Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19
    madmoiselle Maska e angeldust
    Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368

Firma ime, sistemi nuk po me lejon ta ndryshoj...

"Hasėm nė kėto probleme kur proēesonim mesazhin e dėrguar:
    Your signature can not be longer than 100 characters."

Kete me thote.

Por 100 karaktere me duket si shume pak... jo me shume se nje fjali mesatare. Te jete e vertete kjo qe me tregon kompjuteri mua, apo eshte vetem nje anomali?

Se pse verej firmen time aktuale, dhe gjithashtu te Sterrolles, dhe eshte dukshem mbi 100 karaktere. Ajo firme qe dua te kem tani, eshte pak me teper se 100.

C'duhet te bej?

Faleminderit, angeldust.
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Stterolla eshte SMOD, dhe firmat e tyre mund te jene me te gjata se 100 karaktere. Rregulli per te kufizuar firmen ne 100 karaktere eshte vene me vone, dhe firmat e meparshme dhe pse kane qene me te gjata nuk jane ndikuar, por firmat e reja duhet te jene nen 100 karaktere per te gjithe.
    Dhe une do deshiroja te shtohej ca, ka shume fjali te bukura qe jane me teper se 100 karaktere.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Thumbs up PER firma te gjata!

Edhe une pajtohem me mendimin qe firmat te jene me te gjata se 100 karaktere!

ZeM
    “Tė mos ishte feja Islame, populli shqiptar do tė ishte shumė mė tepėr nė numėr, por jo shqiptar-F.Konica

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389

Smile Per firma te shkurtra.

Une s'jam dakord qe firma te jete me e gjate se 100 karaktere...

Te bezdisin ato shkrimet e gjata; ndonjehere te shoqerum me kombinime ngjyrash nga me irritueset...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [xeni] : 15-04-2005 mė 05:52 Arsyeja: per qejfin tim...

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Po le te heqin ngjyrat, dhe ta bejne jo 500 karaktere po nja 150-200 te pakten qe tjetri ta bej fjaline "as simple as possible po jo ma shume" si e thote dhe ai xhaxhi te maska jote.
    Nejse dhe ti se ke keq jo...
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Jo more s'me pelqejn firmat ku shkruhen poezi e gjera te tjera e sidomos m'i ngrejne nervat kur shoh kombinime nghyrash ohhh sa inat e kam, firma duhet te jete e vogle dhe te jete ndonje moto e jetes suaj...ose te jete thjesht nje identifikim i personaliteti tuaj...
    My silence doesn't mean I am gone!

Talking

Citim Postuar mė parė nga [xeni]
    Une s'jam dakord qe firma te jete me e gjate se 100 karaktere

Te bezdisin ato shkrimet e gjata; ndonjehere te shoqerum me kombinime ngjyrash nga me irritueset...

Secili duhet te thote mendimin per firmen e vet, e jo te tjeterkujt!....

Atyre qe iu bezdisen firmat e huaja, le mos i shikojne ato.....
    “Tė mos ishte feja Islame, populli shqiptar do tė ishte shumė mė tepėr nė numėr, por jo shqiptar-F.Konica

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar mė parė nga Zana e malit
    Secili duhet te thote mendimin per firmen e vet, e jo te tjeterkujt!....

Atyre qe iu bezdisen firmat e huaja, le mos i shikojne ato.....
    Ti ZeM vuan nga memorja e tepert...
    Harroje ate muhabet... S'kam pase dhe s'kam gje me firmen tende...! Une flas ne pergjithesi...E per me teper, ngjyrat e frimes tende s'jane irrituese.

P.S. aman mos me kryqezo prape...

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119

Talking

Firma ime ka ngyra irrituese po te pakten eshte e shkurter dhe nuk u lodh shume syte njerezve
    Nejse,rendesi ka qe mua me pelqen.
    Persa i perket kufuzimit te gjatesise une nuk kam problem me ata qe i bejne mbi 100 shkronja.Nese nuk me pelqen ose nese me bezdisin ngjyrat as qe e lexoj fare.Varet nga shijet personale te njerezve.

Z.i.M
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Ky qe ka kerku Ndihme sju ka kerku qe cfar firme keni ju apo dicka tjeter..

Un do te jepja shpjegim lidhje me kete pasi jam si Antar i Stafit te Albasoul dhe Forumit , kshtu.

Kto e dim qe jan ndalu nga Administratoret , pasi po keqperdoren Firmat sepse Shqipfolsit e dim edhe vet cka jemi bejm Firmen me 9000 Shkronja qe veshtirson leximin e temave apo shkrimeve qe i bejn user-at , nje ashtu , edhe i bejn Me 100 Ngjyra dhe kshtu qe vertet veshtirsojn leximin e shkrimeve.

Nejse ti do marresh prap Pergjigjeje nga Super Moderatoret , por kjo qe edhe mua me ka ndodh , dhe kam bere Pyetjen tek edspace , dhe kshtu me ka lajmru dhe me ka kthy Pergjigjeje , QE JU LUTEM ME TE SHKURT SEPSE PO VESHTIRSONI LEXIMIN E TEMAVE.

p.s Ju te tjert me falni

Gjith te mirat
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si funksionon sistemi i ri elektoral
    Nga stavri22 nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-05-2009, 04:45
  2. Sistemi i drejtėsisė nė Kur’an
    Nga Sefedini_PZ nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 14-03-2009, 03:40
  3. Sistemi politik i Shqiperise dhe sistemi politik i Kosoves
    Nga Ibrahimfeimi nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-11-2008, 15:13
  4. Sistemi Bankar nė Shqipėri
    Nga dodoni nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 07-04-2003, 07:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •