dhe me floke pak te gjate dhe shablloneve te edukimit komunist, asgje tjeter nuk ofroi ky film.
Nuk me kujtohet roli i nenes apo i mesueses tek ky film, por aktorja qe luan rolin e gruas se Jovan bregut, ka qene nje nga aktoret me te mira te teatrit popullor dhe quhet Edlira Janushi.
Epo me duket se jemi ba lamsh metamam por megjithate e di qe ajo qe luan tek Shoku yne Tili , eshte ajo qe luan tek Jovan Bregu , tashi mbase i kam ngaterruar pak keto dy filmat por e mbaj mend qe Tili e then kemben , edhe mesuesja e ndihmon , e ku ta di une . Tashi Lona ne e kishim fjalen per Shoku yne Tili , nuk di gja une se a je ngaterru ti apo jo , ec shpejt ma jep ate 20 dollarsh iher ate ban .:P lol
Whoever said that money can not buy happiness ,simply, they didn't know where to go
shopping
Aktorja quhet Elida Janushi.
Ajo ka luajtur rolin e gruas se Jovan Bregut tek "Pallati 176" dhe te mesueses te filmi "Shoku yne Tili"
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Po qe se ėshtė ai film , ku luan ai durrėsaku si trajner, atėhere mėsuesja ėshtė Rezana Ēeliku. ( yll ka qenėPostuar mė parė nga Bokerrima
)
Boke!
Ēim Daja , duke filluar qė nga emri dhe mbiemri pa pėrmendur tė tjerat, s'ka patur kurrė shanc tė bėjė bujė. (lol)
Where does a thought go when it's forgotten?
Nga fshati Arrzė i rrethit tė Korēės me origjinė.....ka luajtur edhe Lezen, kush e mban mend.Postuar mė parė nga hope31
Mos e ngatėrron me KĖNDIN e drejtė.....ēfarė buje paska bėrė ky, qė as emrin nuk ja kemi dėgjuar??Postuar mė parė nga Bokerrima
Ēfarė filmash apo shfaqe teatrale tė tjera, ka nė repertorin e tij ky i "bujshmi" ??
"Era e ngrohtė e thellėsive"Postuar mė parė nga Humdinger
Harrova tė shtoj, qė e ka patur shtėpinė, tamam nė kufi tė lagjes sime dhe asaj sė xhuxhumakut. (lol)
Kur doja te flisja unė me Xhuxhiton nga dritarja , s'na linte koka e Ēimit.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MI CORAZON : 05-05-2005 mė 00:39
Pash zotin....kush ėshtė ??
Ja ma pėrshkruaj pak
Tek ai filmi me minierė me Shpresa Bėrdėllimėn, ai "qefliu" qė ėndėrronte tė shponte direkt e nė infermieri me atė..si quhet ajo si trapano e madhe ..(lol) pantominė, fantominė...Postuar mė parė nga Humdinger
...e harrova...
Ose dragaminė...me minė mbaron ajo fjalė..E kam pėr atė veglėn qė shpon asfaltin.S'mė ze gjumi sonte mua, deri sa ta gjej.
Hjaaaalppp !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MI CORAZON : 05-05-2005 mė 01:04
Filmin e mbaj mend......por kėtė tė "bujshmin" me azallah LOL
Krijoni Kontakt