Me e bukura ose me mire ajo qe duhet te te vije me shume keq eshte se ka nga ata analfabete qe dy fjale nuk dine te lidhin e vine e bejne te zgjuarin e japin mend. Kjo eshte per te ardhur keq.
Ardi
Me e bukura ose me mire ajo qe duhet te te vije me shume keq eshte se ka nga ata analfabete qe dy fjale nuk dine te lidhin e vine e bejne te zgjuarin e japin mend. Kjo eshte per te ardhur keq.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
sa shum te konkeni lodh
po un jam antikrishti mor.
qe kue thash se plasa
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Anti-Krisht ka mundesi tna sjellesh noj birre se qenka edhe vape sot.
lol
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
ta bi me gjith qef lol ca birre do lol ahahahahah se si antikrisht qe jam fluturoj neper kontinente lol
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Pikerisht nga kjo dallohen dishepujt e vertete te Krishtit, qe edhe pse mund te mos jene te shkolluar sipas botes, ne syte e Perendise konsiderohen te drejte. Kjo ne fakt ishte edhe arsyeja perse edhe ne shekullin e pare iu besuan apostujve, sepse sic thote Bibla, ata e dinin se nuk jane te shkolluar qe te krijonin histori apo tregime nga hiqi, prandaj i kuptuan se kishin qene vertete me Jezu Krishtin. Ti ne fakt i perserite ato fjale, vetem se ne versionin tend.
coptic
... njerėzitė deshnė mė tepėrė errėsirėnė se dritėnė; sepse punėrat' e atyreve ishinė tė-liga.
i nderuar Seminarist.
duke shpresuar se nuk do fyheni , nga reagimi im , por me duhet te them qe postimi i cituar me ka bere pak per te qeshur , pasi u referohesh ungjillorve , protestanteve e te tjera identifikime kishash e besimi si semundje heretike shpirterore
nje sugjerim , nese me lejon ;
tema e antikrishtit dhe krejt Apokalipsi eshte nje liber i cili kerkon studim te thelle ,
kerkon lutje dhe agjerim dhe bashkepunim me teologe me pervoje per te deshifruar dhe kuptuar profecite lidhur me antikrishtin.
jo se une mendoj se ti nuk je ne nivelin e duhur per ta studiuar , por se mu duk pa vend , qe te hysh ne ballafaqim me muslimanet duke menduar se Muhamedi eshte Antikrishti , vetem duke u bazuar mbi nje liber ku supozohej qe muhamedi eshte antikrishti .
une mendoj se forumi ka te krishtere me pervoje lidhur me studimin e apokalipsit si ortodoks -katolik ashtu edhe ungjillore , por perseri nuk mendoj se jane te nivelit te duhur , pasi apokalipsi [zbulesa] eshte nje liber teper i thelle dhe koduar dhe madje edhe studiues te krishtere me pervoje mund te kryejne pa dashur keq shpjegimin keq interpretimin e ketij libri .
sa per temen , me pak fjale ; nuk mendoj se muhamedi eshte antikrishti , mund te jete gjithcka tjeter po antikrishti jo.
flas i bazuar mbi ato qe kam lezuar dhe degjuar , pavaresisht se mund te jene te gabuara .
edhe mu mpelqen kisha. i vetmi problem qe kam un me krishterimin esht qe te krishteret mundohen te konvertojn te tjeret. mu personalisht nuk me shqetson fakti qe kur un te jem ne parajse duke i rene harpes ne maje te reve, gjith te tjeret te jene duke u djegur ne ferr. po sdu te jem nga kta te krishteret fondamentaliste qe mundohen te konvertojne te tjeret se pastaj mbes pa shoke se askush nuk me fton neper festa e kshu.
fjalen antikrisht iher as qe e kuptoj se ca dmth, po ma merr mendja qe gjeja me kristiane per tu ber do ishte ti ktheje faqen tjeter dhe ta dashuroje
a je vertet ti pasha nderin tat aaa ?
heu bre burre , nuk e dijsha qe anti krishti qenka prej kosove ?
tash i cplodhe bijte e nanave se fort ishin tuj u lodhe me gjet antikrishtin .
pasha besen tate me ke bere per te qeshur kur the keshtu , se pikerisht kjo qe the mungonte pas gjithe ketyre postimeve dhe debateve fetare .
sic duket hapesi i temes e ka braktis ket ceshtje kaq te nderlikuar dhe ka heq dore me e gjet nese muhamedi eshte anti krishti apo jo .
Krijoni Kontakt