Hello everyone, Ma do mendja qe edhe une po vi fare anej nga toronto, pfff tham ftohti ketu ne Alberta edhe po na ikin $ tu bo qef. bay bay
Hello everyone, Ma do mendja qe edhe une po vi fare anej nga toronto, pfff tham ftohti ketu ne Alberta edhe po na ikin $ tu bo qef. bay bay
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EuroStar1 : 20-05-2010 mė 23:50
Revolution 1848
A ka njeri knej mer, apo keni ngri ftofti bye bay byeeeeee
Revolution 1848
Tungjatjeta.
Me sa di une vetem ne Toronto gjenden rethe 35,000 Shqiptare.
Nje pjese e tyre qe kane ardhure nga mali i zi, kosova, maqedonia, kane ardhe me dokumenta jugosllave po kam takuar edhe Shqiptare nga Rumania qe kane ardhur me deshire ne shoqat te tjere qe kane ardhe me dokumenta greke dhe mos harojme qe ka shume Shqiptare te ardhur nga turqia dhe kohet e fundit jemi ne nga Shqiperia.
Leonard Zoga.
Albanian-Canadian Community Association
26 Six Point Road
Etobicoke, ON
M8Z 2W9
Tel/Fax:
(416) 503-4704
E-mail:
info@albcan.org
webmaster@albcan.or
EUROSTAR
ma teper e kisha pelqy ALBERTEN(edmontonin) se sa toronton,edhe nuk besoj se temperatura ka ndryshim te madh,por Toronto me kishte pelqy pershkak se shqiptar ka me teper,edhe pse komunikimi eshte i dobet por mjafton shpresa qe i ke afer..
pershendetje
@@@@@@@@@@@@@@@@
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Viola.V : 08-11-2010 mė 19:08
$ ₭ $ „ ... ♥♫ - ♥♫
si osht koha tani ne toronto. un kom i seminar javen tjeter en nji tjeter ne dhjetor.
kur osht ma mir me ardh ne nentor apo dhjetor
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga TikTak : 09-11-2010 mė 15:48
no glove no love
Patjeter ne netor.
Ka kaq dite qe dielli ende po shkelqen dhe temperatura gjate dites eshte 10-13 grade.
Me ate rast merr pjese edhe ne festat qe do te organizojne shqiptaret per Diten Kombetare dhe ndoshta takon miq e te njohur te vjeter.
:j
PERSHENDETJE, duke kerkuar ne google si mund te shkoj ne kanada me nxori te kjo faqe, do ju kerjoja nje ndim n..q.s do mundet njeri te me ndimoj shum flm.
Jetoj ne shqiperi kam nje vit qe kam ardh se me par kam qene ne greqi per 7 vjet po per shkak te krizes u ktheva ketu ne shqiperi. po ketu jan gjerat shum keq dhe dua te vi ne kanada ne ca do lloj meenyre vetem te vij ju lutem me ndimoni si mund te vi aty, jam 26 vjec me kan vdekur prindrit para 10 vjetesh nga nje aksident ketu ne shqiperi kam kujtime te keqa dhe dua te iki sa me pare me kan folur per kanadane prandaj dua te vi aty, nqs do mundet dikush te me ndimoj se si mund te vi aty shum faleminderit.
Lol po dhe ai e ka sajuar historine e tij e ka bere kastile prekese. I Kane vdekur prinderit, ka kujtime te keqia. Ouch.
Krijoni Kontakt