Nuk me kujtohet asgje tjeter ne lidhje me Milanin keto dite, pervec se fotografise se ish lojtarit te Milanit, Marco Boriellos me femren e tij ne nje plazh.
Pamje eksplicite.lol
Do doja ta postoja edhe foton, por nuk me eshte e lejuar. lol
Nuk me kujtohet asgje tjeter ne lidhje me Milanin keto dite, pervec se fotografise se ish lojtarit te Milanit, Marco Boriellos me femren e tij ne nje plazh.
Pamje eksplicite.lol
Do doja ta postoja edhe foton, por nuk me eshte e lejuar. lol
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Vendoje tek tema Sexi dhe futbolliOkey bro.
My silence doesn't mean I am gone!
Letėr e ish-milanistit drejtuar presidentit me tė cilin ka fituar gjithēka: "Po e vini nė siklet Milanin me deklaratat tuaja teknike"
Boban: I dashur Berluskoni, keni bėrė 1 hap prapa
"I dashur president Berluskoni, dikush mė kėshilloi tė mos e bėja, dhe tė tregohem i sinqertė reflektova pėr kėtė. Por ka kohė qė nė ndėrgjegjen time e di se duhet ta bėj. Edhe pėr arsye zemre. Motivacionet e atyr qė mė thonė "s'ka pėr t'i ardhur mirė" i mar si njė ofendim ndaj personit qė e dua aq shumė. Pra, ndaj jush i dashur president Berluskoni. Ndoshta do tė pyesni veten pėrse nuk iu telefonova. Pėrgjigja ėshtė: nuk kė dukej e drejtė. Qė tė dy, pavarsisht nga marrėdhėniet personale, jetojmė jetėn tonė profesionale dhe joprofesionale, nėn mbikqyrjen e opinionit publik. Ju e dini mirė se sa iu respektoj; ndoshta do tė tregoehsha mendjemadh nėse do tė mendoja se edhe ju keni njė vlerėsim po aq tė lartė pėr mua.
Njė ndjesi pėr tė cilėn ndihem krenar qė prej kohėrave tė Milanelos. Jo sepse ju jeni (apo ishit) presidenti i Milanit dhe kryeministri (anche se le sue parole pubbliche di stima erano un inno al mio ego), por mbitėgjitha sepse nė dekadėn milaniste kam njohur Silvio Berluskonin, njė zotėri. Do tė ishte banale tė flisja pėr presidentin qė e ka bėrė Milanin njė markė sinonim i famės botėrore pėr rezultate, organizim dhe stil. Ėshtė e lehtė tė flasėsh pėr "kavalierin" qė tė bėnte gjithnjė pėrshtypje kur vinte nė Milanelo, duke sjellė qetėsi, siguri nė forcat tona dhe motivacione tė forta, aq sa mezi prisnim tė luanim. Ama, tė fitosh gjithnjė do tė thotė ta humbasėsh disi simpatinė, dhe s'keni ēfarė t'i bėni president, pasi bota kėshtu funksionon. Mezi kam prituar t'ua them kėto fjalė.
Mė vjen keq tė lexoj, ironi gjithnjė e mė tė shpeshta pėr deklaratat tuaja teknike dhe pėr qortimet ndaj trajnerėve. Dhe jo sepse ju keni tė drejtė apo jo, por sepse jeni pikėrisht ju ai qė i frunizoni me material ata qė mezi presin ta zvogėlojnė historinė fitues etė Milanit, apo tė Berluskonit. Mund vetėm ta kuptoj pėrsenė e hidhėrimit qė iu duket qė nė fytyrė. Ndoshta ėshtė aty qė lind dėshira e pamatshme pėr tė pohuar nė publik besuehsmėrinė tuaj futbollistike.
Sinqerisht, tani mė duket, madje jam i sigurt, se ju keni filluar tė sillni siklet nė brendėsi tė mjedisit Milan, dhe ky po qė ėshtė njė fakt i tmarrshėm. Me deklaratat tuaja nė publik pėr trajnerin, pėr skemat me njė apo dy sulmues, me vajtjet tuaja nė dhomat e zhveshjes duk e pėrgjysmuar rolin e trajnerit nė mėnyrėn mė tė keqe, pėrpara lojtarėve, krijohet njė klimė e dėmshme. Ėshtė njė stres i madh sepse mjedisi i Milanit nuk ishte ėmsuar tė punonte nė kėtė mėnyrė.
Ju qė na jepntit gjithnjė zemėr dhe na motivonit me kėtė sjellje favorizoni kundėshtarėt tuaj, dhe tė Milanit. Pėr 20 vjet me rradhė na keni mėsuar t'i lanim tė gjitha rrobat e pisėta nė shtėpi, dhe kjo na bėnte gjithnjė e mė tė fortė. President rikthehuni tė bėni sėrish babain e Milanit. Qė mer edhe vendimet mė tė ėvshtira nėse i sheh tė domosdoshme pėr tė mirėn e familjes. Nė rast tė kundėrt duhet tė jepni, dhe ju keni ditur gjithnjė ta bėni, qetėsi. Anēeloti, lojtarėt, i gjithė mjedisi kuqezi kanė shumė nevojė pėr kėtė. Sikurse edhe ju, president.
........
Cic mic i thuan kesaj![]()
I uroj Milanit suksese per kete stagione !!!
FORZA LEONI DI ITALIA !!!!!!!!
o me mire e filluam me nje barazim :P
ishalla po fiton interi kete vit nai kupe italie prape
ps: u ktheva une gati jeni ju ?
Mire se na kthehesh, do paguash birra si ke ardhe apo jo!Postuar mė parė nga kacaku basket
Mire se erdhe Kacaku_basket ke bere shume mungesa![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Ja arsyetoje une ato mungesat
Ani sa lek fitove me punen ne plazh...ani nese ke punuar ne Vlore dhe Sarande me siguri te kam pare dhe me ke sherbyer![]()
Postuar mė parė nga Davius
Davius Kacaku_basket nuk ka qene ne shqiperi
Pastaj ai eshte SHPIRTI I MILANISTAVE ketu po ju nuk e kuptoni
Jeta ime, mban emrin e saj..
Krijoni Kontakt