Close
Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 94
    [L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Me e bukura ose me mire ajo qe duhet te te vije me shume keq eshte se ka nga ata analfabete qe dy fjale nuk dine te lidhin e vine e bejne te zgjuarin e japin mend. Kjo eshte per te ardhur keq.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    sa shum te konkeni lodh

po un jam antikrishti mor.

qe kue thash se plasa
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Anti-Krisht ka mundesi tna sjellesh noj birre se qenka edhe vape sot.

lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    ta bi me gjith qef lol ca birre do lol ahahahahah se si antikrisht qe jam fluturoj neper kontinente lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Ja ku jam, mua mė dėrgo!
    Anėtarėsuar
    06-12-2008
    Postime
    275
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Me e bukura ose me mire ajo qe duhet te te vije me shume keq eshte se ka nga ata analfabete qe dy fjale nuk dine te lidhin e vine e bejne te zgjuarin e japin mend. Kjo eshte per te ardhur keq.

Ardi
    Pikerisht nga kjo dallohen dishepujt e vertete te Krishtit, qe edhe pse mund te mos jene te shkolluar sipas botes, ne syte e Perendise konsiderohen te drejte. Kjo ne fakt ishte edhe arsyeja perse edhe ne shekullin e pare iu besuan apostujve, sepse sic thote Bibla, ata e dinin se nuk jane te shkolluar qe te krijonin histori apo tregime nga hiqi, prandaj i kuptuan se kishin qene vertete me Jezu Krishtin. Ti ne fakt i perserite ato fjale, vetem se ne versionin tend.

coptic
    ... njerėzitė deshnė mė tepėrė errėsirėnė se dritėnė; sepse punėrat' e atyreve ishinė tė-liga.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga Seminarist Lexo Postimin
    =========================================

Ore te nderuar bashkekrijesa, vellezer ne atin e memen Adam e e Eve, o bashkethithes te te njejtit ajer, o bashkeekzistues nen te njejten atmosfere ----- po pse mo pergjigje eshte kjo me siper??????

Ju lutem shume me respekt qe me vjen vetem ngase jeni qenie njerezore, po nuk mundet dot te shpjegoheni se nuk keni se c'te thoni beni kete: KTHEJUNI KRISHTERIMIT 2000-VJECAR!

PO JU DUAM MORE JU DUAM...NUK JU HEDHIM POSHTE...SE KISHA ESHTE I VETMI SPITAL PER SEMUNDJET HERETIKE SHPIRTERORE, EDHE ATJE DO TE GJENI SHPETIM, SE ESHTE I VETMI TRUPI I ZOTIT, KU KRISHTI BANON PREJ FILLIMIT!
    i nderuar Seminarist.

duke shpresuar se nuk do fyheni , nga reagimi im , por me duhet te them qe postimi i cituar me ka bere pak per te qeshur , pasi u referohesh ungjillorve , protestanteve e te tjera identifikime kishash e besimi si semundje heretike shpirterore

nje sugjerim , nese me lejon ;
    tema e antikrishtit dhe krejt Apokalipsi eshte nje liber i cili kerkon studim te thelle ,
    kerkon lutje dhe agjerim dhe bashkepunim me teologe me pervoje per te deshifruar dhe kuptuar profecite lidhur me antikrishtin.

jo se une mendoj se ti nuk je ne nivelin e duhur per ta studiuar , por se mu duk pa vend , qe te hysh ne ballafaqim me muslimanet duke menduar se Muhamedi eshte Antikrishti , vetem duke u bazuar mbi nje liber ku supozohej qe muhamedi eshte antikrishti .

une mendoj se forumi ka te krishtere me pervoje lidhur me studimin e apokalipsit si ortodoks -katolik ashtu edhe ungjillore , por perseri nuk mendoj se jane te nivelit te duhur , pasi apokalipsi [zbulesa] eshte nje liber teper i thelle dhe koduar dhe madje edhe studiues te krishtere me pervoje mund te kryejne pa dashur keq shpjegimin keq interpretimin e ketij libri .

sa per temen , me pak fjale ; nuk mendoj se muhamedi eshte antikrishti , mund te jete gjithcka tjeter po antikrishti jo.
    flas i bazuar mbi ato qe kam lezuar dhe degjuar , pavaresisht se mund te jene te gabuara .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    18-01-2011
    Postime
    43
    edhe mu mpelqen kisha. i vetmi problem qe kam un me krishterimin esht qe te krishteret mundohen te konvertojn te tjeret. mu personalisht nuk me shqetson fakti qe kur un te jem ne parajse duke i rene harpes ne maje te reve, gjith te tjeret te jene duke u djegur ne ferr. po sdu te jem nga kta te krishteret fondamentaliste qe mundohen te konvertojne te tjeret se pastaj mbes pa shoke se askush nuk me fton neper festa e kshu.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    18-01-2011
    Postime
    43
    fjalen antikrisht iher as qe e kuptoj se ca dmth, po ma merr mendja qe gjeja me kristiane per tu ber do ishte ti ktheje faqen tjeter dhe ta dashuroje

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    sa shum te konkeni lodh

po un jam antikrishti mor.

qe kue thash se plasa
    a je vertet ti pasha nderin tat aaa ?

heu bre burre , nuk e dijsha qe anti krishti qenka prej kosove ?

tash i cplodhe bijte e nanave se fort ishin tuj u lodhe me gjet antikrishtin .

pasha besen tate me ke bere per te qeshur kur the keshtu , se pikerisht kjo qe the mungonte pas gjithe ketyre postimeve dhe debateve fetare .

sic duket hapesi i temes e ka braktis ket ceshtje kaq te nderlikuar dhe ka heq dore me e gjet nese muhamedi eshte anti krishti apo jo .

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Pse? Paska vdekur antikrishti? :P

Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sindromi mesdhetar (mediteranien) a e keni degjuar dhe si e kuptoni.
    Nga Marya nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-05-2009, 10:24
  2. Libri rijadus salihin
    Nga useid nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 24-01-2005, 12:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •