shqiperia dua.... cdo vend tjeter eshte nga halli.
shqiperia dua.... cdo vend tjeter eshte nga halli.
Be yourself and you will always be in fashion.
ku do te me pelqente te jetoja ?
hmm ketu ku jam momentalisht .. New Jersey ...i kam te gjitha ... dhe eshte qetesi , gjelberim ..qe te relax ... sa per qef NYC eshte the best ... so per te jetuar me pelqen ketu ne qetesi .. kur vjen puna per fun ...kaloj matane lumit .. ne CITY THAT NEVER SLEEP ..NYC ..
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
vendi me i mire per te jetuar eshte kukesi...qytrt i qete,i paster,liqeni 2 meter larg me u la nvere,boren me shkite qa po do mo.Kukesi eshte qyteti me i bukurne![]()
THINGS WHICH ARE BEAUTIFUL
...WANT TO BE LOVED
&YOU ARE BEAUTIFUL
...BECAUSE YOU LOVE
ne shtepine time!
edhe per ca vjet ketu ku jam qe te tallem me Jerseyn dhe te tjeret lol
pastaj, ne (perballe) oslo...buze ujit.....duke pire nje cigare gjithe qejf
TBD
Ja fute kot plako.Postuar më parë nga i mencuri
vendi me i mire per te jetuar eshte kukesi...qytrt i qete,i paster,liqeni 2 meter larg me u la nvere,boren me shkite qa po do mo.Kukesi eshte qyteti me i bukurne![]()
Une per vete nuk do ta nderroja Zyrihun por per Ameriken me thone te drejten kam debulese dhe e kam nda trunin cdo vit do shkoj nga 1 Muaj derisa ta shof krejt.Pothuajse ne te gjithe Ameriken kam njerezit e mi apo dhe shoke qe kane shkuar pas 1990.Po me e forta eshte se sa here qe nisem e planifikoj te shkoj ti vizitoj, po nuk me del koha.Ket rradh do shkoj ne Las Vegas e do Zoti me bie ndonje Jackpot .
Une kam qene ne shume vene po me shume me pelqeu ne Australi, Brisbane, dhe atje do doja shume te jetoja, nuk e di pse, po ishte shume mire me pelqeu shume. Ne pergjithsi e shajne qytet po mua me pelqene shume shume![]()
Me pelqen edhe se kur isha, me ben shume pershtypje djemte shqiptare qe ishin atje, boobobobobobobobobsi llokuma ishin, ato nja dy qe njofta. Ktu s'jan gjo kta qe jan, lere qe s'ka fare i her ene ata qe jane jane burra me kalamoj.
N.q.f. ka nanji ktu qe jeto n'australi e pershendes, se edhe une aty afer jom.
Bye!
me pelqen te shkoj ne spanje por jo te jetoj atje.vendi ku dua te jetoj eshte shqiperia.
Njeriu e krijon jeten ne cdo vend. S'ka rendesi nese jeton ne Shqiperi apo ne vende te tjera rendesi ka ku ndihesh i lumtur. Une jetoj ne Michigan dhe nuk me pelqen. Kam vizituar ne Athine, Greqi dhe ishte llum i madh. Ne Tennesee nuk me pelqeu. As Florida, as Ohio, Alabama, Kentucky, virginia, Arizona, asnje nuk me pelqeu. Toronto ishte mire por shume ftohte dhe shume veshtire per pune. Ne Mexico ishte bukur por shume varferi per te jetuar. ME pelqente Marichi me kapelat e medha dhe me kitara duke kenduar neper rruge. Chigaco me ka pelqyer shume. Ishte qyteti me i bukur qe kam pare. Nuk merziteshe kurre. Nese kisha mundesi te zgjidhja se ku te jetoja do te shkoja ne Spanje. Aty me te vertete e ndien qe jeton. Edhe Vlora eshte e bukur por shume e veshtire per te jetuar aty tani per tani.
po te rregullohet gjendja ne shqiperi do me pelqente te jetoja atje por te kisha mundesi te shkoja per pushime ne vende te tjera...
do me pelqente te jetoja ne danimark por atje esht teper ftoht
franca nuk do ishte keq... italin e nderroj me francen...
por me bukur do te ishte te jetoja ne meksik ose cube
PRESPE
Prespar-i
Krijoni Kontakt