Close
Faqja 17 prej 24 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 234
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga Rrushi_CH Lexo Postimin
    Un jam si nje pasqyr ja kthej njerit ashtu siq um drejtohet tash mos kqyr me ma lan fajin mu.
    "Rren" eshte akuza me e rende qe mund t'i besh nje njeriu, dhe kur e thua ate duhet te kesh fakte te qarta, sepse eshte fundi. Prandaj ti nuk je pasqyra ime, por e vetvetes, pasi askund une nuk te kam quajtur "rrenacak".

Po quditem si pi hani fjalt un kam thene se FX nuk ka egzistu per opinjon jo per bankat.
    Une nuk rrej, pra nuk haj edhe fjalet. Te thashe qe kur ti blije buke ne lagje, une beja hedging ne FX. Dhe ky nuk eshte opinion, por fakt.

Nga dole ne konkluzion se un jam njeri i kazinos edhe pse prej aty qka kam provu ne jet kete se kam provu akoma.
    Njerezit e kazinos dhe ata qe luajne me dijeni te mageta ne siteme FX ose bursa te tjera kane te njejten shtyse dhe kompleks emocional.

Multiuniversi eshte hipotez ashtu siq eshte komplet tema hipotez dhe mbeten hipotez, askush nuk i ka provuar.
    Realiteti eshte nje dhe universet paralele krijohen qysh ne momentin qe ben ndonje ndryshim udhetari per mos me pas efekt ne ndryshimin e historis
    Kjo eshte qesharake. Ne po diskutojme ne se ka universe paralele (dhe une kam nocionin se duhet te mbeshtjellin njeri tjetrin -hipoteze kjo), por te thuash se universi paralel "krijohet" kur i lind deshira udhetarit e kthen deklaraten tende te meparshme per njohuri te thella ne kete teme ne absurd.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga javan : 24-08-2009 mė 18:22

IT Professionals Maska e Sirius
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Nuk ka nevoje me provu dicka qe as teorikisht nuk mund te thyhet. Dhe se drita eshte limit i shpejtesise nuk ka asnje diskutim. As teorik as hipotetik -se eshte absurde.

cit.:"Perfundimisht dot del dikush tja hedh posht Einstein per limitin qe i ka dhen shpejtsis."

-Hahaha.
    Hahahahaa...

Fakt qe eshte qesharake per epoken qe jetojm.
    Si mos te jet qesharake me MAX 13 % te perdorimit te trurit.
    Per te ardhmen po ja lejm kohes me deshmu.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Fakt qe eshte qesharake per epoken qe jetojm.
    Si mos te jet qesharake me MAX 13 % te perdorimit te trurit.
    Per te ardhmen po ja lejm kohes me deshmu.
    Si 13% te trurit? Kush perdor 13 % te trurit? E pra edhe ketu nuk je askund. Njeriu nuk perdor 10% te trurit. Lexo pak me shume, dukesh i ri.

Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Citim Postuar mė parė nga javan Lexo Postimin
    "

Une nuk rrej, pra nuk haj edhe fjalet. Te thashe qe kur ti blije buke ne lagje, une beja hedging ne FX. Dhe ky nuk eshte opinion, por fakt.

Po mir un kam ble buk ne lagje ne 1990 a ke kemby online ti at koh???

Njerezit e kazinos dhe ata qe luajne me dijeni te mageta ne siteme FX ose bursa te tjera kane te njejten shtyse dhe kompleks emocional.

Nuk eshte e vertet sidomos keta njerez e quajn kazino.

Kjo eshte qesharake. Ne po diskutojme ne se ka universe paralele (dhe une kam nocionin se duhet te mbeshtjellin njeri tjetrin -hipoteze kjo), por te thuash se universi paralel "krijohet" kur i lind deshira udhetarit e kthen deklaraten tende te meparshme per njohuri te thella ne kete teme ne absurd.

Nga udhetimi i udhetarit krijohen ndryshime ne universet paralele te cilat ndryshime nuk venerohen ne universin nga iken udhetari.
    Normal se mbeshtjellin njeri tjetrin pasi qe gjenden ne nje univers e thash edhe me heret quhen universe paralele nga mos perceptimi i trurit te njeriut mi spjegu.

Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Si 13% te trurit? Kush perdor 13 % te trurit? E pra edhe ketu nuk je askund. Njeriu nuk perdor 10% te trurit. Lexo pak me shume, dukesh i ri.
    13 % eshte maksimumi qe kam ndegju e qe perdorin ata qe lindin me aftesi misterioze te cilat nuk e kan iden si i kan fitu dhe keto quhen aftesi te lindurit.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    13 % eshte maksimumi qe kam ndegju e qe perdorin ata qe lindin me aftesi misterioze te cilat nuk e kan iden si i kan fitu dhe keto quhen aftesi te lindurit.
    Gjepur. Perralla nga te mehalles.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Normal se mbeshtjellin njeri tjetrin pasi qe gjenden ne nje univers e thash edhe me heret quhen universe paralele nga mos perceptimi i trurit te njeriut mi spjegu.
    Eshte normal? Shume falemderit! Kjo eshte teoria ime personale.

Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Gjepur. Perralla nga te mehalles.
    Eh si po merr tema kahje e lagu se lagu po ti nga dole me kete 10% tend???
    13% si ke si ske e vertet ska lidhje kryesorja me kete % te trurit nuk imagjinohet dot thyrja e limitit te shpejtsis se drites.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    http://www.scientificamerican.com/ar...rcent-of-brain

Per kohen e lire, kur te kesh mbaruar pune ne kazino dhe nuk ke tjeter perfitim material per te arritur. Tchuss.

Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    http://www.scientificamerican.com/ar...rcent-of-brain

Per kohen e lire, kur te kesh mbaruar pune ne kazino dhe nuk ke tjeter perfitim material per te arritur. Tchuss.

Kete e kam vertetu me rrenca qe nuk i besojn askujt, hajnat qe friksohen pi vjedh dikush, edhe ti qenke i kazinos pasi po insiston ne kete drejtim tash pamvarsisht qka thu mo nuk te besoj se nuk je kauboj i kazinos PIKE.

Faqja 17 prej 24 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shuki Grifēja president i ardhshėm i Maqedonisė
    Nga Beran nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-03-2009, 19:24
  2. Bisede Gjenish: Ajnshtajn e Tagore
    Nga D@mian nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 10-02-2009, 18:40
  3. Albert Brojka: “Nė PD ende nuk ka demokraci dhe tolerancė”
    Nga Humdinger nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 16-12-2006, 06:50
  4. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-03-2006, 03:36
  5. Albert Verria
    Nga Brari nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2003, 15:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •