eH C'TI BESH NUKU E KUPTOJN EDOT TE TJERET SE SA FTOHTE ,PO FTOHTE IS HERE.LEQE EDHE NE AUSTRI S'ESHTE ME PAK ...NEJSE KETEJ JO VETEM QENIN E NGORDHUR PO KETU S'PO DEL GJE .....FARE.....
eH C'TI BESH NUKU E KUPTOJN EDOT TE TJERET SE SA FTOHTE ,PO FTOHTE IS HERE.LEQE EDHE NE AUSTRI S'ESHTE ME PAK ...NEJSE KETEJ JO VETEM QENIN E NGORDHUR PO KETU S'PO DEL GJE .....FARE.....
Mos e kruaj me tel me gjemba :D
ska gje kiki ne vazhdojme germimet se shpresa vdes e fundit
You can waste a whole lifetime
trying to be
what you thing is expected of you
but you'll never be free.
Pse ankohi, ore! Nuk ka me mire se Torontoja......se per ndryshe do i pshtynit kembet juve moti nga atje!
God grant me the serenity to accept the things I cannot change; The courage to change the things I can;
and the wisdom to know the difference.
po ti nga pervoja e thu ket apo nga mendja???
You can waste a whole lifetime
trying to be
what you thing is expected of you
but you'll never be free.
po qa thoni kshu me ju po si sju vjen turp
mer juve ta shani toronton mer mer mer juve te torontos kut mer vllo i ke t'gjitha
nuk na mungon asigjo punojme gjithe mujin edhe prap punojme edhe mujin tjeter ene n'fund ja japim torontos me taksa e me billsat qe duhen paguar po sa mir e sjellin politiken kta te torontos mer
ene tjopin po ene ti morin po sa embel ti marin kaq embel sa se ndjen fare lere qe koha eshte spektakolare siq tha ai shoku aty siper frike te mos ngelim pa familje po jo or jo qa flisni ore kshu po nuk eshte ftofte ktu mor jo por vetem pak te ngrire ka marre koha dhe bora spo harron te bie dhe te pastohen rruget ok se e bana t'gjat
ju pershendes te gjithve & just joking
kurre mos thuaj kurre
Ketej me nje dore ti japin e me dy ti marin
Mos e kruaj me tel me gjemba :D
O cuna kam 13 vjet n'emigracion dhe kam nxjere kto perfundime:
Me pune paguhet qiraja dhe kursehet nonji lek
Me ate punen tjeter ja hudh bythes poqe se t'hec per ca kohe ose e ha ne **** poqe se st'hec.
Po pate **** me bo shkoll ja hudhe
Duhet te dish dicka, per te kuptuar qe sdi asgje.
pikes i ke ra...po qafsh mu hiqe ate figuren poshte nickut se e kom vdekje ...plsssssssssPostuar mė parė nga Patrioti
O cuna kam 13 vjet n'emigracion dhe kam nxjere kto perfundime:
Me pune paguhet qiraja dhe kursehet nonji lek
Me ate punen tjeter ja hudh bythes poqe se t'hec per ca kohe ose e ha ne **** poqe se st'hec.
Po pate **** me bo shkoll ja hudhe![]()
Toronto esht qytet i mrekullueshem kaq kisha une
nuk eshte mire qe ta shajme perderisa je tojme ne toronto mua nuk me takon ta shj pervete se erdha vet ktu nuk me mori torontoja dhe vete e kam ne dore te iki
po ja qe po rri
kurre mos thuaj kurre
Krijoni Kontakt