per veq kosovês , ketu ku jom![]()
per veq kosovês , ketu ku jom![]()
Po te isha miliarder do doja te isha NOMAD te bridhj ku te me donte kokrra e qefit.Dmth Qytet-SHtet i papercaktuar...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Kur te behem miljarderedo blej nje apartament ne Tirane, do shkoj nje here ne vit per te takuar miqte e vjeter.
Kurse ne Zvicer do blej nje shtepize te vogel ne ndonje katund, te rrethur me bahce me reze 5 km, me nje pishine te mbuluar, do ta rrethoj me tela me korent, do ti heq tel. pc. tv. te gjitha dhe do rri vetem per qef tim.
Loneliness comes in only one size - Extra Large
ketu ku jam nuk eshte keq por ne nje te ardhme te larget do me pelqente te jetoja andej nga bregdeti i sarandes, ne menyre qe cdo mengjez kur te zgjohesha te shikoja detin perballe meje.
sigurisht shtepia duhet te jete larg nga ndertimet e tjera, sepse duhet te mbizoteroje qetesi absulute, te degjohet vetem zhurma e dallgeve.....
shpresoj qe nje dite te realizohet kjo enderr
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
KETU KU JAM JAM PER BUKURI TE ZOTIT LEVIZ NGA GER,CH,UK,FR ETJ... ETJJJJ
|- Më Pikòj Një Pik Loti, Në Fòrm Realiteti -|
Un jam jashtzakonisht i lidhur me vendlindje dhe shum e kam te veshtir te adaptohem te jetoj dikund tjeter . Dot kisha jetu nja 3 muj ne Zvicerr , ti shof ato familjaret qe i kam andej si po jetojnpor prap dot isha kthy ketu ku jam , per ti mbush baterit.
Shqiperi eshte edhe Cameria
Eh edhe une poashtu do i mbushesha baterit ne qytetin tim por si duket do mbeten te zbrazta pasi edhe pas 9 vitesh nuk ka gjasa kthimi!Sa veshtir ta kesh kaq afer e te mos shkosh kaq gjat!Realiteti eshte i hidhur por eshte realitet! Ne asnje vend te botes nuk do jetoja perveq ne Mitrovicen time!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
atje ku jeton carla bruni dhe monica belluci
Krijoni Kontakt