medimin tim ta jap mbasi te degjoj tendin ,te shohim njehere si do ti pergjigjesh kesaj pyetjeje sepse kam pyetur dhe nje hoxhe dhe nuk dinte ti pergjigjej ,me ngaterroi kot vetem e vetem qe te mos i pergjigjej pyetjes
medimin tim ta jap mbasi te degjoj tendin ,te shohim njehere si do ti pergjigjesh kesaj pyetjeje sepse kam pyetur dhe nje hoxhe dhe nuk dinte ti pergjigjej ,me ngaterroi kot vetem e vetem qe te mos i pergjigjej pyetjes
Hapuniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii se erdhaaaaaaaaa
Ja dhe nje forumiste nga Toronto
/me dora vet [-_^]![]()
larg qoft
kur u bane ne ti nga toronto
mjer east yorku lol
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
qenke interesante ti. LOLPostuar mė parė nga ida-61
Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit
RrespekTe per te gjithe Torontistat![]()
Feel the pump √
ore juve boyz n girls qe shani Toronton, lexova cik nga mesi threaded (dhe ma ha menja me te drejt, se jo ftohte e ku ta di une plus kenga e qenit te ngordhur dihet gjithandej), pse s'movni ne Vancouver BC. Une shkoj atje shpesh nga qe jam shume afer. Me seriozitet you a them qe Vancouveri ia fut ketu ku jam une 20 here ne dit - qytet i bukur dhe klima eshte e mire. c'torturoheni ne Toronto kot ne -30 grade.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga oidel : 12-07-2006 mė 16:05
shiqir e paske gjetur me ne fund Arnaut. Kur e keni lene daten?Postuar mė parė nga Qafir Arnaut
![]()
Rrusho, s'vje kush ne Kanad per motin. Ata qe qahen per motin s'dun te qahen per gjona te tjera.Postuar mė parė nga oidel
Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit
R U STALKING ME?Postuar mė parė nga diikush
![]()
lol
e kishim len te te gjeja une nuse mor kopuk nga amerika, qe te te sillte me dokumenta ketej, kurse ti vete me pleksesh me vendalijet andej ... ik se ja jap nai tjetri nusen tende![]()
Krijoni Kontakt