aty u konfuzova dhe une leila...hapsja e temes pshm do ket shpresa pastaj do ti shuhen ne fund te fjalis..pastaj do e rilexoj perseri lol
aty u konfuzova dhe une leila...hapsja e temes pshm do ket shpresa pastaj do ti shuhen ne fund te fjalis..pastaj do e rilexoj perseri lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 13-04-2005 mė 16:00
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Me thene ZVOGELOHEN, praaaaa... o populace! Celen, rrallohen, pakesohen... Pffff me ha suma mua qe flas Shqip, akoma.U "konfuzove" ti, e? lol
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
te lutem mos perdor fjalen time pa e cituar nga vjen...pshm "konfuzuar" (rexhina, postimi 11)...ashtu pra...dhe e morrem vesh qe deshe te thoje rrallohen :P, prandaj "excuse" populacen (leila, postimi 12) lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
ncncncnc
ju lutem mos kaloni me ofeza mer aman
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Ua, delikati!(referuar Eduardit, postimi 14)
E shoh Rexh qe keto MLA formats ta kane bere trurin dhalle keto dite. (Leila, postimi 15)
S'me behet te korrigjoj postin 9. lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 13-04-2005 mė 16:25
trendafila manushaqe
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Shenjat ikin me kalimin e viteve, zbardhen ose bien me pak ne sy... por kurre nuk ikin.Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
kurre (dhe) nuk: Negative & Negative positive jep- pra ne rregull eshte Ekzekutuesja.
Leila nuk e thash per delikatese
po me duket se e more per ters kur te thon dicka
nejse ne qofte se je shqetesu na fal zonjush befsh qef
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Postuar mė parė nga erjon07
Ti e ke fjalen per "strech marks " dmth te carat qe behen sidomos kur
je shtatzane apo jo..??
Mina me interesoj ajo qe ti ke thane, kur jane roze mund te zhduken..??
Une kam pak ne kofshe ngjyre roze, qe me jane bere ne muajin e fundit
te shtatzanise dhe mbas saj...edhe pse kam perdorur kremera njesoj
jane bere...mendon se mund te zhduken ngaqe jane roze?
Mos u be paranojak tani, se s'eshte mire kush te sheh... Ku e pe "tersin" dhe "shqetesimin" tim? Postet aty i ke, hajde nxirre nje arsye pse s'te rrinte suma pa thene gje ne situata qe s'te perkasin.Postuar mė parė nga EDUARDI
trendafila manushaqe
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Mire Ato Qe E Kane Nga Shtatzania Se Ja Bo Hallall Kurse Mua Me Eshte Mbush I Gjithe Beli Mire Qe Skan Arrit Deri Te Barku Tani Qe Fillon Vera Sesi Do Ja Bej Me Kanatjeret Qe Te Del Kurrizi Perjasht E Mu Do Me Dalin Gjithe Ato Viza Pale Ne Plazh.nejse Meqe Spaska Zgjidhje Sjam Duke E Vra Mendjen Skam Ca Te Bej Kshu Me Ka Bo Mami.
Krijoni Kontakt