Pershendetje per te gjithe.
Keshilla thone eshte e mireseardhure per te gjithe. Andaj mos kurseni, ja jepni ka nje keshill personit qe e keni lart ne postim.
Suksese...
Pershendetje per te gjithe.
Keshilla thone eshte e mireseardhure per te gjithe. Andaj mos kurseni, ja jepni ka nje keshill personit qe e keni lart ne postim.
Suksese...
Ndryshuar për herë të fundit nga gloreta : 01-06-2011 më 15:44
JU NJE HAP - PUNA DY...
Hjeke gasmasken,se nuk ka pluhur!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Mos me rri na mbrapa se e kam bezdi!![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Hhahahahhah. Po tallesh me ate qe ne Kosovaret po mendojme se e kemi nje ambient te pa paster.
Ok ndoshta ke te drejt.
Une ju kisha keshilluar, qe te vazhdoni te shkruani keshtu bukur, se vertet keni nje shkrm shume te bukur.
Respek per ju e panjohura
JU NJE HAP - PUNA DY...
Më pëlqen nënshkrimi yt një rrugë dhe dy punë por sikur t`i bësh dhe sytë katër nuk do të ishte keq.![]()
Love has no limits
beje me ngjyre me te dukshme kete firmen e juaj,se nuk lexohet mire....![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Përshëndetje për të gjithë.
Nga postimet që po shoh, shumica nuk po dihen kujt po i referohen, prandaj mendoj, se nëse i drejtohesh dikujt, kur të përgjigjesh, kliko te "cito", ndryshe merret si këshillë e përgjithme.
respekt për ju.
përgëzoj hapësin e kësaj teme. po më pëlqen tema.
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
i referohesh antarit qe ke mbi koke
respekt edhe per ju.....
s'ka keshille per ju zotri..se kemi ate te drejt
![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Adem, nuk ke asgje mangut.
Drejteshkrmin e ke shume rregull, avatarin/foton si eshte me se miri, nengraden e ki mire, poashtu edhe signaturen.
Pershedentje.
Krijoni Kontakt