Close
Faqja 40 prej 53 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 400 prej 527

Tema: Toronto

. Maska e nausika
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    Citim Postuar mė parė nga Evelyn
    Ueee sa lezet ka kur sheh vizitore qe na nderojne me ardhjen e tyre ...

Nausika se di pse kam patur pershtypjen qe ti rrije ne Toronto gjithashtu ..lol ama ai kryeqyteti me kan then esh pakez i zymte ...po nejse se mua me pelqejne vendet e qeta jo si Toronto qe eshte rremuje fare bah sa inat e kam .. pse rri as vet se di ..lol
    Ndonje e re kendej .. hmmm Sic te tha dhe yvi ime do na vije Arditua ketu ne dhjetor ..lol qe tani po presim ne ama qe do e drredhim do e drredhim ajo sdiskutohet .. milanistja do vije me gazet ne dore un me xhup te kuq edhe do behemi nje grup gocash seksi bomb dmth dhe do e drredhim bashke me Arditin looool po erdhe dhe ti do jete akoma me bukur

................kith

lol cupani lum si juve qe keni variacione andeja...ketu nuk kujtohet te vije njeri te na visitoje...jemi tamam ne fund te botes more, mos e keni gje fjalen per Ardit Gjebrene apo eshte ndonje Ardit tjeter me interesant qe me ka shpetuar nga vigjilanca......

Citim Postuar mė parė nga MiLaNiStE
    o te vdes un kush do me vi me xhup tkuq mu per ta drredh me muuu loool ele kush do me japi masazh se lool yvii duhet ta majm icik mceftas se me me pa loncja me boni gropen loolzz

nausika kom i menim ti hec me fund te zi qe bohena masanej kjo me tkuqe ti me tzez si flamuri edhe un me gazet qe sjell lajmet e dites loool
    Po erdha ne dhjetor do vij me xhupin e kuq (per gjyrat kombetare dhe me mban ngrohte se eshte me pupla : D), dhe do ve toque te zi (tuk) per te plotesuar ngjyrat kombetare se per minifund te dhjetor nuk ka burr nene te me beje te vesh : )
    When in Doubt, Act Stupid!

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Citim Postuar mė parė nga nausika
    lol cupani lum si juve qe keni variacione andeja...ketu nuk kujtohet te vije njeri te na visitoje...jemi tamam ne fund te botes more, mos e keni gje fjalen per Ardit Gjebrene apo eshte ndonje Ardit tjeter me interesant qe me ka shpetuar nga vigjilanca......

Po erdha ne dhjetor do vij me xhupin e kuq (per gjyrat kombetare dhe me mban ngrohte se eshte me pupla ), dhe do ve toque te zi (tuk) per te plotesuar ngjyrat kombetare se per minifund te dhjetor nuk ka burr nene te me beje te vesh
    Nausika ai do na vije rrusho po ne i them me perkedheli moj Arditi , Diti , Ardi , Ardua etj etj

Kur te vije Ardua ktu te shohi tukun e Nausikes do thot me vete o zot .. ku paskam ardhur .. sdo doje te kthehet me andej nga ka ardhur besoj
    lol Nausika dhe ti paske xhup te kuq moj e sheh sa patriote qe qenka njeraaa looool do plasi njerezia kur tna shohi se do xixellojme ne te KUQE dhe ne te ZEZE lol sa per minifundin jam dakort , ideja e yvit bie poshte he mi yvo dashke me pa shale me duket ee , cke mi ti se vesh una mini per ty mi po ki parasysh tme bish komposte at dite se dihet qe do ftofem ihihihi yvi o gazetare e dalluar ... ik meso ik lol spo te luaj me per sonte ...
    : )

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    ahahhaha prit se tashi qe po menohesha per ket punen unnnn loll mir ju do jeni me gjyrat e flamurit po ca kan epr te menu robt kur tme shofin me gazet muuu loool :P

/me i jep evelyn edhe birr ene martini :P

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Per ty do mendojne se je gazetare lol dhe je duke na intervistuar ne

/ me pin nje got birr dhe nje martini .. po e nez dhe i cigare se jam ba duhanxhie madhe kohet e fundit ....

