Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 34
    i/e regjistruar Maska e SyntheticZero
    Anėtarėsuar
    23-07-2002
    Vendndodhja
    Close your eyes, surely i am there.
    Postime
    64

Cool SyntheticZero

Hi to everyone around here. Kam qene mes jush ju kam pare nga larg...dhe me ne fund thashe po behem dhe une antare e nderuar i ketij forumi. Ndoshta me vone do them dicka me shume...CIAO!
    -10110101101210110101101-"In a world full of binary, dare to be different."

i/e regjistruar Maska e nimf
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Interzone
    Postime
    253
    mire se erdhe,
    ps. dare to be different

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Poezite i ke te bukura...

Anėtarėsuar
    23-07-2002
    Vendndodhja
    Postime
    64
    FLM!

Anėtarėsuar
    23-07-2002
    Vendndodhja
    Postime
    64
    Nuk e di perse e ndjej te nevojshme te them dicka me shume per sa i perket vetvetes. Se pari se di as vete perse u regjistrova me kete nick, zakonisht perdor Edi qe eshte dhe shkurtimi i emrit tim, dhe po... jam vajze, ndryshe nga pershtypja qe mund tju krijoje perdorimi i emrit Edi.

Jam nga Tirana, dhe po bej rreth 5 vjet qe jetoj ne nje cep jugo-lindor te Amerikes, diku ku sdo e kisha menduar veten te jetonja kurre, diku ku ne fillim asgje sme ka pelqyer, nderkaq cdo gje me eshte kthyer ne normalitet. Studioj per shkenca politike, minor international affairs, me tendenca per juridik. Keto nuk jane me shume se sa blah blah blah, dhe prap blah blah blah...

Normalisht duhet te thonja ndonje gje si psh: jam e talentuar ne pikture, muzike, vegel instrumentale apo dicka te tille, fatkeqesish nuk gezoj asnje bekim te tille...Megjithate kjo nuk do te thote qe nuk me terheqin artet ne pergjithsi, duke filluar qe nga ato vizivet dhe figurativet, muzika, fotografija, letersija etj.,etj. ka momente te caktuar ne te cilat njeriu e ndjen veten vertet shume bosh...te duket sikur nuk ke asgje per brenda vetes, sikur je nje hic (per te cilin te fund te fundit po te na vesh te gjitheve ne peshore sjemi asgje me shume se sa nje HIC). Ne te tilla caste jam munduar ta mbush veteven , ndoshta thjeshte duke lexuar nje liber-dhe pse koheve te fundit koha nuk me ka lejuar nje gje te tille-nje fare akumulimi per brenda qofte dhe duke pare nje pikture ne nje muze nderkaq qe mediton pertej penelave te artsitit, bojes, formave gjeometrike qe sheh, linjat e mbrehta te nje trupi apo thjeshte natyre...Pas casteve kur ndjehesh bosh, vjen nje moment ku e ndjen veten te ngopur deri ne gryke, do nje pauze, nje pushim, atehere e ndjen veten parazit te lire dhe shijon thjeshte duke medituar nen driten e nje qiriu qe djeg parafinen duke leshuar nje arome te kendshme (by the way aromaterapija te qeteson trute, duhet ta provoni...)...keshtu plotesohet ai cikli jetik ku akumulon, jep, merr, dhe paraziton! Me qe permenda muziken, eshte nje pjese me shume se sa e madhe e qenies sime. Mbaj mend kur kam qene e vogel, pas nje udhetimi jashte shteti qe kish bere im at, solli ne shtepi nje magnetofon...dhe une apo familja ime u ndjeme me te lumturit ne bote. Qe atehere mbaj mend te jem lidhur shume me muziken, dhe artistet e pare qe kam degjuar kane qene Beatles, Aritha Franklin, Joe Cocker, Mozart, Strauss, Beethhove, Chopen, Bee Jees, Rollingstones etj etj, duke qene keto zgjedhje te tim ati dhe nga deshira e madhe per te degjuar nje tingull muzikor nga ai mjet i cuditshem qe gjendej tek bufeja e madhe, u mesova te pelqeja nje rreth shume te gjere muzikore qe ndoshta asnjehere sdo e kisha zgjedhur vete si pelqim timin. Pergjithsisht muzika gje degjoj tani eshte metal, rock etj.

