Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 29
    !Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Gjithmone mund te shofish carling apo cricket o Davius.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga StormAngel
    Gjithmone mund te shofish carling apo cricket o Davius.
    A thua ketu ka ndonje ekip qe fiton gjithmone apo jo...
    Hajde te bejme nje sondazh se me cfare sporti te kapem se me futboll dhe basket keq jam
    My silence doesn't mean I am gone!

...gjenķ... Maska e mad
    Anėtarėsuar
    18-03-2004
    Vendndodhja
    Prage [EU]
    Postime
    1,321
    shume i urryer qenka Kobe Bryant per boten e basketbollit...

ja te hedh edhe une nje pyetje per temen ne fjale:

> Po kur fitojne Lakers-at, kush e ka meriten?????

si nuk u luaka loje ekipi te LA?? si u hiqka trajneri per kapricot e nje lojtari, sado i mire te jete ai...se me po aq leke sa paguhet Kobe, ai Jerry Buss mund te bleje&paguaje 2xLeBronJames....dhe shikohet cfare ndryshimi ka ne ekip!
    Kobe para fillimit te sezonit, dmth para shtyrjes se kontrates me Lakers, ishte e sigurt qe do transferohej, aq me teper te Clippers....nje kontraditke mes 2 yjeve te ekipit, e ben te pamundur marreveshjen per qendrimin e te dyve ne te njejten salle stervitje....ndaj duke pare se asnjeri nuk po hapte rruge, drejtuesit vendosen te humbnin njerin prej tyre, me mire se ti humbnin te dy!

nese keni qef te shikoni basketboll ekipor, me mire kthejeni satelitin nga eurolega, dhe shifni A1 dhe A1 shqiptar....amerika kete ka te vecante, qe njeri do shkelqeje me shume se te tjeret, jo te gjithe njeheresh,po te ishte ndryshe, do dyndej NBAme qindra e qindra "ASA" basketbolli. ju e dini vete me mire se kushdo tjeter, ju qe andej jetoni, qe vetem 1 lojtar provohet per ne BallCamps NBA, nga dhjetra mijera te tille pretendente...

basketbolli eshte sport magjik. ne jemi mesuar ta luajme pa pordhe, pa shume finte, por me shume kosha dhe grindje!

{^_^}
    ::|maDes!gn © 2009|::

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    C'do perandori ka fundin e saj-100 here e kam thene.
    Edhe ne sport nuk ka ndryshime,dikur Celtics,Bulls,Lakers,arriten dikur ne majen e Olimpit,me pas u katandisan ekipe ordinere.
    Mos harroni se shembja e perandorise se Lakersave,filloi qe vjet duke humbur me duart lart me druvaret e Detroit.

Edhe i gjithe ekipi i Lakers-ave te qendronin se bashku edhe Phill Jackson,te vazhdonte ne bankine,asgje nuk do ndryshonte.
    CIKLI I TYRE TASHME ISHTE MBYLLUR.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    Une mendoj se trajneri aktual qe s'dua tja permend emrin sepse e kam inat shume i ka fajet te gjitha, ai si mund te mos perpiloj nje strategji qe nje ekip me fame dhe para dhe autoritet si LAKERS te mos shkoj ne playoff kjo eshte dicka teper e cuditshme...

Une e kuptoj ate se shume thuan se Kobe Bryant eshte fajtore por kjo nuk eshte e gjitha, Kobe eshte nje talent teper i ralle dhe mund te them se eshte i vetmi qe mund te arije Majkellin e madh, por ketu ka dicka tjeter, une mendoj se krejt ceshjta eshte tek teami, dmth nuk eshte ekip komptabel edhe ekip ku lojtaret luajn per njeri tjetrin por secili mundohet te arije te shenon sa me shume kosha...

Por nejse edhe me Real Madrid edhe me La Lakers jam humbur edhe me Lazio, edhe me Komebtare...s'me ka mbetur gje tjeter vec se te filloj te shiqoj BANJI JUMPING se ndoshta atje do te gjej fatin te kem nje ekip te mire
    man, you can't utter jordan and kobe in the same sentence

kobe can't compare with jordan

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga mad
    shume i urryer qenka Kobe Bryant per boten e basketbollit...

ja te hedh edhe une nje pyetje per temen ne fjale:

> Po kur fitojne Lakers-at, kush e ka meriten?????

si nuk u luaka loje ekipi te LA?? si u hiqka trajneri per kapricot e nje lojtari, sado i mire te jete ai...se me po aq leke sa paguhet Kobe, ai Jerry Buss mund te bleje&paguaje 2xLeBronJames....dhe shikohet cfare ndryshimi ka ne ekip!
    Kobe para fillimit te sezonit, dmth para shtyrjes se kontrates me Lakers, ishte e sigurt qe do transferohej, aq me teper te Clippers....nje kontraditke mes 2 yjeve te ekipit, e ben te pamundur marreveshjen per qendrimin e te dyve ne te njejten salle stervitje....ndaj duke pare se asnjeri nuk po hapte rruge, drejtuesit vendosen te humbnin njerin prej tyre, me mire se ti humbnin te dy!

nese keni qef te shikoni basketboll ekipor, me mire kthejeni satelitin nga eurolega, dhe shifni A1 dhe A1 shqiptar....amerika kete ka te vecante, qe njeri do shkelqeje me shume se te tjeret, jo te gjithe njeheresh,po te ishte ndryshe, do dyndej NBAme qindra e qindra "ASA" basketbolli. ju e dini vete me mire se kushdo tjeter, ju qe andej jetoni, qe vetem 1 lojtar provohet per ne BallCamps NBA, nga dhjetra mijera te tille pretendente...

basketbolli eshte sport magjik. ne jemi mesuar ta luajme pa pordhe, pa shume finte, por me shume kosha dhe grindje!

{^_^}
    hmmm jam ne kundershtim
    NBA eshte e struktuar per te nxjerr ne pah talentet individuale
    ama ke Pistons qe nuk kane asnje star dhe jane skuadra kampione
    dhe gjithashtu do thoja qe kobe ose ndonje tjeter sluan dot 1 me 5
    dmth edhe po nuk eshte basketboll ekipi ne kuptimin e plot te fjales duhen te pakten dy yje per nje ekip te shkoje diku

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga kolombi
    C'do perandori ka fundin e saj-100 here e kam thene.
    Edhe ne sport nuk ka ndryshime,dikur Celtics,Bulls,Lakers,arriten dikur ne majen e Olimpit,me pas u katandisan ekipe ordinere.
    Mos harroni se shembja e perandorise se Lakersave,filloi qe vjet duke humbur me duart lart me druvaret e Detroit.

Edhe i gjithe ekipi i Lakers-ave te qendronin se bashku edhe Phill Jackson,te vazhdonte ne bankine,asgje nuk do ndryshonte.
    CIKLI I TYRE TASHME ISHTE MBYLLUR.
    lakers quhen republike dhe jo perandori se vetem tre vjet dominuan
    smund ti krahasosh me celtics e 60 ave dhe 70 ave qe fituan 10 a 11 kampionate

...gjenķ... Maska e mad
    Anėtarėsuar
    18-03-2004
    Vendndodhja
    Prage [EU]
    Postime
    1,321
    Citim Postuar mė parė nga i_pakapshem
    NBA eshte e struktuar per te nxjerr ne pah talentet individuale
    ama ke Pistons qe nuk kane asnje star dhe jane skuadra kampione
    dhe gjithashtu do thoja qe kobe ose ndonje tjeter sluan dot 1 me 5
    dmth edhe po nuk eshte basketboll ekipi ne kuptimin e plot te fjales duhen te pakten dy yje per nje ekip te shkoje diku
    NBA eshte nje nga strukturat me komerciale qe mund te egzistojne ne planet, ashtu si edhe cdo kampionat apo lige amerikane.
    nuk zgjidhen me lojtare punetore, sic quheshin deri tani, por ata qe dhurojne spektakel. Shet me shume kanatiere #8 LA LAKERS, sesa e gjithe 5shja e pare e kampioneve ne fuqi. apo e kam gabim?!
    pse nuk dalin Timberwolves ndo1here ne finale, duke pare se kane nje super-lojtar si KG?? apo edhe ai eshte individualist. po mire pra, pse nuk i heqin keta individualistet nga ekipi, dhe ti zene vendin atij me punetorit dhe me altruistit?!?

nuk mesohet basketbolli me postime!
    ::|maDes!gn © 2009|::

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga mad
    NBA eshte nje nga strukturat me komerciale qe mund te egzistojne ne planet, ashtu si edhe cdo kampionat apo lige amerikane.
    nuk zgjidhen me lojtare punetore, sic quheshin deri tani, por ata qe dhurojne spektakel. Shet me shume kanatiere #8 LA LAKERS, sesa e gjithe 5shja e pare e kampioneve ne fuqi. apo e kam gabim?!
    pse nuk dalin Timberwolves ndo1here ne finale, duke pare se kane nje super-lojtar si KG?? apo edhe ai eshte individualist. po mire pra, pse nuk i heqin keta individualistet nga ekipi, dhe ti zene vendin atij me punetorit dhe me altruistit?!?

nuk mesohet basketbolli me postime!
    boll me sarkazem lal
    une thash nuk eshte aq extreme sic e ben ti, dihet qe cdo gje ktu ne amerike eshte komerciale. Timberwolves nuk dalin ne finale, sepse nuk kane skuader te mire. Dhe KG s'dhuron spektakel, por te jep 20 dhe 10 cdo nate. That is the epitemy of hard work. Yjet jo vetem qe jane fenomen per vete, por e bejne ekipin e tyre me mire. Pastaj shiko se kush eshte pretendues i kampionatit ket vit, jane skuadra si Suns, Spurs etj. ku kane me shume se nje yll, dhe ne rastin e Phoenix ke Nash, Stoudamire, Marion, Richardson qe jane te tere yje.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Nuk ka ekip te forte sedhe sikur te kesh superstar plot pa patur trajner te mir. Phil Jackson esht tamom jo trajner por profesor per ket sport. E njejta gjo ndodhi dhe me Rockets qe ishin te dobet sa erdhi Van Gundy u ndryshua e njejta gje me Heat qe erdhi dhe ai Van Gundy tjeter dhe u bo i fort. Nuk ka ekip te fort asnjeher cafre do lojtar ka po nuk pati tranjer te mir.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Statusi perfundimtar i Kosoves - lajme, analiza, komente
    Nga ideus nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 22-06-2006, 14:25
  2. Phill Jackson rikthehet tek Lakers.
    Nga kolombi nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 25-06-2005, 00:06
  3. Vazhdimi i spektaklit...=>>
    Nga kolombi nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 08-03-2005, 23:09
  4. Libri i Artė i NBA-sė
    Nga Redi nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 28-02-2003, 21:36
  5. Lakers, Fitues te NBA per te tretin vit rradhazi
    Nga Redi nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-06-2002, 18:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •