me pelqe shume Saksofoni,prandaj dhe e degjoj shume smooth xhaz ose xhaz klasik
edhe organo (piano me shume regjistra)eshte fantastike
me pelqe shume Saksofoni,prandaj dhe e degjoj shume smooth xhaz ose xhaz klasik
edhe organo (piano me shume regjistra)eshte fantastike
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 04-08-2004 mė 21:34
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Fiori te kam pyetur disa here se ne cfare klase ke qene po tani me ne fund e nxore qe ke qene ne klase me Nikollen Eriola dhe Klejda Mos gabohem Eriola dhe Nikolla jane per violine kurse Klejda per piano, I njoh te tre personalisht Nikolla per mua eshte i pa aritshem, Nejse mos dalim nga tema une luaj kitare por desha te them qe per mua violina eshte vegla me e bukur pasi eshte konsideruar nga muzikantet si nje vegel qe eshte ne gjendje te percjelle te degjuesi qarte se per se behet fjale ne ate pjese te luajtur (dashuri,dhimbje,gezim, natyre,) neqofte se futesh thelle ne pjesen muzikore e kupton vertet perse behet fjale eshte vertet magjike..Postuar mė parė nga Fiori
Opinion is like ass.. Everybody has one!
Violonēeli jo vetem me pelqen, po e kam dhe profesion. Pastaj vjen klarineta, (ose gerrneta)
Kjo eshte klarineta.
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Il_principe86 : 06-04-2005 mė 18:31
Eshte vegla me e bukur e shqipetareve, eshte krenarija jone.![]()
Apo jo?!![]()
Klarineta s'eshte vegel shqiptare si mund te ndihesh krenar? nuk eshte dicka qe e kemi shpikur ne si shqiptare atehere do te ndiheshim krenare, Eshte nje vegel e bukur se ve ne dyshim po pive dy gota se mer me vesh se eshte klarinete se eshte trombon. Il_principe kush eshte nje vegel qe e kemi shpikur ne si shqiptare?te te ndihmoj pak se mos thuash qe kemi shpikur shume fatkeqesisht eshte vetem 1 vegel qe ne si shqiptare e kemi shpikur 80% e veglave jane Turke.
Hej une nuk thashe qe e kemi shpikur ne klarineten, nuk e thashe aspak kete, po qe ajo eshte ne traditen tone dhe eshte prezent ne cdo dasem dhe ne cdo kenge popullore shqipetare, per kete e kisha fjalen.Postuar mė parė nga shqiptari02
Jam shume kurioz te dij se kush eshte kjo vegel qe e kemi shpikur ne?
Te gjitha ne pergjithesi,po per mua Piano eshte vegla me e preferuar.Tingellon mrekullueshem ne c'do lloj muzike.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Postuar mė parė nga albani
Dhe un jam i apasionuar mbas Kitares![]()
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Postuar mė parė nga Il_principe86
Nuk eshte fakt akoma publik por mendohet qe Okarina (Ocarina) eshte nje vegel e shpikur nga shqiptaret e para dhe e vetmja me vjen keq neqoftse te kam keqkuptuar por mesazhi yt shprehte qarte korigjimin tim.
Shnet...
Ja nje fotografi e Okarines
Krijoni Kontakt