Me pelqen te JETOJ! Sa budallallik..., e kujt nuk i pelqen jeta, dhe pse shpesh here te injektohet me doza te erreta, ku e ndjen veten te pa-afte per te jetuar, merr nje furce me boje te zeze ne dore dhe cdo gje e bojatis me ngjyren e shpirtit tend, te zeze! Life is beautiful, besoj se te tere e kemi pare ate filmin, dhe me teresine e qenies time vertet e besoj kete, jeta gjithmone ka qene e bukur dhe do te jete akoma me e bukur. Kur jeta eshte e bukur per nje lypsar qe sapo ka gjetur nje dollar ne rruge, mendo se sa e bukur mund te jete po te kesh pak me shume mundesi. Jeta ndertohet nga njeriu, gjithcka eshte ne varesine e unit, varet se cfare kerkon ti nga vetevetja, cfare kerkon nga jeta, cfare kerkon nga partneri, nga nje shok apo gjithcka tjeter. Gjithmone qendron ideja e ideales dhe pse eshte shume veshtire per ta arritur apo thjeshte dicka qe nuk egziston...gjithsesi eshte mire te enderrosh lart, drejt ideales keshtu do i afroheshdhe do jesh me afer saje sa dikush qe nuk beson ne dicka te tille. Cdo gje eshte nje enigme e madhe, nje e panjohur qe te pret ta prekesh, ta zbulosh, ta ndjesh, ta shijosh, ta nuhasesh...mund te te sjelle gezim, njohuri, trishtim, merzitje, urrejtje, dashuri, miqesi, jete, argetim, paqe, e cfare do lloj ndjenje apo emocioni tjeter--- eshte thjeshte nje copez me shume nga kjo torte e madhe qe perben njerezimin dhe jeten. Jetoj momentin, nuk jam besimtare ne zot, thjeshte e kam si ide ne koke, si nje ideollogji qe te mban perbrenda binareve, asgje me shume se sa kaq...

Urrej hipokrizine ne njerez, nderkaq bie ne konraditkte me veteven pasi mendoj se urrejtja eshte nje fjale apo ndjenje shume e rende per nje trup njerzor, urrejtja nuk eshte asgje me shume se sa perkushtim vemendjeje ndaj dikujt apo dickaje qe meriton urrimin tend, eshte investim ndjenjash ne asgjesi...dhe per te dale aty ku nisa po them thjeshte qe nuk parapelqej hipokrizine, fallcitetin dhe maskat e shumta qe nganjehere vesh njerzija, shpesh duke perfshire dhe veten ketu.

Me pelqen shume te shoh njerez duke qeshur, nganjehere jemi aq te zene ne rjedhen e dites sa qe na shpetojne imtesira te tilla si bezeqeshja e dikujt apo thjeshte mimika e ftyres, gezohem shume kur shikoj ciltersi, dliresi, sinqeritet, lumturi dhe buzeqeshje ne syte e dikujt tjeter, qofte dhe nje kalimtar ne rruge...

Cte them tjeter me shume se sa kaq, asnjehere sdo mund te me njihni apo tju njoh thjeshte duke lexuar disa togeza fjalesh te bashkuara bashke ashtu sikurse bera pak me lart, emdnoni se sa shume FORUME do te duheshin te njihnim njeri tjetrin ne teresi, eshte dicka e pa arritshme...Keto jane thjeshte ca nuanca te shprelara nga karakteri i dikujt...Si thoni tani thashe mjaft une per sot...pershendes ndonjerin/njeren qe ka patur durim te me lexoje deri ketu...sbesoj se do jene shume!

PACIM!

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966

Edi

se mbarova dot te gjithen..do e vazhdoj neser...ose ti shkruan shume shpejt, ose une lexoj shume ngadale.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    E dua shume kete vajze.

Ihti, po ty sikur te vuri njeri tyten ne gryke te lexosh mesazhin. Ai do perpire, jo thjesht lexuar

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966

Anėtarėsuar
    23-07-2002
    Vendndodhja
    Postime
    64
    Uaaaa mami sa shume qe duhemi ne ketej...

. Maska e elda
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    turqi
    Postime
    569
    Mire se vjen mes nesh.Shpresoj se ketu do te kenaqesh shume.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •