Davius po beja shaka re se po fliste me te madhe jo kshu po ashtu per chelsea po harroi qe chelsea kishte nje kundershtar tjeter para.
FoRcA MiLaN
Davius po beja shaka re se po fliste me te madhe jo kshu po ashtu per chelsea po harroi qe chelsea kishte nje kundershtar tjeter para.
FoRcA MiLaN
Jeta ime, mban emrin e saj..
O vellau im edhe une te kuptoj por kam qejfe te zihem me ty sepse me pelqen te te beje nervoz, hahahaha...Postuar mė parė nga CLAY_MORE
Do shkosh ne Stamboll te shiqosh finalen?
My silence doesn't mean I am gone!
Postuar mė parė nga Davius
Davius nuk e mohoj qe liverpool eshte shume mire sic e kam votuar edhe ne sondazh por frika ndaj djallit ndjehet perhere kshu qe me vjen keq edhe pse mund te flas para kohe se nuk i dihet por MILAN eshte number 1 tani per tani.
Davius mos na i kujto viktimat se po na ben per te qare tifozat perfshire edhe ty.![]()
FoRcA MiLaN.
Postuar mė parė nga Davius
Se po kalojme ne chit-chat edhe haje ndonje ban kot por nuk nxehem me gjera si keto madje kam qejf te bisedoj me njerez qe flasin qete jo si ca Interrrrrrrista![]()
Ne Stamboll nuk shkoj jo se kemi pune te tjera ndeshjen e shikoj ne TV te madh
FoRcA MiLaN
Liverpuli arrin tė kualifikohet nė finalen e Ligės sė kampioneve, pas fitores sė ditės sė djeshme ndaj ekipit Ēelsit, me rezultatin 1-0. "Redsat" fituan euroderbin britanik, falė golit tė vetėm tė shėnuar nga spanjolli Luis Grasia. Ekipi i drejtuar nga Rafael Benitezi feston finalen e parė pas asaj tė "Hejseli", ku humbėn jetėn 39 tifozė italianė. Ekipi i Ēelsit nuk mundi tė realizonte ėndrrėn pėr tė fituar trofeun e tretė tė kėtij sezoni.
"Anfield Road" ishte i mbushur me flamuj tė kuq, nė prag tė ndeshjes gjysmėfinale ndaj Ēelsit. Ndeshja filloi nėn tingujt e koreve tė tifozerisė mė tė famshme nė botė. Atmosfera nė fushė ishte mjaft e lartė, pasi loja u luajt me njė ritėm tė pabesueshėm pėr 90 minuta. Pėr tifozėt e tė dyja skuadrave, ia vlejti bileta e blerė, pasi ekipet angleze shfaqėn njė spektakėl tė vėrtetė futbolli.
Goli i vetėm i takimit u shėnua nė minutėn e katėrt, nga spanjolli Luis Garsia, i cili u shpall dhe lojtari mė i mirė i takimit. Pas njė aksioni tė shpejtė tė ēekut Barosh dhe daljes sė gabuar tė portierit Ēeh, mesfushori spanjoll shėnoi golin e kualifikimin pėr ekipin e Liverpulit. Pėr Ēelsin, i cili tri ditė mė parė festoi fitimin e titullit, eliminimi nga Liga e Kampioneve ishte njė zhgėnjim i madh, por Mourinjo nuk ka pse tė "qortojė" askėnd, pasi "blutė", pavarėsisht rezultatit, luajtėn njė ndeshje tė bukur.
Tė dyja ekipet angleze kishin bėrė vetėm nga njė ndryshim nga formacioni i ndeshjes sė parė nė "Stemford Bridge". Liverpuli, i detyruar nga pezullimi i Ksabi Alonsos, kishte nė formacionin bazė gjermanin Dietmar Hamanin, kurse pėr ekipin e Ēelsit, nė lojė ishte Zheremi, i cili kishte zėnė vendin e Glen Xhonsonit.
Nė fundin e pjesės sė dytė, Ēelsi kėrkoi me ngulm golin e kualifikimit, por Liverpuli u mbrojt mjaft mirė, madje arriti tė zbriste rrezikshėm me anė tė kundėrsulmeve tė shpejta tė Herri Kjuellit, i cili u fut nė lojė vetėm nė minutat e fundit tė takimit. Nė minutėn e fundit tė kohės shtesė, Gudjonsen pati rastin mė tė mirė pėr tė shėnuar, por gjuajtja e tij pėrfundoi jashtė.
Mourinjo: Goli i dyshimtė, humbi mė e forta
Trajneri i Ēelsit, Hoze Mourinjo, pas ndeshjes sė humbur nė Liverpul, qė i kushtoi eliminimin nė Ligėn e Kampioneve, tha: "Skuadra mė e mirė humbi. Kundėrshtari shėnoi nė tė vetmin rast qė preku topin nė zonėn tonė. Pasi ata shėnuan, njė skuadėr luajti futboll, ndėrsa tjetra thjesht u mbrojt." Trajneri portugez polemizon nė lidhje me golin e shėnuar nga Garsia: "Nėse ishte gol apo jo, nuk di t'ju pėrgjigjem. Ashtu si nuk di asnjeri, as edhe vetė gjyqtari anėsor."
Benitez: Fitorja e "Anfild Road"-it
Trajneri i Liverpulit, Rafa Benitez, pasi ka mundur Ēelsin dhe ka fituar tė drejtėn tė luajė nė finalen e Ligės sė Kampioneve, u shpreh: "Ne punuam shumė dhe me mbėshtetjen e njė publiku tė jashtėzakonshėm besuam deri nė fund te kualifikimi. "Anfild Road" sot ishte madhėshtor, kjo ėshtė edhe fitorja e tifozėve. Kemi luajtur njė ndeshje tė mirė dhe nė harkun e 180 minutave e meritojmė kualifikimin." Trajneri spanjoll duket se e ka zgjedhur kundėrshtarin pėr nė finale: "Tė festojmė sot dhe tė provojmė tė bėjmė lojėn tonė edhe ndaj Milanit."
Xherrard: Na ndihmoi edhe fati
Liverpuli ka fituar 1-0 ndaj Ēelsit, duke kaluar nė finalen e Ligės sė Kampioneve. Goli i Luis Garsias nė minutėn e katėrt vendosi gjithēka. "Ne do tė luajmė nė finale dhe kjo ėshtė mė e rėndėsishmja, - tha Stiven Xherrard. - Nuk mė intereson se ē'do tė thonė njerėzit pėr golin. Ishte apo nuk ishte, nė kėtė moment nuk vlen mė. Jemi ne ata qė do tė luajnė nė Stamboll." Mė pas, pėr emocionet qė ndjeu menjėherė pas kėtij suksesi, kapiteni i Liverpulit tha: "Nuk kam fjalė pėr ta pėrshkruar. Dua tė pėrgėzoj edhe Ēelsin. Ata luajtėn shumė mirė, duke ushtruar presion gjatė gjithė ndeshjes. Ne u mbrojtėm me kujdes pa lėnė shumė hapėsira. Sigurisht, na u desh edhe pak fat pėr tė mposhtur kampionėt."
My silence doesn't mean I am gone!
Si gjithmone tregon stilin berluskonjist - bilanist ne te shkruar ....Postuar mė parė nga CLAY_MORE
Lere qe merr shkrimet e bera 25 dite me pare , por si gjithmone i merr PJESERISHT ose merr ato qe ke qef ( ju ka mesuar mediaseti i berluskes per ate pune )...
Ja cfare kam shkruar per LIVERPOOL po ate dite :
<
Kush kualifikohet merr champions...>>
Une e kam pare ndeshjen finale te Anglise direkt ....E Liverpool mbajti 1-0 deri ne fund te ndeshjes dhe vetem nje autogol e coi ndeshjen 1-1 dhe Chelsi fitoi pastaj ne shtese...
Mourigho tha nje te vertete dje ne darke '''Liverpool eshte i forte ne mbrojtje dhe mbajtjen e rezultatit....ka shance per te fituaqr cghampions nese shenon ne fillim...Por nese ha gol , nuk ka asnje shanc te ktheje rezultatin ...''
Liverpool dje e ndihmoi ZOTI ...sepse gjithcka i shkoi sipas planeve ... Futi gol ne fillim ( nuk dihet nese hyri apo jo topi) dhe pastaj lozi sic di vet...njesoj si me Juven ...mbrojtje dhe qarkullim topi...
p.s
je bere si puna e nukut ...shef interista nga te gjitha anet...me duket se dje ishte chelsi - liverpool ...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
O zot o zot kush po flet ky qe me te gjithe behet e me milanin jo.Postuar mė parė nga inter_forever
o inter po ik ere daje andej se je fiksu mbas i gjeje edhe po aty vazhdon me i vrimei bie fyellit.
Postuar mė parė nga inter_forever
He mendje madh te iku Celsi i pamundur??? Me vjen shum keq po mos nxir arsye se kot sa flet Liverpuli do shkoj ne finale.
Chelsea - Liverpool 0 - 0
Liverpool - Chelsea 1 - 0
LIVERPOOL NE FINALE .
Tema mbyllet.
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Krijoni Kontakt