Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 53
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    [QUOTE=ademur]Ti po fyen me këto fjalë 75%të shqiptarëve në tërë botën!Ne shqiptarët kudo që jemi,"brenda apo jashtë" nuk kemi dashur të luftojmë!Lufta është terror dhe luftëtarët janë terroristë!Me pjesëmarrjen e vetëm 1 % të popullit në luftë,ne si popull i kemi treguar botës "demokratike" se jemi përcaktuar për demokraci(nënshtrim)!Pak është kjo e çuditshme,por është e vërtetë! Bota "demokratike"e cila për vedi, edhe pse me mbi pesë shekuj traditë demokracie, nuk ka pranuar të rrijë në robëri të askujt (luftat e ndryshme në mes evropianëve...etj) na mori lakmi ne për qëndresën tonë paqësore dhe na shpërbleu neve shqiptarëve(për robëri) të gjithëve duke dekoruar disa herë "Gandin"(kryetarin)vetëm.
    Pasi një pakicë e vogël ishte ajo e "terroristëve" ata tani duhet të zhduken dhe qe,mbesim vetëm ne që e duam (dhe e deshtëm) demokracinë evropiane.

ADEMUR

Kete qe ke shkruar me lart po ta shpjegoj me nje tregim popullor dhe do kuptosh cfar ke shkruar

titulli , bjer dhe nje here pa te shoç

ishte njehere nje frikacak dhe pasi ja moren te gjitha c'kishte filluan edhe ta rrihnin dhe ai thoshte vetem .....

BJERR DHE NJE HERE PA TA SHOHESH

ai e rrahu aq shume sa u merzit dhe i tha hemo cte shoh ma thuaj

Te shohesh se si do vdes ju pergjigj.

epra kjo esht ajo filozofia jote demokratike mos harro se gojedhenat e popullit vlejn me shum se cdo gje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-04-2005
    Postime
    89
    Dardajan mire ke theksuar kete

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    GWENI, shihet shume qarte se je nje LDK-ist i perbetuar, por mos haro se luften ne Kosove nuk e ka bere Prishtina, sot e kesaj dite prishtinasit e perbuzin drenicakun, thone kane dalur keto ta malit...

Kjo eshte shkaku pse edhe sot dominon LDK-ja ne Kosove...
    Dominon se ka kuader, sepse ne krahasim me AAK dhe PDK, eshte formuar me heret dhe ne shume aspekte eshte me e fuqishme...

Por une nuk e urrej LDK-ne, por keto dite kam shfletuar do GAZETA te vitin 1998 ne kohen sapo filloi lufta ne Drenice e Prekaz dhe me disa intervista apo thenie te disa lidereve kosovar u zhgenjeva teper sa qe nuk mund te besoja se ato ate kohe kane thene gjera te tilla per UCK-ne...

Te te them une gje pse ka fituar LDK-ja zgjedhjet keto vite: Sepse eshte koncentuar aktiviteti i saj vetem ne Prishtine, dhe ne teper mire e dime se sot ne Prishtine jetojne gjysma e Kosoves...dhe ajo shihet me se qarte...

PS:
    Nuk jam kosovar, por e dua kosoven me shume si vendlindjen time.
    My silence doesn't mean I am gone!

Moderator Maska e AdmiraL
    Anëtarësuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Shum Mire po Dihet..
    Daja Hashim Dhe Daja Surroi..
    Sepse keta kan lidhje me te gjitha..
    Ok Po e bej Une kete Pyetje..!
    1) Pse Hashim Thaqi(PDK) dhe Veton Sulrroi(ORA) kur e vran vllaun e Ramushit, Enver Haradinaj nuk derguan as nje Telegram ngushllimi apo ndoj send tjeter por as nuk dolen ne TV te jepin ngushllime Familjes Haradinaj
    2) Zëvendës-kryeministri Salihaj, theksoj qe Sigurimi i Atdheut Udhehiqet nga Thaqi dhe Surroi.. Dhe nga Kush u vra Enver Haradinaj Apo Luftetar/Politikan te tjer?
    Nejse une spo e fajsoj as kend por thjesht keshtu i ndegjova lajmet..

i/e regjistruar Maska e astrit nallbani
    Anëtarësuar
    21-12-2004
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    11

hotel-madrid

kush te tha ty qe Hashim Thaqi nuk ka qen ne tv , aj ka qen prezent aty dhe ka fol aty po keta te televizionit nuk e kan qit se ka pasur shum per te folur aty dhe koha ka qen e shkurt, e sa iperket vrasjeve podihet kush po i bon qart, poti qenke larg ketyre ngjarjeve, daja hashim e daja syroi nuk kan lidhe ma shum se rugova i yt me serbi, sidomos djali rugoves me djalin e sllobes, nuk e di bre bur qysh mundeni me fol keshtu per popull qe skeni dijeni hiq per ket pun.
    ERDHA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-04-2005
    Postime
    89
    po Astrit mir e ke por pyetja kujna me i thane se

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887

real-madrid

Citim Postuar më parë nga HoteL-MadriD
    Shum Mire po Dihet..
    Daja Hashim Dhe Daja Surroi..
    Sepse keta kan lidhje me te gjitha..
    Ok Po e bej Une kete Pyetje..!
    1) Pse Hashim Thaqi(PDK) dhe Veton Sulrroi(ORA) kur e vran vllaun e Ramushit, Enver Haradinaj nuk derguan as nje Telegram ngushllimi apo ndoj send tjeter por as nuk dolen ne TV te jepin ngushllime Familjes Haradinaj
    2) Zëvendës-kryeministri Salihaj, theksoj qe Sigurimi i Atdheut Udhehiqet nga Thaqi dhe Surroi.. Dhe nga Kush u vra Enver Haradinaj Apo Luftetar/Politikan te tjer?
    Nejse une spo e fajsoj as kend por thjesht keshtu i ndegjova lajmet..
    hotel madreid ,,, po ku po rrnon more ti a me at alkoholiqar podon me na bo shteta , qe kur ne jeten e vet ska luftu , kur zgjohet n mengjes me sy te ajura nga alkoholi , e nuk ju vjen mare mi shajt luftetart e kosoves qe kan lan jetima pa baba e pa vllezer qe ikan lan ne luft, e ky rugova i yt qe e ke qit ne foto problemin mat madhin e ka qysh me qu ni got alkohol , e mos te flasim per tjera sende se mos po e teprojm , ni njeri qe eshan luftetarin e atedheut , e qe shpik se kush e ika vra enverin etj etj . podihet kush na e dim ton se kush , po ti qysh mundesh me than se hashimi apo syroi, , qeli syt se keta njerz si ju e shfrytzojn rastin e neper foruma folin fjal te ndyta ishajn luftetaret. mendopak edhe fol nga zemra .faliminderit real madrit nuk e kom per ofendim por pome dhimbet koha qe po e vonojm per kosoven , ninjeri qe epin niliter alkohol ne dit aj asht krokin , smundet asesi me qen normal.

Anëtarësuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Postime
    772
    kush te tha ty qe Hashim Thaqi nuk ka qen ne tv , aj ka qen prezent aty dhe ka fol aty po keta te televizionit nuk e kan qit se ka pasur shum per te folur aty dhe koha ka qen e shkurt, e sa iperket vrasjeve podihet kush po i bon qart, poti qenke larg ketyre ngjarjeve, daja hashim e daja syroi nuk kan lidhe ma shum se rugova i yt me serbi, sidomos djali rugoves me djalin e sllobes, nuk e di bre bur qysh mundeni me fol keshtu per popull qe skeni dijeni hiq per ket pun.
    Jo be ti daj.. sepse i kam percjell lajmet.. nuk eshte permendur as Emri HASHIM THAQI apo VETON SURROI ku eshte ai Thaqi qe i ka cmuar shum luftetaret?

daja hashim e daja syroi nuk kan lidhe ma shum se rugova i yt me serbi, sidomos djali rugoves me djalin e sllobes, nuk e di bre bur qysh mundeni me fol keshtu per popull qe skeni dijeni hiq per ket pun.
    Rugova: Edhe pse ka lidhje me ta Eshte PRESIDENT dhe e ka per detyr te bashkpunoj me te. Arsyea: Sepse Pa Serbet ne Smund te marrim as gje..

Anëtarësuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Postime
    772
    hotel madreid ,,, po ku po rrnon more ti a me at alkoholiqar podon me na bo shteta , qe kur ne jeten e vet ska luftu , kur zgjohet n mengjes me sy te ajura nga alkoholi , e nuk ju vjen mare mi shajt luftetart e kosoves qe kan lan jetima pa baba e pa vllezer qe ikan lan ne luft, e ky rugova i yt qe e ke qit ne foto problemin mat madhin e ka qysh me qu ni got alkohol , e mos te flasim per tjera sende se mos po e teprojm , ni njeri qe eshan luftetarin e atedheut , e qe shpik se kush e ika vra enverin etj etj . podihet kush na e dim ton se kush , po ti qysh mundesh me than se hashimi apo syroi, , qeli syt se keta njerz si ju e shfrytzojn rastin e neper foruma folin fjal te ndyta ishajn luftetaret. mendopak edhe fol nga zemra .faliminderit real madrit nuk e kom per ofendim por pome dhimbet koha qe po e vonojm per kosoven , ninjeri qe epin niliter alkohol ne dit aj asht krokin , smundet asesi me qen normal.
    Dmth per ty Thaqi paska Luftuar?
    Thaqi: ka ndejt ne Ch nje her tani ka ik per ne Kufi me Shqiperin, Shum leht eshte me i thon vetit Luftetar, kur ai si Hashim ska luftu i ka shti Ushtaret tjer te hyjn ne rrezike ai ka mbet neper Kufij kishe po ruaj dicka..nejse..
    Pse Thaqi,Surroi nuk pijn Raki?
    Ajo eshte gje normale e pij te gjith.. dhe ti e pin dhe une ect etc..
    Nejse.. Rugova eshte NR1 ktu, dhe po dihet shum Mire se nga kush po vrahen popullata.. nejse..
    Bye
    Ndryshuar për herë të fundit nga AdmiraL : 20-04-2005 më 05:24

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar më parë nga HoteL-MadriD
    Sepse Pa Serbet ne Smund te marrim as gje..
    Ej o hotelo... o dreq o problem cka ke thene more, a do mundet pak me qarte te spkegosh kete dhe s'po ma kap bash mire
    My silence doesn't mean I am gone!

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Albin Kurti (1975 - )
    Nga ILovePejaa në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 305
    Postimi i Fundit: 04-06-2017, 20:47
  3. Mbulimi i krimeve te kryera gjate luftes ne Kosove
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-01-2009, 07:43
  4. Në Kosovë nuk ka konflikt fetar
    Nga StterollA në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-08-2004, 13:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •