Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-04-2005
    Vendndodhja
    te guri i shqipes
    Postime
    92
    Citim Postuar mė parė nga JaM_Si_XeMeL
    hmmm spo i kuptoj disa reagime ketu???

per mua esht kjo gje normale...

kam pas rast qe ne pauze (pushim) ka mbet nje profesor pa cigare dhe ka ardh tek ne nxenesit apo studentet dhe ka lyp cigare... ose e kunderta...

e sa i perket tjerave s.psh. me dergu arsimtarin deri te banesa etj.. ajo esht tjeter gje por sa i perket cigares... hmmmm nejse kaq nga un
    Gje normale????
    Si student ndoshta,por si nxenes i shkolles fillore(kete e kam ba une dhe sot me vjene shum turp)apo i shkolles mesme kuresesi nuk eshte normale.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga R2T
    Jashte shkolle nuk ka mardhenie mesues-nxenes por njeri-njeri..... Sa e veshtire eshte per ju popull mesjetar te kuptoni se jashte pragut te shkolles mesuesi nuk eshte me mesues. Respekti per mesuesin zevendesohet me respektin ndaj njeriut, dhe sjellja me mesuesin zevendesohet me sjelljen ndaj njeriut. Dilni nga injoranca shekullore se na morret frymen me idjotsira....
    R2T, problemi eshte se klasika jone ka lene gjurmet e veta tek ne, po ku guxonim ne te permendim cigare para profesoreve tane shembull para 5-6 viteve ore, pelciste dajaku te nesermen ne shkolle, por edhe une e shoh se si shkon kjo jete dhe gjerat kane ndryshuar dhe jam i kenaqur qe sot nxenesit nuk duhet te perballen me ate kompleks se po i pa mesuesi ose profesoir ne rruge me cigare ose me dicka tjeter duhet te ikin ose te fikin ate...

Jam i lumtur qe gjenerata e reja shijojne kete "liri", por edhe kjo ka anet negative te saj...
    My silence doesn't mean I am gone!

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    As me eshte rrujt ndonjehere per mesuesit.Pse mos u rruhej gje atyre per mua..asnjehere ne bote.Me kujtohet ne klase te katert me ka ra ne shpull nji bir k,urve.Fajin e pat nji shoku im qe sa po ishte transferuar nga memaliaj.Ky mavria nuk lente dy gur bashke e si per plumb ballit qe ishte vete e ben hatane.Profesori kishte gocen e vet ne klase trete,nje vit me e vogel se ne.Si per fat ate vite nder gocat e medha pat dalur nje mode per ti prere floket shkurt.Edhe zogeza e profesorit donte me ndjek moden,donte me i prere edhe ajo shkurt.U kishte thene atyre te shtepise ata nuk ia plotesonin deshiren,dhe nje dite e kishte pyetur shokun tim te bankes..a din te qethesh? Po i thote mavria...ehuha sa kam qethur une,vete e qeth ne banjo te shkolles.E beri gocen e profesorit per misibet,floket u detyruan te ia rruanin, e pat qethur ne ate fare feje qe kur e pashe sa nuk vdiqa nga e qeshura.Te nesermen une me mavrine shkojme te luajme billardo e arrijme me vonese oren e pare.Profesori i nxehur per shkak qethjes goces, memalijsin e zhdepi nderkohe qe edhe mua me dha nje te mire.E para dhe e fundit ka qene prandej qe me vjen inat.Kur e shohe ate gocen me te fejuarin ne xhiro nuk e mbaj dot te qeshuren..lol me kujtohet mavria qe i qethi floket..

Pra si perfundim nuk me eshte rrujt per profesoret,fundja nuk kishin perkushtim,me shume e benin ne kendveshtrimin obligativ.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    "Profesor, a ma jep njė cigare!" - Jane keto fjalet te cilet i ndegjova nga nje vajze me uniforme shkollore ne afersi te ish shkolles normale ne Prishtine, dite me pare derisa prisja autobuzin qe te vinte nga Germia. Dhe pa dashje, m'u kujtua koha kur isha nxenes i Normales po ketu, ne Prishtine.

Ne as qe guxonim t'u ofroheshim profesoreve e le me te kerkonim nga ato te na jepnin cigare! Iknim rrugicave vetem e vetem qe te mos u binim ne sy profesoreve, sepse te nesermen pasonte qortimi: "Tere diten rrin rrugeve e ku mendon te gjeshe kohe te mesosh!", ishin fjalet e atyre.

Eh sot, nxenesja dhe profesori presin autobzin bashke, apo me mire te themi nxenesja e dergon me veture profesorin deri tek banesa dhe e kunderta. Shkembejme cigare si ne ode burrash! Ka qene me mire atehere apo tash? Kete po u'a leme lexuesve te forumit tone ta komentojne.

PS:
    Rrefimi eshte i nje mikut tim.
    O davius plaku : Ka ardh kohe e keqe re , te pakten keshtu flas per ne shqiperi : Tani ka frike mesuesi ti terheqe vemendjen nxenesit se fillon nxenesi me te shara dhe ku dihet dhe e godet . Iku koha kur benim ne shkollen , qe kur na qortonte profesori sbenim as gek as mek .

KOKASHTA
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-12-2004
    Postime
    11
    mendoj qe liria ne mes te profesorit dhe nxensit eshte nje gje shum pozitive por kuptohet me nje mas e jo aq sa te kerkohet cigare apo gjera te tilla nga profesorit,pamvaesisht nga raportet shoqerore nxenes profesor prap se prap profesori duhet respektuar

respekt ndaj mesuesit nuk gjen fare une me shoke vendosim music ne ore te mesimit bejme muhabet per gjera komplet jashte ores bertassim qeshim cigare skemi pire nonjehere) nja ca peshtyjne ne shesh godasin me letra shajne presorin presoren oses bejme muhabet me psoren ku e ke gjete te dashurin eshte i pasur jo ketej andej SKANDAL.mendimi im eshte se fajin e kane te dyja palet edhe prinderit edhe mesuest(jane vet prinder ne te shumtet e rasteve)

Perjashtuar Maska e ||xXx||
    Anėtarėsuar
    22-07-2005
    Vendndodhja
    Mes Ferrit Dhe Parajses
    Postime
    359
    Citim Postuar mė parė nga sLimShady
    ca normale mi profesori ti jep nxenesit cigare aj te kunderten duhet ta beje
    e ka per detyr te jap noj lekion te mire e jo cigare kjo fare so normale
    Slimo vllajo po ka dhe nga ato barrbona mo lal qe te njiten ne tavolin dhe te thojn a do ja japesh i kafe presorit. Ca ka ateher ka qene ndrryshe tani eshte ndrryshe kohet ndrryshojne njerezit ndrryshojne deri sa ajo ja kerkoi me edukate seshte gje nji cigare.

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anėtarėsuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    hahahahah....histori e bukur....gjithsesi mendoj se perfaqsohet denjesisht nje pjese e realiteti te sotem me kete......me mire atehere apo tash????

kush eshte ai qe ta japi me siguri te plote nje pergjigje te tille?!!! une per vete se jap dot diferencen se ate periudhe kam qene e vogel....kam jetuar vetem kete te sotmen,,,,,edhe pse nuk me pelqen cka eshte....
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Davius!Bėn shumė mirė qė hap kėto tema pėr shkollat.
    Nė ka gjė qė po shkon keq fare,ėshtė shkolla.
    1.Nxėnėsit,pa pėrjashtuar edhe nga klasat e 7,8 dhe nėnta apo edhe mė ulėt,shkojnė nė mėsim me celular dhe si pėr shaka,e mbajnė hapur!
    2.Asnjė prind nuk shkon vetė nė shkollė tė interesohet pėr fėmijėn por edhe kur i thėrret shkolla,mungojnė duke nxjerrė lloj lloj arsyesh!!!
    3.Gati nė ēdo shkollė janė 5 apo 6 nxėnės qė e sjellin shkollėn "vėrdallė" dhe tė gjithė mėsuesit ngrenė supet kur i pyet pse dhe thonė se nuk kemi ēfarė tu bėjmė.
    4.Nė shkollė pihet hashash.Cigarja po "ligjėrohet"!
    5.Mėsuesit nuk e bėjnė punėn e tyre me pasion si edhe mė parė!
    6.Autoriteti i mėsuesve ka vajtur nė fund.
    7.Shkollat po vidhen nga vetė nxėnėsit.Kuptohet nė raste tė rralla por kjo tė frikėson.
    8.Nė orė tė mėsimit,po tė qėndrosh nė koridoret e shkollave,e kupton se aty bėhet vetėm muhabet!
    9.Disiplina pėr faqe tė zezė!
    Ka edhe probleme tė tjera qė me tė vėrtetė tė "frikėsojnė" dhe asgjė nuk po dėgjojmė se s i mund tė dilet nga kjo gjėndje!
    Me respekt

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2009
    Postime
    30
    Davius dhe ju te nderuarit me lart rrespekt te madh keni qe inicuat dhe debatuat per ket ceshtje brengosese ne aresim.Verejtjet ikeni me vend por keto padiciplina dhe mosrrespekti ika pru keqperdorimi i kohes moderrne-interrneti.Gjeneratat e reja sot nuk shfrytezojn interrnet per avansim te njohurive por te kunderten te cilen vet jeni duke pare.Ter naten ne interrnet kurse te nesermen ter diten fle si intereson shkolla-mesimi.Potencuat se dikur ishte friga e madhe, po evertet sepse ishin masat ndeshkuese bile edhe fizike kurse sot arsimtari sguxon as ti kercnohet nxenesit sepse ligji nuk lejon aso masa.Ne shqiptaret ne ket koh moderrne me qen te organizuar mir ne mesim edukim behemi shoqeri me e zhvilluar ne europ sepse truri i shqiptarit nuk esht i amortizuar,por edhe gjat historis nuk e ka harxhuar memorin me hartu plane te shtyp tjeter popull,e pse mosta shfrytezojm e tu trgojm botes se dikur shum shtete jan formu nga ideolog shqiptar p.sh.Turqia,Egjypti e shtetet tona qe i kemi.Ne fund dua te potencoj se nga kjo gjendje brengosese ne aresim ka shpetim,angazhim te plot i prindit i cili duhet te ket bashkepunim shum te afert me arsimtarin qe d.th.femija-nxenesi te jet vazhdimisht ne percjellje,duke pasur kujdes qe mostia kufizoj lirin e levizjes per pune te mira dhe defrime.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ligji: Jo mė cigare nė vende publike
    Nga FJORIN nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 01-01-2010, 14:34
  2. Pse filluat tė pini cigare?
    Nga FierAkja143 nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 46
    Postimi i Fundit: 06-11-2007, 20:04
  3. CIA zbuloi anijen me cigare kontrabandė
    Nga Sherri nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 03-05-2005, 01:55
  4. Heronjtė qė shesin cigare
    Nga ganoid nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-05-2004, 06:36
  5. Me jep nje cigare
    Nga Foxy__Lady nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 11-03-2003, 17:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •