Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 42
    I PADUKSHEM
    Anëtarësuar
    01-03-2005
    Vendndodhja
    Kudo
    Postime
    149
    Mire qe doli dhe kjo part se do na i zgjidhi hallet

I PADUKSHEM
    Anëtarësuar
    01-03-2005
    Vendndodhja
    Kudo
    Postime
    149
    Citim Postuar më parë nga Qerim
    Une per vete mendoj se eshte dicka pozitive per shoqerine shqiptare dhe eshte nje rezultat i demokracise ne Shqiperi.
    Eshte mire qe ndjesi dhe gjendje shprirterore te ndryshme te popullit shqiptar te dalin ne pah, te mos ndrydhen,te analizohen ,t`i behen te ditura botes shqiptare dhe asaj jashte Shqiperise, te kene perfaqsuesit e tyre, dhe pse jo te shpallen edhe ne parlament.

Eshte mire qe me ne fund shqiptaret jane pjekur dhe e kane kuptuar se te drejtat e tyre nuk mund te zgjidhen me dhune, me mceftesi, por ne rruget dhe mundesite qe ofron demokracija.
    Ne kete menyre Shqiperia behet shembull edhe per vendet e tjera islamike ,ku demokracija eshte ende ne faza fillestare.
    O Qerimo c'thua, po ne i kemi nja 80 parti, pavarsisht se shumica as dy antare si kane. Per me teper c'demokraci eshte kjo, vjen njoni nga Libani a Siria, dhe mendon te krijoje nje parti , gjithmone duke nuhatur tregun zgjedhor, e na del si burre i zgjuar.

Ku dha ky konferencen para 4-5 muajve per gazetaret, ne nje hotel qe s'me kujtohet emri, vetem 1 (pa kurrefare shakaja) mori pjese, dhe ky ishte i "Fiksit" (Fonja), dhe e nxori per gallate ne emision.

Tung1

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2005
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    14
    Pervec te tjerave kjo parti sjell edhe debate te tilla pa vlere dhe te panevojshem.
    Ndasia fetare na mungonte dhe ja ku po ja krijojme kushtet per tu rritur.

ps demokristianet psh nuk i kam degjuar te thone qe jemi partia e te krishtereve.

Trim me flete pambuku
    Anëtarësuar
    07-04-2005
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    7
    Po, po, ecim ne vitin 2005 me regjistrimin e viti 1936.
    Yll Bote

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2003
    Postime
    424
    Per mua eshte nje lajm shume i keq sepse do te na jape nje imazh shume te keq ne bote, sidomos ne lidhje me ceshtjen e Kosoves.
    Normalisht Shqiperia eshte vend laik dhe nuk duhet te lejonte parti te tilla, te cilat me vone mund te sjellin probleme per te cilat sot as qe e kemi idene.
    Deri tani ne jemi krenuar me bashkejetesen fetare. Nje nga aresyet qe ajo ka ekzistuar ka qene se feja te ne ka qendruar ne pergjithesi larg politikes. Lufta politike mes partive te tilla ka shume te ngjare ta minoje nje bashkejetese te tille ne te ardhmen. Ata qe kane inicuar nje gje te tille po i bejne nje dem shume te madh Shqiperise. Demi i tyre eshte po aq i madh sa ai i grekofileve dhe mund të krijojë premisat per shperberjen e Shqiperise.

Per te gjitha keto aresye shpresoj qe kjo parti te mos fitoje asgje ne zgjedhje dhe populli dhe kombi shqiptar vete ta eleminoje me ane te votes.
    E drejta vonon, por nuk harron!

i/e regjistruar Maska e Iliriani
    Anëtarësuar
    24-03-2004
    Postime
    986
    Nuk do fitoj ndonje gje kjo parti.
    Mund te hapi ca debate.
    Po nqs kemi ne ligj-- se nuk lejojme parti fetare ---kjo duhet te zbatohet e te plotesohet ligji--per te ndaluar truket qe bejne per ti shpetuar.

Po ligji duhet te jete njelloj per te gjitha palet---- se nuk bllokon dot njeren kur le tjetren.

Vlerat qe kemi krijuar si komb duhet ti rruajme e mbrojme e ti cojme para.

RESPEKT PER GJITHE BESIMTARET
    Ndryshuar për herë të fundit nga Iliriani : 19-04-2005 më 19:03

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Citim Postuar më parë nga NACIONALISTI007
    kur eksizton nje parti demokristiane me 5% te katolik ne SHqiperi atehere sprish pune edhe nje parti muslimane,se 70%jane musliman ne SHqiperi,e 98%jane musliman ne Kosove e trojet jashte SHqiperis
    Hajde naci hajde

Sikur te shkoka ty me keto shifra tallaburase!

Edhe nanoist/enverist,edhe allahist!
    Sepaku mos ta kishe njeren ...
    Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Por dhe ne keto zona katolike kryetari i PSHA ka menduar te ndjeke nje taktike djallezore elektorale, duke iu thene se "duhet te votoni per partine tuaj kristiane !".
    Kur kam lexu kete pjese desh jam shemb nga karrikja tuj qesh...
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2005
    Postime
    57

ky eshte mendimi im !!!

i uroj humbje kesaj partie dhe fitore per oren, sepse ajo eshte partia e amirekaneve,e katolikeve dhe jo e ketyre musimaneve, qe pa dashur ti fusi ne nje thes por jane bere te rrezikshem per shoqerine ( ne thonjza)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2005
    Postime
    57

liri per te gjithe

kohes do t`ia leme per te vertetuar cdo gje qe thuhet , por juve ju keshilloj te mos bini nga karrigeja se ju behet qejfi armiqve ( thone thyefte qafen)

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shumëllojshmëria e partive politike!
    Nga YoUGoTNoGaMe në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 09-04-2009, 04:53
  2. Kontributi i shkenctarëve islam në shkencë
    Nga Bleti002 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  3. Zgjidhet kriza elektorale, arrihet marëveshja në zyrën e presidentit Moisiu
    Nga Xhuxh Xhumaku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 312
    Postimi i Fundit: 03-02-2007, 14:05
  4. Kuvendi që na la trashëgim ADN-në e Dushkut
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-05-2005, 01:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •