Zvicer.........
Australi---------------
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
vetem aj qe jeton i detyruar ne mergim, e din se sa veshtir eshte te jetosh jasht atdheut.
e aj qe nuk e don atdheun e vet dhe i enderron tokat dhe gjuhat tjera dhe ndoshta edhe assimilimin, ka qef me jetu jasht atdheut.
sa mire qe aq shume shqiptar ne kete forum nuk kan qef me jetu ne shqiptari.shume mire...
Shqiponja bertet duke fluturuar,
rrofte SHQIPERIA E RIBASHKUAR
Per te jetuar gjithmone nuk e di, megjithate do kisha super deshire te jetoja per nje periudhe ne Korene e Jugut (mos e ngaterroni me Korene e Veriut. Nuk kane lidhje fare, Koreja e Jugut eshte nje vend si gjithe te tjeret, normal) sepse eshte nje vend qe e adhuroj per cdo gje qe ka per kulturen/njerezit/median/ushqimin etj etj do ishte shume bukur edhe sikur vetem ta vizitoja si turist. e di qe eshte e mundur pasi atje nuk ke nevoje per vize per te shkuar megjithate duhen sa me shume para ne menyre qe te kalosh pushime te kendshme.
(shpresoj te mos ju duket e cuditshme kjo endrra ime megjithate te gjithe kemi endrrat tona apo jo? Une jam shume i apasionuar pas kultures aziatike por ce do qe ktu tek ne nuk ka asnje informacion rreth tyre)
Ju pershendes!
BARCELONA
kam ik me shok edhe e kam dashuruar , kam ik me shoqe edhe e kam adhuruar ...per mau eshte qyteti em i bukur ne bote
M'KA IK ZARI
Aty ku edhe jam rritur nuk e nderoj AMSTERDAMIN me asnje qytet............
Vancouver>> Canada
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Irlanda eshte shume e pelqyer nga une ... e jashtezakonshme .
kudo ne central ose east Asia.
Ndryshuar për herë të fundit nga Smth_Poetic : 30-03-2011 më 20:50
Krijoni Kontakt