Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 38

Arrow Familja Moderne!...

Nje serial qe vertete merriton te shikohet. Edhe une jam nje nga ato qe e pelqej shume, shume kete serial.

Me se shumti nga aktoret do te vecoja Dinin (Dibran TAhiri-n) dhe gjyshen (Leze Qena)....jane aktore te vjeter, me renome, aktore veteran te estrades Kosovare!...
    Jane te mrekullueshem!

Nderkaq subjekti, mesazhin qe e interpreton ky serial eshte ajo qe me se shumti me pelqen, eshte jeta reale e paraqitur ne forme sarkazme, qe dmth:

- martesat e perziera - (Zana)- (kohe moderne-mund te martohesh me cilin te duash)

- korrupcioni, intrigat, dallaveret (Longari me Ardin)

- Gruaja eshte ajo qe jep urdhera ( Alma me Fitimin)- gruaja eshte shtylla e shtepise, nderkaq burri sherben vetem per t'i plotesuar kerkesat e "shtylles", sahere qe ajo i thote "hesht" me te keq, ai e zbaton ne heshtje "heshtjen"...

- Mosrespektimi i vlerave kulturore shqiptare - E folmja e gjuhes shqipe- (Korabi)- i cili flet nje fjale shqip nje fjale anglisht......(Excellent bre njeri...!!!).

- Politika eshte jeta- (Dini)- i preokupuar me "biznesin" e tij, politiken....

- Thashethemet prezente- (Buqja dhe Drita)....

Serial vertete i mire, me mesazhin e drejtuar shqiptareve: "Ne kemi traditat tona, vlerat tona kulturore te cilat duhet gjithmone ti duam, respektojme dhe zbatojme"

ZeM
    “Tė mos ishte feja Islame, populli shqiptar do tė ishte shumė mė tepėr nė numėr, por jo shqiptar-F.Konica

djalli,mė i dashuri i Zot
    Anėtarėsuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    Nė Zvicerr
    Postime
    115
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    Esshte nje serial teper i mire, me pare cdo here e shihja por tash me qenese nuk e qet direkt RTK-ne nuk e shoh por kam ndjekur shume seriale dhe i njoh te gjithe ato aktore qe marin pjese aty dhe te them te drejten eshte nje serial teper i qelluar...nje serial qe tregon jeten e nje familje tipike prishtinase...

Me pelqen Mentor Fetiu apo Korabi (Kulleri hahaha), me duket ne personazh teper interesant dhe teper e pelqej dhe mendoj se ka talente te arije shume si aktore...

Mandej edhe Yllka Gashi (Zana), paraqete ne cike kosovare te shkolluar dhe te kullerizuar dhe mendoj se si aktore eshte shume talente...

Ndersa do kisha vecuar edhe Dinin i cili eshte nje ARTIST me plot kuptimin e fjales dhe se meriton sipas meje me shume levdata...

Kam lexaur shume here se ka pasur konflikte interesi ne emer te FAMILJES MODERNE, por asnjehere nuk mesova se kush me te vertete jane ata te cilet ketij seriali mundohen t'i japon ngjyre te zbehte duke ditur popullaritetin qe mbizutron ne popullate...

Nje thenie per fund nga seriali...
    Hej Buqe duku, vij vij Dritė, hahahah
    Familja Moderne ėshtė si filmi "Dinastia" e Keringtonėve,ku secili,secilit i hypė"!
    Njė seri banale dhe krejtė e pakuptimtė pėr kohėn dhe vendin ku zhvillohet!Flliqti e mėnyrės sė vet!

Pėrveq Dibran Tahirit dhe Ahmet Spahiut,tė tjerėt janė ēamēakėza tė interpretimit!

gjithnjė sipas peshojės sime!

Tung, kalofsh mire Davius.
    Citim Postuar mė parė nga Zana e malit
    Nje serial qe vertete merriton te shikohet. Edhe une jam nje nga ato qe e pelqej shume, shume kete serial.

Me se shumti nga aktoret do te vecoja Dinin (Dibran TAhiri-n) dhe gjyshen (Leze Qena)....jane aktore te vjeter, me renome, aktore veteran te estrades Kosovare!...
    Jane te mrekullueshem!

Nderkaq subjekti, mesazhin qe e interpreton ky serial eshte ajo qe me se shumti me pelqen, eshte jeta reale e paraqitur ne forme sarkazme, qe dmth:

- martesat e perziera - (Zana)- (kohe moderne-mund te martohesh me cilin te duash)

- korrupcioni, intrigat, dallaveret (Longari me Ardin)

- Gruaja eshte ajo qe jep urdhera ( Alma me Fitimin)- gruaja eshte shtylla e shtepise, nderkaq burri sherben vetem per t'i plotesuar kerkesat e "shtylles", sahere qe ajo i thote "hesht" me te keq, ai e zbaton ne heshtje "heshtjen"...

- Mosrespektimi i vlerave kulturore shqiptare - E folmja e gjuhes shqipe- (Korabi)- i cili flet nje fjale shqip nje fjale anglisht......(Excellent bre njeri...!!!).

- Politika eshte jeta- (Dini)- i preokupuar me "biznesin" e tij, politiken....

- Thashethemet prezente- (Buqja dhe Drita)....

Serial vertete i mire, me mesazhin e drejtuar shqiptareve: "Ne kemi traditat tona, vlerat tona kulturore te cilat duhet gjithmone ti duam, respektojme dhe zbatojme"

ZeM
    Ademur, nuk kam cka shtoj, ja lart e ke per ta qartesuar

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Familja Moderne,seriali me i popollarizuar ne kosove,eshte shume shume i mire.Aktoret qe me se shumti me pelqejne ne ket serial jane Ardi dhe longari dallavergjinjte e medhenje

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga viganv
    Aktoret qe me se shumti me pelqejne ne ket serial jane Ardi dhe longari dallavergjinjte e medhenje
    Ke pyetur veten vigan najhere pse te pelqejne keto, bash mua Longari me duket i tepert ne kete serial dhe mendoj se e prish lezetin e filmit...
    My silence doesn't mean I am gone!

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Ke pyetur veten vigan najhere pse te pelqejne keto, bash mua Longari me duket i tepert ne kete serial dhe mendoj se e prish lezetin e filmit...
    Po ta tregoj nje gje te vertete,e gjith kosova gati qe e percjellin Familjen moderne me se shumti ju pelqen Ardi-Longari,nese do pyeti disa kosovare te tregojne

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga viganv
    Po ta tregoj nje gje te vertete,e gjith kosova gati qe e percjellin Familjen moderne me se shumti ju pelqen Ardi-Longari,nese do pyeti disa kosovare te tregojne
    Une nuk kuptoj si mund te pelqeheh ato ku tere kohen flasin gjera vend e pa vend dhe asgje te re s'na tregojne, ky longari eshte i tepert aty...

Kot e ke, ai po pelqehet!

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga Satrik
    Kot e ke, ai po pelqehet!
    Por une dua te kuptoj pse pelqehet ky far negativi ne ate film, cka shohin kosovaret te mire tek ai more...

Por une dua te kuptoj pse pelqehet ky far negativi ne ate film, cka shohin kosovaret te mire tek ai more...
    Thjeshte se kane shijen normale, per mendimin tim. Do te behem pak me ofendues por ata nuk mund ti dallojn mire gjerat qe perseriten dhe ju duket interesant kur nje person mbane nje mobil, ka nje personalitet (te kopjuar) sikurse disa aktor te huaj simpatik dhe keta mendojn se ky eshte njeri nder ata bukuroshat dhe simpatikat. Nejse, eshte mendimi dhe e drejta e pelqimit e cdo kujt, por Aida Baraku eshte shume e drejt ne disa raste, e meriton nje cmim per kritikat e saja.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •