Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 53
    Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    irfan:hashim thaqit ja di per nder vetem ne rambuje se qa ka than , kam video kaset te gjalla, kur thot merlin olbrait , , kur e kom pa thaqin duke qar para se te nenshkruaj, ateher ekom dit se eka pernime, kurese ti pyt sa vjet shkoll i ka , apodon me pyt kuka vjedh farmerka, leri keto ovlla shqiptar , kqyri ti sa kan luftu , ose kqyre politiken qysh po e ec ejo qaka bo para lufte se shperblimet jepen pas lufte e jo paralufte, po ti kqyri se si pona koruptojn kosoven pona lajn pa drita , ekemi lan drenicen ne fund te pusit mazi se shkijet jemi ty i urejt ,perkundrazi na duhet meju ndihmu, injam nga peja mesiguri se pejant shum pak i dojn drenicake, po ashtu edhe gjith kosova, po ti kqyre kryetarin e kosoves, jo ldk si parti ajo vetem parti asht,dmth tash ramushi spaska shkoll hashimi spaska shkoll adem jashari spaska pas shkoll , keta nuk bojn . po keta jan ata qe kan luftu duhet mjau dhon hakin ovlla , bile bile mos ti shaim mos tiu lypim te metat,po nejseper bes nuk asht mbet ne forum me dal , vetem evetem nervoz bahet njeri , se une peshoh se kujem dhe sa kem luftu ne shqiptaret, kur shqiptaret trima sjan kon , per pos uck sa kan luftu deri me tash , se historija e shqiptarve sa e di un kur skan luftu balla per ball , gjithmon jemi kan te shkelun , te shitun te trathtum, 1 ,2 % jan dal ne luft mare per ne , ekyetari thot grupacione te vogla kan luftu jau shan edhe nderin e qatyre qe kan luftu bile edhe atyre qe jan duke pushu neper vore, per ket arsye na skemi me perparu kuren e kures , kur kryetari i shan atehet keta klysht e tij .................................................. ..qeshtu e ka kjo dynja.

Moderator Maska e AdmiraL
    Anëtarësuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Kush po vritet në Kosovë?
    Ishe Ushtaret e UÇK-se

Kushe po i vret?
    "sigurimcat" e udb-es ops te rugoves.
    E ke Gabim Plotesisht..
    Thaqi,Surroi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2005
    Vendndodhja
    te guri i shqipes
    Postime
    92
    Citim Postuar më parë nga HoteL-MadriD
    E ke Gabim Plotesisht..
    Thaqi,Surroi
    Hotel fol realitetin

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756

Lightbulb Pejani djal i ri..

Citim Postuar më parë nga pejani34
    irfan:hashim thaqit ja di per nder vetem ne rambuje se qa ka than , kam video kaset te gjalla, kur thot merlin olbrait , , kur e kom pa thaqin duke qar para se te nenshkruaj, ateher ekom dit se e ka pernime, kurse ti pyt sa vjet shkoll i ka , apodon me pyt kuka vjedh farmerka, leri keto ovlla shqiptar ,
    Pse te vjen merzi qe dikush pytet/interesohet se sa vjet shkolle i ka Thaqi!?
    Hë?
    A nuk eshte e natyrshme me u interesue per jeten e nje lideri partije?
    Jo,a?Shih,shih,na qenka ofenduese kjo pytja po ia drejtove emrit Hashim me mbiemer thaqi!

Pejon i bukur,
    kjo pytje e shkollimit nuk lidhet me zonjen Olbrite e as me lotet e Thaqit!

dmth tash ramushi spaska shkoll hashimi spaska shkoll adem jashari spaska pas shkoll , keta nuk bojn .
    Kuku pejon zeza .po te marr lakmi si ke guxim me radhit Thaqin me A.Jasharin?Mos ore moos,mos e prek te ndjerin Adem,mos more se po na dridhe toka.
    Mesou njeher e pergjithmone te marresh shembuj me te shendosh oj koktulsi madheshtore!
    Per z.Hajradinaj e gjithe Kosova e di(dhe eshte publikue)se ai mori diplomen e fakultetit juridik mbas lufte,dmth i filloi dhe i mbaroi studimet drejt dhe per lavdat.
    Nuk ke aty asgja enigmatike dhe askush nuk e shau as injoroi shkollimin e ti.
    Pse ti nuk lexon,pse ti nuk din,faj s te ka askush.
    Andaj,meriton vehten me rreh shuplaka per keto9 leshime.
    per ket arsye na skemi me perparu kuren e kures , kur kryetari i shan atehet keta klysht e tij .................................................. ..qeshtu e ka kjo dynja.
    Mo bre!Pash buken?
    E paska shajt aa?
    Euuuuu...
    Po kallxom lum pejoni ku dhe kur i shajti kryetari luftetaret?
    Sillmi ketu faktet me gazete.Ec.Qpejt!

