Si dy pika uji jeni se bashku me driten. Njeri blasfemon Krishtin dhe tjetri thote : une i jap te drejte atij qe i takon. njeri thote: Ne Eden Farra e Gruas eshte per Even , dhe tjetir thote: Po une i jap te drejte atij qe i takon.Tjetri thote Isaia ka ginjyer dhe nuk thote te verteten, se keshtu thote Adel Smithi. tjetri thote : Une i jap te drejte atij qe i takon.... atij qe i takon...
Drita: Nese do te kuptonje shkrimin tim , atehere dote ishe bere kristian. Prandja te thashe se midis nesh ka nje Humnere. perte cilen miku yt cyditet.
Drita , ke haruar pa permendur edhe faktin qe , nese bibla eshte jofjale Perendie, perse myslimanet perpiqen qe te marin deshmine e saj per Muametin?????
Ndersa ti klodi , ngatrohesh kur thua se ne Marien ne rifitojme serish lavdine e humbur. konkluzion sa i gabuar aq dhe mohues ndja VEPRES qe KRISHTI beri per njeriun ne kryq.
Mos valle Maria shkoi ne kryq?
Mos valle Maria vdiq dhe u ringjall nga Vdekja?
A ishte mekatare Maria ashtu si te gjithe njerezit?
E kupton se cfare do te thote: MAria gjeti hir ne sy te Zotit?
Mos valle Maria e mbajti mekatin e njeriut?
Mos valle qe Maria lindi Jezusin, ishte aftesia dhe zotesia e saj?
Po qe Jezusi nuk mekatoi , ishte aftesia dhe zotesia e tij?
Lexo Romaket 5:12-19.
Me ane te Adamit hyri vdekja dhe me ane te Jezusit hyri jeta e perjtshme. Nepermjt te cilit njeriu rifitoi birerine tek Ati Perendi. (djali plangprishes)
KAm dhe nje pyetje , se boll me ke pyetur: Maria me ane te kujt e mori Shpetimin prej mekateve?
Deshmuesi i Krishtit.
Krijoni Kontakt