Close
Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 140
    Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Irfan
    pergjigje me vend, e qelluar....
    Budallën mos e vet se t'kallxon vet
    Irfan Preshev kolaboracion patrotizmi,leri more gjepurat e merru me temen.Une nuk kam nevoje per mostren preshevare te patriotizmit.Rri aty se u njohe une ju shume mire...
    Merru me temen,tani e tutje...

i/e regjistruar Maska e Irfan
    Anëtarësuar
    08-07-2002
    Vendndodhja
    Aty ku Allahu me krijoji
    Postime
    464
    Citim Postuar më parë nga Marinari
    Irfan Preshev kolaboracion patrotizmi,leri more gjepurat e merru me temen.Une nuk kam nevoje per mostren preshevare te patriotizmit.Rri aty se u njohe une ju shume mire...
    Merru me temen,tani e tutje...
    A ke ndegju per preshevaret ndonje here se kush jan,kush kan qene...''Zemra e Kosoves'' Presheva.
    Shqiperi eshte aty ku flitet shqip.....aty ku u nda toka dhe qielli

Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Irfan
    A ke ndegju per preshevaret ndonje here se kush jan,kush kan qene...''Zemra e Kosoves'' Presheva.
    Une me njerzit qe jane ne fazen e pubertitetit dhe qe logjika e tyre ne politik eshte as mish e as peshk me deshire nuk komunikoj.
    I tille je edhe ti Irfan...

Substrati i shpirtit patriotit per Kosoven buron nga gjiri dhe djemte e vet Kosoves.Nuk jam ndonje ithtar i lokalizmit por preshevaret vijne ne radhe me vone.
    Une nje nuk e kam te qarte se si eshte *thadruar ne mendjen e shqiptarve nje politike e stilit te Rugoves.Kjo politike e perfaqesuar nga stili rugovian kurre nuk merret me armikun klasik ne kete rast me serbine dhe te berat e saj,por me shume merret me propagande kunder çlirimtareve!!!

Marinsi

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    "Kjo politike e perfaqesuar nga stili rugovian kurre nuk merret me armikun klasik ne kete rast me serbine dhe te berat e saj,por me shume merret me propagande kunder çlirimtareve!!!"

... shkruan Marinsi..

Marins kur e vrat Drinin .. ne prizren nuk kishte Serbi..

Edhe kur e vrat ilirin Kunushevcin.. nuk kish Serbi ne Malet e Pukes..

edhe sabaheten e vrat para do mujsh e nuk kish Serbi ne Kosov..

edhe ne Llapushnik nuk mbajtet nen tortur ndonji Arkan.. a Dragan ..
    perkundrazi arkani dy hapa larg jush ishte tuj masakrue Shqiptaret.. por ju "clirimtaret" po i clirojshin nga e drejte e frym marrjes shum shqiptar qaty ne Llapushnik etj..

ju jeni marre me armikun tuaj te madh Rugoven tash 17 vjet.. e me Serbine kurre nuk jeni marre.. pra kurre nuk e luftuat Serbine..
    Akti ma i madh i trimnis tuj kunder Serbise eshte.. dhezja e tymosja e do cigareve malbor ne buz te rruges at nat .. me ashimin.. mirpo edhe ather nuk kaloj asnji serb aty pari..

lufta juj me Serbin asht.. eja oj Serbi me ushtri celiku se e kena tash nji ushtri clirimtare ne kompjuter te Jakupit..
    Ja kjo eshte..heroizmi juaj..
    kusuri eshte .. Serbia masakron.. me Topa e granata .. jakupi komunikon..
    me batona.. e bardhyl mafm.uta..

Kjo eshte..

Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Brari
    "Kjo politike e perfaqesuar nga stili rugovian kurre nuk merret me armikun klasik ne kete rast me serbine dhe te berat e saj,por me shume merret me propagande kunder çlirimtareve!!!"

... shkruan Marinsi..

Marins kur e vrat Drinin .. ne prizren nuk kishte Serbi..

Edhe kur e vrat ilirin Kunushevcin.. nuk kish Serbi ne Malet e Pukes..

edhe sabaheten e vrat para do mujsh e nuk kish Serbi ne Kosov..

edhe ne Llapushnik nuk mbajtet nen tortur ndonji Arkan.. a Dragan ..
    perkundrazi arkani dy hapa larg jush ishte tuj masakrue Shqiptaret.. por ju "clirimtaret" po i clirojshin nga e drejte e frym marrjes shum shqiptar qaty ne Llapushnik etj..

ju jeni marre me armikun tuaj te madh Rugoven tash 17 vjet.. e me Serbine kurre nuk jeni marre.. pra kurre nuk e luftuat Serbine..
    Akti ma i madh i trimnis tuj kunder Serbise eshte.. dhezja e tymosja e do cigareve malbor ne buz te rruges at nat .. me ashimin.. mirpo edhe ather nuk kaloj asnji serb aty pari..

lufta juj me Serbin asht.. eja oj Serbi me ushtri celiku se e kena tash nji ushtri clirimtare ne kompjuter te Jakupit..
    Ja kjo eshte..heroizmi juaj..
    kusuri eshte .. Serbia masakron.. me Topa e granata .. jakupi komunikon..
    me batona.. e bardhyl mafm.uta..

Kjo eshte..
    Brari mire e ke ti kur thua se Rugova ishte qe 17 vjete ne politike.Te lumte ashtu eshte.Rugova para 17 viteve ka qene kembe e krye ne partine e tij te dashur,Lidhjen Komuniste te Jugosllavise ne krye te komisioneve diferencuese.Kete detyre ai e kreu me sukses te plote duke diferencuar shume shkrimtar e poete qe ishin shpirt kryengrites kunder Jugosllavise.
    Ja me ne fund edhe ti Brari e the nje te vertet ne shkrimet tuaja.Me kete pajtohem plotesishte,se edhe atehere(para 17 vjetesh) populli i Kosoves ishte kunder Rugoves dhe sejmeneve te tij.

Shendetin Brari

Marinsi

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    gjithmon Brari flet drejt.. sepse kam nje shok.. Te verteten.. vetem te verteten..

ju nuk jeni populli..
    Ju jeni celula te partise punes neper Zvicer e gjermani e Kosove.. etj..
    Ju a trullavi mendjen radio tirana e enver thanasit.. dhe mbetet aty besnik te perjetshem..
    Kur plasi m.uti sheshit.. Pra kur ne Kosove nuk mund te mburrej me kush per Parajsen enveriane ..sepse i doli boja me Eksodin e vaporrave dhe vet e pane me sy te tyre cka fshihej mbas fasades enveriste.. ju u shokuat.. por ndersa nje pjese e madhe reflektuan nje pjese e juaja kishin hi thelle ne aktivitet e nuk mund te shkonin perpara ne evolimin e mendjes..
    populli i Kosoves ne cdo kohe gjat ketyre 17 viteve (17 vjet kuptoj LDK-ne) ka qene me rugoven.
    aq kohe qe populli ka qene me Rugoven ..aq kohe dhe ju..celulat enveriste ..keni qene kunder Rugoves..
    Kjo eshte e verteta..
    ajo qe ka ndryshuar ne kohe ka qene motivimi juaj apo justifikimi juaj se pse nuk e doni Rugoven..
    Pra ne cdo kohe ju keni gjetur "arsye" pse nuk jeni me Rugoven..
    Rugova dhe LDk nuk u pelqye nga juve asnji dite..
    Jo se dyshonit ne aftesine e kesaj LDK -je ne cuarjen para te ceshtjes se Kosoves.. dhe ju hante meraku a po din a jo apo mundet a jo rugova dhe LDK me ba dicka te mire per Kosoven..
    Jo aspak nuk ju ka hanger palla per ket pune..
    Meraku juaj ishte dicka tjeter..
    Mos valle kjo pise LDk po shtin ne Shqipni te Enver Thanas Ramizave tanë te dashur.. faren e keqe te Pluralizmit politik e me kte.. atje fillon ndoj ndryshim demokratik e na prishet foleja jone stalino polpotiste..
    ky ishte meraku juaj nr 1 dhe 101..
    Prej atyre ditve e deri sot ju keni qene konseguente ne anti-Rugovizmin tuaj..
    A vet keni shpik metodat me luftue Rugoven e LDK apo ju a kan shti ne krye partia e Punes dhe Ps ate e dini ju ma mire..
    Fitorja e pluralizmit ne Shqiperi ka qen per ju enveristet nje Dit e Zeze..
    Nuk ju qeshi buza kurre megjith maskat qe i vute..
    Me kujtohet Demaqi me surratin e c'natyrizuar qe bente sikur po e pelqen ndryshimin ne Shqiperi.. kur fliste ather neper Tv e Shoqata..
    po keshtu dhe ju tjeret..me radhe..
    Takimet e Zvicres me Nano Doklet ishin nje ringjallje per ju..
    Pra tash kemi enverin e ri e o burra shok te fillojme punen si dikur ne rresht per ceshtjen e Partise..pra ceshtjen Polpotiste..
    Nga 92 deri ne 97 punuat intensivisht aty ku ju a kerkoj PS-ja e Nanos ne dy fronte.. Kunder LDK se Rugoves dhe kunder aletates se saj ne ate kohe ne Shqiperi PD-se..
    PD-n e shkaterruat por bashk me te shkaterruat dhe shtetin shqiptar.. por mbeti qajo pise lLDK gjall.. he nanen ja kajsha..
    Si ta gjejm nje menyre tja bejm varrin dhe asaj..
