c'ke me pleqt o burr i dheut leri te jetojne te qete,o nipce hahahahahaPostuar mė parė nga diikush
c'ke me pleqt o burr i dheut leri te jetojne te qete,o nipce hahahahahaPostuar mė parė nga diikush
Mos u hidh perjete se e kisha me sarkazem. Gjeja me interesante qe mund te kete femra myslimane eshte ajo idea kurjoze e 'modestise'. Plus ti divorcosh kur e si te dush...(mjafton ti thush 3 here 'te ndava').Postuar mė parė nga ida-61
Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit
Postuar mė parė nga Qafir Arnaut
Sa pa lidhje qe ke folur pasi ke cituar edhe fjalet e mia dhe nuk iu ke pergjigjur fare sepse ato vete nuk te lenin vend per kunderpergjigje prandaj me duket tamam pa lidhje kjo qe ke thene ,nejse po e marr si egoizem qe te duket shume e padurueshme po nuk i ktheve dikujt kunderpergjigje edhe po tia fusesh kot me kot fjaleve.
Sa per myslimanet femra nuk e di eshte pershtypja jote ajo,dhe nuk mund ti ndashe kur te duash sepse eshte vertete keq te ndash dike pa arsye....atehere perse e more??....pra edhe kur burri i thote tre here -nuk te dua me je e ndare prej meje- duhet te kete edhe deshmitare aty dhe duhet qe burri te kete nje arsye te llogjikshme etj gjera te tilla qe nuk e di a perdoren ne ditet e sotme ne vendet myslimane?....nuk kam eksperienca te tilla.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ida-61 : 17-07-2006 mė 11:42
O qafir po pyetjes sime nuk i je pergjigjur perse? nuk di?
Ta rifreskoj edhe njehere memorien pyetja ishte:''kush vdes i ri ne kete bote(pa dallim rrace,feje apo gjinie)njeriu i mire apo njeriu i keq''
PSe falni qe jam si jashte teme ketu,por jam kurioze a nuk jeni dhe ju?...le te degjojme qafirin pra.
Dikusho, ma heq Qafon nga Kanadi ti po behesh ASkushi more vesh?! Si ajo kenga e qemotit:Postuar mė parė nga diikush
"Me vrave Dylberne, o Hasan Zyber
shtate shpirtra te kesh, te shtate do t'i nxjerr..."
nsh: krahasimi me Dylberin per inate personale _ _ _resh!![]()
Perėndia nuk ėshtė mace...
Postuar mė parė nga diikush
Ty s'eshte me te thon gje se nuk mban dot sekret
E mos ma nxeh Henrin se ta di shtepine![]()
Summertime baby!
Postuar mė parė nga Henri
![]()
hajde hajde se s'te zgjat shume inati ty...je si mafishe.
Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit
Edhe ti kishe ngelur pa me thene e trashe... mire mire e ka thene ajo jot eme "rrit kulishin te t'haje gishtin" (vazhdon inati nese nuk e kuptove ate me lart heheh!)Postuar mė parė nga Qafir Arnaut
Toronto - shume vend i zhbukur...
Perėndia nuk ėshtė mace...
une shtepine vendosa ta shpall baze forumi, keshtu qe e kam publikuar adresen anembanePostuar mė parė nga Ihti
P.S. Po Henry sa larg nga shatrivani i Kanadase e ka shpine? lol
Krijoni Kontakt