Mire qe doli dhe kjo part se do na i zgjidhi hallet
Mire qe doli dhe kjo part se do na i zgjidhi hallet
O Qerimo c'thua, po ne i kemi nja 80 parti, pavarsisht se shumica as dy antare si kane. Per me teper c'demokraci eshte kjo, vjen njoni nga Libani a Siria, dhe mendon te krijoje nje partiPostuar më parë nga Qerim
, gjithmone duke nuhatur tregun zgjedhor, e na del si burre i zgjuar.
Ku dha ky konferencen para 4-5 muajve per gazetaret, ne nje hotel qe s'me kujtohet emri, vetem 1 (pa kurrefare shakaja) mori pjese, dhe ky ishte i "Fiksit" (Fonja), dhe e nxori per gallate ne emision.
Tung1
Pervec te tjerave kjo parti sjell edhe debate te tilla pa vlere dhe te panevojshem.
Ndasia fetare na mungonte dhe ja ku po ja krijojme kushtet per tu rritur.
ps demokristianet psh nuk i kam degjuar te thone qe jemi partia e te krishtereve.
Po, po, ecim ne vitin 2005 me regjistrimin e viti 1936.
Yll Bote
Per mua eshte nje lajm shume i keq sepse do te na jape nje imazh shume te keq ne bote, sidomos ne lidhje me ceshtjen e Kosoves.
Normalisht Shqiperia eshte vend laik dhe nuk duhet te lejonte parti te tilla, te cilat me vone mund te sjellin probleme per te cilat sot as qe e kemi idene.
Deri tani ne jemi krenuar me bashkejetesen fetare. Nje nga aresyet qe ajo ka ekzistuar ka qene se feja te ne ka qendruar ne pergjithesi larg politikes. Lufta politike mes partive te tilla ka shume te ngjare ta minoje nje bashkejetese te tille ne te ardhmen. Ata qe kane inicuar nje gje te tille po i bejne nje dem shume te madh Shqiperise. Demi i tyre eshte po aq i madh sa ai i grekofileve dhe mund të krijojë premisat per shperberjen e Shqiperise.
Per te gjitha keto aresye shpresoj qe kjo parti te mos fitoje asgje ne zgjedhje dhe populli dhe kombi shqiptar vete ta eleminoje me ane te votes.
E drejta vonon, por nuk harron!
Nuk do fitoj ndonje gje kjo parti.
Mund te hapi ca debate.
Po nqs kemi ne ligj-- se nuk lejojme parti fetare ---kjo duhet te zbatohet e te plotesohet ligji--per te ndaluar truket qe bejne per ti shpetuar.
Po ligji duhet te jete njelloj per te gjitha palet---- se nuk bllokon dot njeren kur le tjetren.
Vlerat qe kemi krijuar si komb duhet ti rruajme e mbrojme e ti cojme para.
RESPEKT PER GJITHE BESIMTARET
Ndryshuar për herë të fundit nga Iliriani : 19-04-2005 më 19:03
Hajde naci hajdePostuar më parë nga NACIONALISTI007
Sikur te shkoka ty me keto shifra tallaburase!
Edhe nanoist/enverist,edhe allahist!
Sepaku mos ta kishe njeren ...
Me respekt
rtp-ja
ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"
Kur kam lexu kete pjese desh jam shemb nga karrikja tuj qesh...Por dhe ne keto zona katolike kryetari i PSHA ka menduar te ndjeke nje taktike djallezore elektorale, duke iu thene se "duhet te votoni per partine tuaj kristiane !".![]()
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
i uroj humbje kesaj partie dhe fitore per oren, sepse ajo eshte partia e amirekaneve,e katolikeve dhe jo e ketyre musimaneve, qe pa dashur ti fusi ne nje thes por jane bere te rrezikshem per shoqerine ( ne thonjza)
kohes do t`ia leme per te vertetuar cdo gje qe thuhet , por juve ju keshilloj te mos bini nga karrigeja se ju behet qejfi armiqve ( thone thyefte qafen)
Krijoni Kontakt