"Rren" eshte akuza me e rende qe mund t'i besh nje njeriu, dhe kur e thua ate duhet te kesh fakte te qarta, sepse eshte fundi. Prandaj ti nuk je pasqyra ime, por e vetvetes, pasi askund une nuk te kam quajtur "rrenacak".
Une nuk rrej, pra nuk haj edhe fjalet. Te thashe qe kur ti blije buke ne lagje, une beja hedging ne FX. Dhe ky nuk eshte opinion, por fakt.Po quditem si pi hani fjalt un kam thene se FX nuk ka egzistu per opinjon jo per bankat.
Njerezit e kazinos dhe ata qe luajne me dijeni te mageta ne siteme FX ose bursa te tjera kane te njejten shtyse dhe kompleks emocional.Nga dole ne konkluzion se un jam njeri i kazinos edhe pse prej aty qka kam provu ne jet kete se kam provu akoma.
Kjo eshte qesharake. Ne po diskutojme ne se ka universe paralele (dhe une kam nocionin se duhet te mbeshtjellin njeri tjetrin -hipoteze kjo), por te thuash se universi paralel "krijohet" kur i lind deshira udhetarit e kthen deklaraten tende te meparshme per njohuri te thella ne kete teme ne absurd.Multiuniversi eshte hipotez ashtu siq eshte komplet tema hipotez dhe mbeten hipotez, askush nuk i ka provuar.
Realiteti eshte nje dhe universet paralele krijohen qysh ne momentin qe ben ndonje ndryshim udhetari per mos me pas efekt ne ndryshimin e historis
Krijoni Kontakt