Kam nje biznes dhe e kam mbeshtetur mbi eksperiencen time, aftesine profesionale dhe produktin cilesor profesional te cilin e kam partner te mrekullueshem. Ve re qe klientela shqiptare ka nje terheqje rreth emrave bombastike si p.sh. maska me oksigjen, kremra me embrione qingji e te tjera si keto. Nuk e di por me duken si spektakolare keto prezantime perpara klienteve. Gjithsesi me ben pershtypje fakti qe turren pas nje peromocioni te themi me vlere simbolike pa llogaritur koston e trajtimit. Jam dakord me promocionet por ka nje llogjike, nuk mund te jepet promocion me cmim nen kosto. Ose nje X kliente trajtohet me terapi kunder akneve dhe i behet e ditur qe rezultati varet nga bashkepunimi. Natyrisht e para gje eshte besimi me pas vleresimi i situates dhe respektimi i sugjerimit nga ana e estetistes per te terhequr produktin efikas. Behet terapia, rezultati eshte i shkelqyer. Klientja blen nje krem me shume reklame, ne nje dyqan te bukur, me emer te goditur dhe fytyra e saj degradohet. Perseri vjen tek une me shpresen per te bere dicka. Ndihem shume keq para ketij fakti sepse ne nje trajtim une investoj pervec produkteve edhe shpirt. Kete pjese te trajtimit nuk arrin ta shikoje klientja dhe e neglizhon. PERSE NDODH KESHTU ME KLIENTET SHQIPTARE????? Ndoshta jane te painformuara sic duhet dhe corientohen. Ju si mendoni?
Krijoni Kontakt