Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016

Kur binte shi

Une asnjehere nuk kam kuptuar gje, po kjo?! "Blinds to go"...keshtu i reklamojne grilat keto dite. Te ikesh po edhe qorr ama, apo me jep nje qorr per te ikur. Ka te beje me adoptimet me duket. Bashkia e qytetit me ka derguar ftese per te adoptuar kafshe shtepiake. Ndoshta nuk me pane dje kur e nxorra cokun jashte ne mes te nates, po shpresoja mos kthehej me. Kenget te vjedhin oret... fillo jeto jeten tende me mire, mjaft vodhe ate te te vobekteve dhe qorreve.
    ...Kompjuteri eshte ne breg, i lagur po jo ne dallge, ndoshta e vetmja kafe'une-kafe'tine. Te gjitha format e njerzve, me merren mendte...gjithmone ne maje te takave (si) duke vrapuar me atlete. Shenjat e para te intoksimkimit dhe pasojat?! Semundja antinjerzore por pro njerzim. "Fjale te medha, une jam e vockel". Duhet te nxjerr frymen here pas here, mbidoze cudirash, per pak do mbytem.

Po i mbushen syte me lot...kur toni blu i kapakeve te syrit filloi ti mbulonte faqet, i dolen lote, po qan, iiiii "po qan"-djv - C'eshte keshtu?! Une e dija se te gjithe qanin. Kenaqesia pa fjale, kur tjetri qan...ti u ngerdheshe, si macja te Liza. Emrin e kishte Lily si nuk e mbajta mend?! Keshtu i humba dhe dy pike ne testin e pasdites. Nuk e di nese vuaj nga harresa apo harroj qe te vuaj...duhet te kontrolloj lobet ne koke po doktoret i kam inat, ti i kishe qejf the?!
    *- Te varferit nuk duhet te shendoshen - kete nuk e kisha degjuar ndonjehere po e tha ai njeriu pa shpatulla, i pasuri.

Neser do mblidhen "intelektualet"- po briret ku i kane?! Do kujtohem te ble ca rruges, radioja lajmeroi per nje mbrojtje (insurance) te re. Cdo njeri duhet te jete i pajisur me mbrojtje kunder UFO-ve. Nderrova stacionin dhe perseri degjova te njejten reklame, nuk po shikoja enderra. Gjuha me eshte bere blu, po haja sheqerka para se te vija.

Mbi te gjitha grenxat vazhdojne te gumezhijne bzzz... mos e ngaterro me veten, kush ka kohe?! - Jo une. Auarda ka shume shoqeri, kjo qe kur i leu floket e kuqe, genjeshtare.

10 Prill, 2002

asgje s'me perket mua
    Anėtarėsuar
    25-12-2004
    Vendndodhja
    Detroit
    Postime
    46
    Nuk me pelqeu...menyra e sforcuar per te nxjerre "natyrshem" ate qe ndoshta ke perjetuar...Sidoqofte pergezime per perpjekjen!

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Sa keq qe nuk ka shkalle per t`u ndalur shiu te pushon.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •