ju pershendes te gjithve
ju pershendes te gjithve
Pershendes te gjithe
Torontianet ketu ne forum
dhe i uroj suksese, fat e lumturi
hei si ia kaluat per festat e Nentorit?
Nuk ka lule pa arome
Nuk ka njeri qe s'dashuron
Nuk ka suprize pa lumturi
Nuk ka jete pa dashuri
Si Nentor i pare ne Toronto s'ishte keq. U bona tape, takova miss Albania of Canada e i thashe qe dukej me mire se fotografia qe ka ne internet, dhe se ajo fotografia s'o gjo; desh bona sherr me njonin qe s'e njifja per pune shikimi tendencioz te nje femre(qe s'e njifja) per te cilen edhe ai ishte i interesuar....jo keq jo keq....i rrofte asaj Antigoni PapastathitPostuar mė parė nga Edushe
hei si ia kaluat per festat e Nentorit?![]()
Qafir si ishte organizuar mbremja nga Antigoni
kete vit se ajo nuk ka reputacion te mire ne lidhje
me organizimin e tyre.
Nuk ka lule pa arome
Nuk ka njeri qe s'dashuron
Nuk ka suprize pa lumturi
Nuk ka jete pa dashuri
Po e kthej une pergjigjen mgjse me vonese, nje skandal i vertete
28 nentori ishte awesomeeeeeeeeeeeeeeeee po un e kalova ne queensway dhe te them qe ja kaluam shume shume mire nuk di qa te them se si ja kaluan atje tek antigonipor kudo kuoranizohet party shqiptar bohet qejf
kurre mos thuaj kurre
a se harrova let's get ready per vitin e ri
kurre mos thuaj kurre
Eee si ishte viti i ri? Ajo 'qoka' qe organizoi Antigoni nga ana organizative nuk ia vlente $35/koke.Postuar mė parė nga rili
a se harrova let's get ready per vitin e ri
Rili, a po don te behesh udherrefyesja ime ne komunitetin Shqiptar te Torontos...jam qe 6 muaj ketu e vetem 1 here kam bere 'party' me Shqiptare...skandal!![]()
hey, mos e shani toronton, s'e ka fajin toronto qe ju njerez nuk merrni mundimin te shkoni ne shkolle por jetoni akoma ne te shkuaren. Pse nuk beni nje shkolle ketu dhe do ta shihni pastaj sa shpejt qe do gjeni pune. Nese erdhet ketu keni ardhur me qellime te mira, atehere zbatojini ato, mos rrini ne forum duke share Toronton.
Remember your yesterdays
Live your todays
Dream your tomorrows!
Mua me tha nje goce qe e kishte pare ate miss albania qe ajo s;kishte qene gje, por vete nuk e kam pare te them te drejten prandaj s'mund te flas.
Shpresoj qe kete vit, ajo qe do shpallet te jete dhe me e mire, qe te perfaqsoje tamam vajzat e bukura shqiptare.
Remember your yesterdays
Live your todays
Dream your tomorrows!
Krijoni Kontakt