Them qe ketu ku jam ne Torino mire jam me pelqen shume te jetoj ketu eshte pak ftohte po he se kalon me nje caj te ngrofte![]()
Them qe ketu ku jam ne Torino mire jam me pelqen shume te jetoj ketu eshte pak ftohte po he se kalon me nje caj te ngrofte![]()
KilleR-X-
bsdev (03-03-2017)
sinqerisht..
diku afer covent garden,ne london!!sdo ishte keq...![]()
Vallaj shumica ishin per me jetu jashte shtetit,
dhane dhe argumentat e tyre me te drejte.
Disa thone Shqiperi edhe pse jane ata qe ja bene naften asaj dhe u erdhi ajo ne maje te hundes, mos harroni se u bet vite jashte dhe ndonje gje ka ndryshuar ne ate ambjent negativ qe vazhdon te sundoj ne Memedhe.
Se ku do doja te jetoja?
Kam qene ne shume vende te ndryshme,
ne Shqiperi me kenaqesi por kur te behet ajo Shqiperi qe dua une do zgjase fatkeqesisht aq shume saqe nuk do e gezonin dot as femijet e mij, jo me une.
Shumica jone jetojne ne ato vende qe ata nuk kane deshire, po jeta na dallgedisi ketu ku jemi.
A thua se na pyeti njeri kur lindem a duam te jetojme ne Tirane apo jo?
Aty ku ndihemi rehat aty duam edhe te jetojme
bsdev (03-03-2017)
per mua per vete ska shum rendesi....ne cdo vend te botes cojeni bajernin sthem jo un....me mjafton te ket shoqeri edhe me honger......lol....tani ti kthehem seriozitetit...ne shqiperi do te jetoja me gjith shpirt.....por kujtoj dritat.......ujin......balten.....smogun...crregul lsit....etj...dashurohem me shume me new yourkun...kjo eshte fatkeqsi por besoj se eshte i vetmi ralitet ne te cilin po rrojm ne shqiptaret....
mire qe kemi forumin qe snjeh kufij...dhe te pakten sndihemi te huaj.....
pershendetje nga bayern
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
bsdev (03-03-2017)
germany![]()
A mund te me ndihmoni te gjej ku eshte nje qytet i tille?
bsdev (03-03-2017)
vetem ne korce dhe ne sarande
Rio de Janerio![]()
The Heart Has Reasons That Reason Cannot Know
bsdev (03-03-2017)
vend me te bukur dhe vajza me te bukura se ne krete nuk ka (greqi)...............
ciao
"MAKE WAY FOR THE BAD GUY"
bsdev (03-03-2017)
mua do me pelqente te jetoja ne mesiko
me kane thene qe eshte favoloze.
bsdev (03-03-2017)
Krijoni Kontakt