...
    Pse o pejon ja fut veq haaajt?A po te duket forumi pa pare/gratis edhe po te jep leje me fol cka ta perzin barkin ketu aa?
    Gullash e marun forumin e hajt.

Kendej flasin kishe per ndermsheri,patriotizem,per....e kendej i mshojne m.shuplaka,sa qmujn ma shume....
    Ndryshuar për herë të fundit nga RTP : 02-05-2005 më 08:14
    Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

djalli,më i dashuri i Zot
    Anëtarësuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    Në Zvicerr
    Postime
    115
    Citim Postuar më parë nga RTP
    Pse te vjen merzi qe dikush pytet/interesohet se sa vjet shkolle i ka Thaqi!?
    Hë?
    A nuk eshte e natyrshme me u interesue per jeten e nje lideri partije?
    Jo,a?Shih,shih,na qenka ofenduese kjo pytja po ia drejtove emrit Hashim me mbiemer thaqi!

Pejon i bukur,
    kjo pytje e shkollimit nuk lidhet me zonjen Olbrite e as me lotet e Thaqit!

Kuku pejon zeza .po te marr lakmi si ke guxim me radhit Thaqin me A.Jasharin?Mos ore moos,mos e prek te ndjerin Adem,mos more se po na dridhe toka.
    Mesou njeher e pergjithmone te marresh shembuj me te shendosh oj koktulsi madheshtore!
    Per z.Hajradinaj e gjithe Kosova e di(dhe eshte publikue)se ai mori diplomen e fakultetit juridik mbas lufte,dmth i filloi dhe i mbaroi studimet drejt dhe per lavdat.
    Nuk ke aty asgja enigmatike dhe askush nuk e shau as injoroi shkollimin e ti.
    Pse ti nuk lexon,pse ti nuk din,faj s te ka askush.
    Andaj,meriton vehten me rreh shuplaka per keto9 leshime.
    Mo bre!Pash buken?
    E paska shajt aa?
    Euuuuu...
    Po kallxom lum pejoni ku dhe kur i shajti kryetari luftetaret?
    Sillmi ketu faktet me gazete.Ec.Qpejt!

...
    Pse o pejon ja fut veq haaajt?A po te duket forumi pa pare/gratis edhe po te jep leje me fol cka ta perzin barkin ketu aa?
    Gullash e marun forumin e hajt.

Kendej flasin kishe per ndermsheri,patriotizem,per....e kendej i mshojne m.shuplaka,sa qmujn ma shume....
    Bota(jo gazeta Bota)thot: Pyetje të marrë nuk ka,mund të ketë përgjegjje të tillë
    Gjermanisht "es gibt keine blöde Frage,sondern die Antwort kann schon sein"
    Pra nëse pranoni që unë të ju shqetësoj juve bashkëbiseduesve më lartë,shqyrtoni edhe këtë fjalinë time!

Përshëndetje!

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Shume qarte dihen ato:

Ato qe ne kohen qe digjeshin dhe maskaroheshin nenat dhe familjet tona neper Drenica dhe neper Prekaze rinin neper vila ne Prishtine, Beograd dhe vizitonin Vatikanin e Papes...ja kush jane tradhtare...jane tradhtare ato te cilet kur UCK-ja filloi ofanziven kundra serbeve delnin neper gazeta dhe thonin se nese UCK-ja vazhdon te sulmon forcat serbe shume shpejt do te shpall veten ORGANIZATE TERORISTE...

Me tregoni vellezer si mund te quhet nje formacion qe me gjak mbron atdheun e tij dhe familjen e tij ORGANIZATE TERORISTE...a i mendoni keto gjera ju...

Ndersa clirimtare jane ato te cilet sakrifikuan gjithcka per hire te gjakut te pastert shqiptar dhe lane gjithcka per atdhe...nuk duhet te permedim asnje emer te gjithe e dijme forte mire se cilet jane ata...
    A ke dicka per te thene ne ndonje teme qe se paku merr vesh? Pse shkruan kur nuk ke idene se cfare shkruan?
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Citim Postuar më parë nga Irfan
    Kush jan ata qe ikin nga seansa e kuvendit te Kosoves....?

Seanca e sotme(20/03/2005) e Kuvendit të Kosovës ka filluar me kërkesa për ndryshimin e rendit të ditës, me ç’ rast Partia Demokratike dhe partia ORA kanë kërkuar që në punimet e seancës sotme të vendoset për krijimin e nje komisionit parlamentar për hetimin e disa anëtarëve të Qeverisë, pastaj shqyrtimin e procesit të decentralizimit dhe mocionin për shkeljen e procedurave parlamentare nga kreu i Kuvendit.
    Pas Serbeve, edhe pro-Serbet braktisin Parlamentin e Kosoves. Muhagjeret (te ardhurit) duket se tani e kane kuptuar se nuk kane vend as ne Parlament, as ne rruge, e as askund ne Kosove. "Fares se keqe" po i vjen era keq...
    Micheal Jordan

Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Citim Postuar më parë nga pejani34
    irfan:hashim thaqit ja di per nder vetem ne rambuje se qa ka than , kam video kaset te gjalla, kur thot merlin olbrait , , kur e kom pa thaqin duke qar para se te nenshkruaj, ateher ekom dit se eka pernime, kurese ti pyt sa vjet shkoll i ka , apodon me pyt kuka vjedh farmerka, leri keto ovlla shqiptar , kqyri ti sa kan luftu , ose kqyre politiken qysh po e ec ejo qaka bo para lufte se shperblimet jepen pas lufte e jo paralufte, po ti kqyri se si pona koruptojn kosoven pona lajn pa drita , ekemi lan drenicen ne fund te pusit mazi se shkijet jemi ty i urejt ,perkundrazi na duhet meju ndihmu, injam nga peja mesiguri se pejant shum pak i dojn drenicake, po ashtu edhe gjith kosova, po ti kqyre kryetarin e kosoves, jo ldk si parti ajo vetem parti asht,dmth tash ramushi spaska shkoll hashimi spaska shkoll adem jashari spaska pas shkoll , keta nuk bojn . po keta jan ata qe kan luftu duhet mjau dhon hakin ovlla , bile bile mos ti shaim mos tiu lypim te metat,po nejseper bes nuk asht mbet ne forum me dal , vetem evetem nervoz bahet njeri , se une peshoh se kujem dhe sa kem luftu ne shqiptaret, kur shqiptaret trima sjan kon , per pos uck sa kan luftu deri me tash , se historija e shqiptarve sa e di un kur skan luftu balla per ball , gjithmon jemi kan te shkelun , te shitun te trathtum, 1 ,2 % jan dal ne luft mare per ne , ekyetari thot grupacione te vogla kan luftu jau shan edhe nderin e qatyre qe kan luftu bile edhe atyre qe jan duke pushu neper vore, per ket arsye na skemi me perparu kuren e kures , kur kryetari i shan atehet keta klysht e tij .................................................. ..qeshtu e ka kjo dynja.
    O i vete-quajtun Pejon (qe sipas te gjitha gjasave ke gjak te perzier ose me Shkije ose Boshnjake), meso pak me mire te shkruash Shqipen, e pastaj deklarohu haptas se nuk je Shqiptar, por vetem ke deshire te behesh i tille.

Paska ardh puna ti me na tregu se kush osht Gjarperi Cetnik i Kosoves - Thacic...
    Micheal Jordan

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    O Arb vetem ti dhe shpierti i yte qe ka xhak mish e asht te ndonji bishe te qmendur mundet ti urrej aq shume ÇLIRIMTARET qe per neve Shqiptarve jan me te vertet HEROJ
    e ti oj bish e terbuar quaj si te duash ÇLIRIMTARET ndash cetnik serbisht ndash çetnik tingellon me shqip.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    llap pas keti fjalori kaq te `pasunuem`shkije
    po me len me besue se je kah fol per luftetaret e serbis!

Ai shqiptar qe flet per çlirimtaret shqiptar,
    ai nuk sherbehet me fjalor shkijesh.

Andaj,ti llap ,
    mos shaj nen hijen e luftetareve ketu

se po ma dridhe damarin e kres.

Kam edhe une anetar familjeje qe me eshte vra tuj luftue per Kosoven
    kam edhe shoke te zemres qe kane flijue jete per kete liri,
    per kete kohe qe me t lejue ty me hanger cka ta don zemra ketu..
    e sikur ata te ndiejne ty,sorollakun tand tuj shajt te tjere ne emer te tyne
    do te ngriheshin prej vorri....

Deri kur?
    Jam i sinqert me ty!
    Andaj merre kete kritike per te mire e permiresoju se keq per ty.
    Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Albin Kurti (1975 - )
    Nga ILovePejaa në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 305
    Postimi i Fundit: 04-06-2017, 20:47
  3. Mbulimi i krimeve te kryera gjate luftes ne Kosove
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-01-2009, 07:43
  4. Në Kosovë nuk ka konflikt fetar
    Nga StterollA në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-08-2004, 13:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •