Lioness, se pari do t'ju lutesha te mos me censuroni, dhe as te me cungoni shkrimet; jua kam thene dhe njehere, nese keni ndonje gje kunder atyre gjerave qe them une, ose shprehuni hapur ne forum, ose m'i hiqni shkrimet ne menyre te plote! Mos lini te shkruar nga une ato qe keni deshire te degjoni juve, cfare shkruaj une, e shkruaj me ndergjegje te plote, dhe cdo gje eshte ne vendin e vet; nese per dicka bie pishman me vone, vij vete ne forum dhe kerkoj te falur. Nese jua permend emrin juve personalisht, e shkruaj ketu, sepse duhet te jete ketu, nuk ka asnje dalje jashte teme aty; ju jeni diskutuese ne kete forum ashtu sic jam edhe une, nese shkruani gjera te papergjegjshme eshte puna juaj, permendja e emrit tuaj vjen si pasoje e atyre gjerave qe shkruani. Goce e dashur, une nuk jam grekofil i zgjebosur sic doni te me nxirrni juve ketu, dhe as turkofil, prandaj, ma merrni per baze kete keshille: ose m'i hiqni fare shkrimet(e keni ne dore gjithsesi, se jeni vete shkop e vete Maliq) ose merrni mundimin e te replikoni. Inatet personale lerini menjane.
Te mos kujtoje njeri se me kete shkrim kam dale jashte teme; jam plotesisht brenda saj. Tashme duket qarte se disa jane me grekun e disa me turkun, dhe acarimi i marredhenieve Turqi-Greqi po i tregon pasojat e veta dhe ne kete forum "shqiptaresh", po acarohen marredheniet edhe gerkofile me turkofile.
Keto gjera u bekan te thella edhe neper internetera, e lere me te vinte puna per te marre armet dhe per t'iu rreshtuar fronteve!
Greku, nese kerkon mbeshtetje ne shqiptari, atehere le te mbaje nje qendrim dinjitoz me shqiptaret, dhe gjithmone do t'i kete ne krah, si myslymanet ashtu edhe te krishteret; nese do te qendroje i poshter me te gjithe, nuk ka per t'i dale mire bilanci ne fund; eshte popull i destinuar te humbase ashtu sic eshte formuar. As qe nuk po e merr vesh lojen e turkut kur i shkel hapesiren ajrore; turku do qe aviacioni grek t'i ndjeke, keshtu edhe stervitja ushtarake zhvillohet e plote dhe cuditerisht gjithmone me sukses. Ehuu, e kam thene njehere, kur te behen njerez do te duhet te kalojne epoka gjeologjike.
Cfare s'kuptoj ketu eshte simpatia e disa "shqiptareve" per ta; ose bejne pjese ne ndonje shoqate animalistesh, ose per hir te nje armiku te nje shekulli me pare i lepihen nje armiku historik qe vazhdon te tregoje armiqesi te paarsyetueshme edhe sot e kesaj dite.
Bejini vete llogarite, bejini llogarite edhe per faktin se ku kemi mberritur; kur na cungohen shkrimet dhe fjala e lire(nuk e kam fjalen per fyerjet ose sharjet dhe shpifjet) edhe ne nje forum, mendoni se ku vete llogaria po te dalim fronteve....
Gjithe te mirat bijte e SHQIPES...
Krijoni Kontakt