    Meqense e dinit mire se LDk ka mbeshtetje totale ne Popull athere duhej gjet nje plan qe te mbysi Kosov e LDk bashk..
    Nji forc te tille nuk e kishit prandaj.. mendja juaj e djallezuar perpunoi nje plan MAKABER..
    perdorimin e nje Force madhore ndaj Kosoves e LDK-se.. te afte qe te kryeje endrren tuaj..
    Dhe kjo u gjet.. u gjet sepse ekzistonte nje Forc e tille.. dhe ajo ishte Kucedra SERBI..
    Kucedra Serbi ishte si nje llav vullkani qe ka mbushur kraterin por kerkon nje rrugz te vogel .. vec nji shteg ..e i mjafton se pastaj llava e gjen vet rrugen dhe derdhet e perbin cdo gja..
    Luftat ne Jugosllavi mes Kombeve te ndryshme.. ishin nje Tmerr i pa pare.. dhe LDK si bartese e interesit te popullit dhe e votuara per ta perfaqsuar kte popull dhe e konfirmuara ne arenen politike nderkombetare si ze-dhenese e popullit shqiptar ne Kosove.. po kalonte faza te veshtira..
    Tragjedia ne Bosnje.. ishte e mjaftushme me tregue se.. nuk ka loj me Serbine..se ajo diten per diell ne sy te botes pra sic zhduku srebrenicen mund ta zhduke dhe Shqiptarine prej Kosove..e Kosova pa popull tonin..nuk i duhet ma kerkujt.. vec atlasave gjeografik..
    Pra duhej kujdes..
    Cdo atdhetar e perjetonte kte situate dhe e kuptonte dhe miratonte cdo hap te Rugov-Aganeve.. ne rrafshin politik e diplomatik..
    Ai llozi qe mbante mbyllur at dericken..apo at shtegun ku behej gati Llava Serbe.. te shpertheje.. trajtohej me kujdesin maksimal nga LDk dhe lidershipi i saje..
    Asnji fjal e pa peshuar.. asnji veprim pa marre aprovim nga miqte e medhenj.. qe kish zene me sakrifica LDk ne ato vite..
    Pra cifti Rugov Agani.. ndjenin rrezikun e nje genocidi qe mund te shpertheje dhe punonin te siguronin Kosoven me ane te ndonji Vije te Kuqe te llojit BUSh apo te nje permbajtjeje ne frazeologjine diplomatike me Europen dhe USa-n qe te mbahej nje relacion i ngrohte me Fuqite demokratike te Botes.. te vetmet qe mund ti thoshin Ndal Sllobos pas Bosnjes..
    Kjo ishte trimeria e LDK-se ne ate kohe sepse cdo trimeri tjeter kushtonte shtrenjte.. deri ne zhdukje te plote..
    Ketu ju nuhatet piken e dobet.. te LDK-se..
    Pra LDK i ruhet Genocidit.. pra Genocidit te kucedres Serbe mbi popullaten shqiptare.. pra i ruhej ndonji lajthitjeje qe mund te vinte papritur e te na bente "llom" kur thote Kosova..
    Por kur je ne apartament te Mynshenit.. apo Zyrihut.. e thmija te shkon ne shkoll te gjermanis e Kopesh t e cerdhe te Zvicres.. e gruja ne supermerket me kerr e ti shkon i qet ne kafiq te shoqates.. e ta qet nji piv ai Milaimi qaty ne banak.. eshte e lehte te behesh me trim.. se rugov-aganet.. pisat shallat..tradhtaret.. kur mendon se po ja lujta at llozin asaj deres apo ja clirova pak shtegun qati cunamit me llav 4000 grad celsius.. ktu te une nuk ndihet.. sikurse nuk u ndje Cunami indonezise ne pllazh te Golemit..
    ani pra shok si me ja ba..

a durohet ma kshu.. me gandizem.. e pacifizem..
    bjere more dhe ni piv se u kallem pi zhegut.. fol more gjavit e Bardhyl e mu.to mu.ta tjere..

shoki nano.. na ka than.. ndizeni.. hajt mos cani kryet.. se ..
    Edhe vet ajo cka ju quani "UCk" e "luft qlirimtare! nuk eshte tjeter vec mjeti i fundit qe ju kishte ngele me djeg Popull e LDk bashk..
    Natyrisht kjo djegje do behej ne Zjarrin e Sllobos.. qe do te vinte si nje CUNAM i tmerrshem me ftesen tuaj..
    Biseda ne Rogner..eshte nje nga thesaret e Historise se re Shqiptare..

Pra dolet ju qe ishit te siguruar se cunami nuk ju a lag as breket..e shpallet UCk per Nanosin..e jo me clirue Kosoven..
    shpallet uck per me lujt at shtegin.. qe Llava Serbe me djeg Kosoven e bashk me te dhe qat ..pisen LDk qe na e futi ne Shqipni pluralizmin e na bani horr na enveristave..

ky ishte motivi juaj i luftes..

Dhe rezultatet ate treguan..

Cdo gje qe del e qe e dim ma pare vec verteton.. hajgaren tuaj..

por ec veti ata qe u gjinden ne mes te Cunamit.. ata qe e provuan ne shpin te tyre Llaven serbe..
    ata mijra fmi e gra pa goje.. e dine te verteten e "lavdise" tuaj..

e vazhdoj kte ide nji her tjeter se.. ka shum per te thene..

Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Brari mu ke bere "perditeshmeri" dhe ta theme te drejten kur kam kohe te lire e humbi me ty.Kenaqem me shkrimet tuaja duke qeshur.Me te vertete je propagangues i tipit Gebelsian...

Ke frike ndoshta nga Marinari se kur do qe te vije andej nga ti kishim biseduar haptas dhe te kisha qarosur.

Shendetin Brari

Marinsi

i/e regjistruar Maska e Irfan
    Anëtarësuar
    08-07-2002
    Vendndodhja
    Aty ku Allahu me krijoji
    Postime
    464
    Une me njerzit qe jane ne fazen e pubertitetit dhe qe logjika e tyre ne politik eshte as mish e as peshk me deshire nuk komunikoj.
    Eshte e verete qe ju jani akoma ne fazen e zhvillimit te embrionit....akoma jeni si qumsht....
    po e sho se Kryetar i Ku.te Kosoves vjen nga rajoni i L.Presheves.Dekani i Un. te prishtines po ashtu vjen nga rajoni i lugines se Presheves....e mos te flas me shume....

Substrati i shpirtit patriotit per Kosoven buron nga gjiri dhe djemte e vet Kosoves.Nuk jam ndonje ithtar i lokalizmit por preshevaret vijne ne radhe me vone.
    O i dashur shqipefoles ti fillove me halucionet e tua se kush jan shqipetaret e presheves.Ne mesin e shqitaris nuk ka dallim vendi,por kur e dihen veten sllave,si ju, qe jeni klush i udbes beni distancimin e njerzeve,ne baze te vendbanimeve,per te krijuar nje urretje dhe armiqesi ne mese vete.

Une nje nuk e kam te qarte se si eshte *thadruar ne mendjen e shqiptarve nje politike e stilit te Rugoves.Kjo politike e perfaqesuar nga stili rugovian kurre nuk merret me armikun klasik ne kete rast me serbine dhe te berat e saj,por me shume merret me propagande kunder çlirimtareve!!!
    Marinsi
    Stili i juaj mos eshte i imponuar nga stili i sllaveve,udbasheve....
    Shqiperi eshte aty ku flitet shqip.....aty ku u nda toka dhe qielli

i/e regjistruar Maska e RRyma
    Anëtarësuar
    14-10-2002
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    167
    Nje tung te gjitheve,

kam nje pyetje per te gjith juve

ideologjija marksist leniniste staliniste a eshte ideologji Sllave ?

marinar llap pa ofendime , nese nuk doni te pergjigjeni mos shani
    Ma mir neser se dje

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    [QUOTE=deqanas]
    Citim Postuar më parë nga Llapi
    ... ku ceken me emer e mbiemer...
    QUOTE]

tung Llapi,

meqe - sic shifet - paske pranuar ftesen time per dialog te bazuar ne fakte dhe argumente, sigurisht qe ke edhe miresine te na sjellesh emra dhe fragmente nga ajo dosje. do te jem mirenjohes!

me t´mira
    qe ketu i ke disa me emer e mbiemer

http://www.forumishqiptar.com/showth...1&page=3&pp=15
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314

Tema të Ngjashme

1. Si ta kthejme dikend ne besim islam
    Nga Arber gerguri në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 05:27
  2. Një dite do t'i kujtoni këto që po ju them
    Nga qorri_30 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-09-2006, 11:47
  3. Kryeministri i Kosovës jep dorëheqjen
    Nga rudo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 08:52
  4. Aktakuza e tribunalit të Hagës për Haradinaj
    Nga I-amëshuar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 14:58
  5. Haradinaj nuk do të shkojë në KS të OKB-së
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 11-03-2005, 09:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •