A jeni per martese apo vetem per bashkejetese
po
jo
si
sdi
A jeni per martese apo vetem per bashkejetese
Martese![]()
Mar-qar.......
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Njeriu ndryshon gjate gjith jetes se tij, ndryshon si person dhe mendimet e tij formohen nga periudha qe po kalon ne moshe, dmth po te jesh me pak se 25 vjec doemosdo do jesh per beqari, kur te besh qefin e beqarit dhe mos te lesh te mire dhe te keqe te beqarizmit pa kalu ateher njeriut i lind nevoja per ndyshim qe eshte martesa.
Kur te martohesh duhet patjeter te kesh bo qefin e beqarit perndyshe martesa nuk do eci ashtu sic duhet.
MARTESE ne moshen e duhur.
Nuk do të thotë se të gjithë ata që dijnë ta ndezin kompjuterin dhe të hyjnë në internet dijnë edhe të punojnë me te! Apo ata që dijnë të hapin një program apo temë dijnë edhe ta shtrojnë saktë!
Si e kupton ti përgjigjen PO ose JO etj në Pyetjen: A jeni për MARTESË apo BEQARI ?
Çka mendon se kam menduar unë nëse të përgjigjem me Po ose JO????
PO martesë apo PO Beqari?????!!!!!!!!!!
Kam cekur edhe në postime tjera ku përqindja e votimit në temë të caktuar dilte mbi 500% (!!!!) se këso metoda të votimeve nuk guxojnë të aplikohen sepse JANË TË PAMUNDSHME!
Kjo nuk do të thotë se tema yte nuk vlenë, bile është shum me rëndësi për votim dhe diskutim porse radhitja e pyetjeve duhet bërë ndryshe. Pëer shembull:
A JENI PËR:
- Martese,
- Beqari,
- Bashkëjetëse,
- Nuk kam përgjigje ....!!!
vallai se di, them nga nje ane me mire bashkjetese sepse kshu ka ardh koha, ama nga ana tjeter them, duhet te martohesh per arsye qe ta shikosh se ca do te thote te jesh i martuar... fundja martesa eshte gje e bukur, edhe pse shumica jan martuar thjesht per numer, ama te gjesh dike qe do... mire eshte te martohesh...
ama se di tani ne kte kohe sdi cte them.... skam mendje per martese ku di une... mbase po me pelqen me shume jeta beqarise "ku rafsha mos u vrafsha" sdi cte them!
Mundesisht me 2 gra pernjiheresh ne shpi si puna e myslimanve, ata bojn jet vallai.)
Per te dyja natyrisht!
Beqare derisa te mos e ndiej me veten mire me nje status te tille pastaj martese...
Kam vetem nje limit: qiellin!
Sdu me marr njeri ne qaf![]()
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Krijoni Kontakt