gzohem qe te nimova
gzohem qe te nimova
Postuar mė parė nga MiLaNiStE
edhe une gezohem qe u nimova :...........)![]()
![]()
TUNGI SHQIPET E TORONTOS PERSHENDEJTE ...
me falni nese ju pengoj por kisha pas deshir qe te vini tek faqja yn dhe pe beni postimin e forumeve se nuk dim se si te fillojm se jemi fillestar ...
heheh ejani te pim nga 1 kafe sebashku pra ejani ju te shkupit ne shkup e ju tjeret nga jeni ejani atje ku do vini pra ejani ne web-faqen ton zbavitu.ch kemi forum po ska kush te shkruan ... si dhe chatin ton por ska kush te hyn pak user-vizitor kemi kshtu qe u theras te... ejani ju presim ne www.zbavitu.ch
Pershendetje!
Ca beni more komshinj si ja kaloni. Une jetoj ne Mississauga,jam komshija lart...lol..
Torontoja e kanadase ore ?
po ha si jeni ju si jeni mir e ?
pershendetje i her sidomos Ice_stOrm kok qepes![]()
kam qene ne Toronto perpara nje muaji dhe u zhgenjeva dikur enderroja te shkoja dhe te jetoja atje jo per vendin por per dike qe jeta e largoi aq larg,dhe tani e kuptova qe nuk ia vlennnnn fareeeeeeeee.As Toronto sepse me USA-n nuk e nderroj dhe as per njerezit qe kishin bere nje si tip shqiperie te vogel por me pak te avancuar se Shqiperia sepse edhe ajo eshte me e perparuar madje shume me e perparuar se ato.Me keqardhje Toronto ishte nje hic
Ty te zhgenjeu "dashuria" dhe ia hodhe fajin Torontos!!! Nice point of view. Pike veshtrimi e lezetshme![]()
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
jo i dashur jam plot dashuri dhe nuk jam zhgenjyer ndonjehere ...mbase kam zhgenjyer te tjere por ne jete time nuk do te ndryshoja asnje levizje nga ato qe kam bere.Une ne te vertete desha te tregoja se isha duke bere nje gabim fatal nga dashuria dhe thashe te shkoj ta shoh njehere dhe keshtu bera por shoh se edhe qyteti i ngjasonte njerezve ,ishte i ftohte ,i akullt pa ndricim tamam si njerezit qe mban(nuk eshte per te gjithe kam respekt per disa)
Jetoj ne ket qytet qe prej 3 vjetesh, dhe jam dakort me konstatimin tend. Ta mpin shpirtin.Postuar mė parė nga ida-61
Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit
waw Qafir Arnaut pi ti qenke dora ime i dashur edhe une myslimane jam sepse shoh ate web qe ke vene poshte.Me thuaj dickae ka munduar gjithmone nje pyetje kush vdes i ri njeriu i keq apo ai i miri??......sepse kam degjuar shpesh te thone ishte njeri i mire i shkreti prandaj vdiq
Krijoni Kontakt