Po ti cdo pish mi yvi .. pse vetem do pij un ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-11-2005
    Postime
    1

Cool

Citim Postuar mė parė nga Qafir Arnaut
    Per Toronton ju lutem mos llapni shume se eshte si nje pirg me m**. Une kam jetuar me vite ne Tirane, San Diego, Boston, Vancouver po me keq se Toronto nuk kam pa. Fatkeqsisht shkolla do me sjelle atje kete Shtator, but I hate that damn city. Too expensive, drabb, grey, it is like Elbasan on steroids.
    Sa vjet je keshtu mor bir, se si i shetitur qe qenke s'paske lene vend pa bredhur. Tani te paska ardhur koha per te lecitur. Nejse mire ben me mire vone se kurre. Urime ne mesime dhe kur te vish ketu ne Toronto na bej nje njoftim. Tu them ketyre cingijeve te mija te bejne gati ndonje kercim te ri per zoterin tende dhe te na shtrojne si i thone ate gjene "red carpet". Besoj se do te pelqeje kete radhe. Vetem amanet hajde vete, mos e merr dhe cupen e Kozit

T.N.T
    Anėtarėsuar
    13-11-2005
    Vendndodhja
    Lake shore drive
    Postime
    115
    SI jeni o popull ...................po ku qenkan gjithe keta shqiptare ne toronto 4 muaj ketu skam pare kemb shqiptari .........nga fshihen shqiptaret ketu ne Toronoto .......???? Ku e kane folene .......??? Se kemi mbetur si cifutet ne shkretetire .

Te fala te gjitheve .........nga TnT

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    tnt ik te lagja e grekve (Danforth) se atie i ke..e ke parasysh ti shqiptaret i kan shume inat greket por as ne canada sju ndahen dot!

T.N.T
    Anėtarėsuar
    13-11-2005
    Vendndodhja
    Lake shore drive
    Postime
    115
    Kame qene 100 here ..........vetem Greke kam gjetur ...........shqiptar asnje cope (mos jane kthyer ne Grek...?) lol......Firake ti ku e ke bere shkollen ne Fieri se mos je dore e njohur......????

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    ske pare shqiptar ne danforth??? me cudit! megjithate eshte e vertet qe ka shume nga ata qe bejn si grek. kisha une nje "shoqe" te till qe as me mua nuk fliste shqip!
    hmmm se kam bere shkollen ne fier se ika shume e vogel qe atie, por e kam pasur shpin afer tek nje shkolle qe se di tani si quhet (lol), po ne darke ishte shkolle muzike me duket or something like that.

T.N.T
    Anėtarėsuar
    13-11-2005
    Vendndodhja
    Lake shore drive
    Postime
    115
    hajde Fierake hajde .......................s'dike as ca shkolle ke patur afer .......ne darke ishte shkolle muzike ...?????????????? po ne dreke ca shkolle behej Ushtarake ...??? lol....lol

Une jam gjak i ri ne toronto .........prandaj nuk i diktoj dote fytyrat e patrioteve ........
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga T.N.T : 13-11-2005 mė 01:38

Faqja 40 prej 53 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shqiptarėt nė Toronto
    Nga enri1985 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-11-2010, 01:44
  2. Mbrėmje e madhe festive, pėr herė tė parė nė Toronto
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 01-01-2007, 14:13
  3. Hapen shkolla shqip pėr fėmijėt e emigrantėve nė Toronto
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-10-2005, 12:24
  4. Komiteti Ortodoks i Emigrantėve Shqiptarė nė Toronto
    Nga Sherri nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Postimi i Fundit: 15-11-2004, 06:08
  5. Vetevrasje ne Toronto
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Postimi i Fundit: 29-04-2003, 23:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •