48 do jete
48 do jete
O Alba, pse e ule nivelin e pyetjeve, apo per te mbajt Lioness larg? Me kujtove temen e zgjidhjes se problemave ne klase te 7-8
Ato vezet, do te te dilnin per nje muaj, po te mos hash si llupes nga 2 nga 3, vetem nuk ja keshilloj njeriu se nuk mbeten me te fresketa, javen e fundit (me sakte 9 ditet e fundit) duhet te hash zoq te skuqur, e shpifur apo jo..Meqe ra fjala kush i ka qef vezet e fresketa te rrahura(a ka ndonje qe nuk e di dhe me merr per sadist?).
Pse 48 qenka babai, tregon me i ri. Pershendetje.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Pupupu, SuiGeneris, Marquis de Sade do ngrihej nga varri nqs do merrte vesh se "trashgimnia" e tij per njerezimin do krahasohej me vezet e fresketa te rrahura .... tani nqs se e ke fjalen qe i "rreh" me kamzhik eshte tjeter ajo pune .... lol!
Une me probleme vezesh nuk merrem, por shpejt e shpejt nje pyejte kam:
Kisha e "Zemres se Shenjte" ne Paris eshte ndertuar ne shek. 19 per te "lare" mekatet e Parisianeve per:
1. Revolucionin Francez te shek. 18
2. Perandorise se Napeleonit.
3. Luftes Franko-Prusiane
4. Revolucionit te 1830.
PS: Kam qene ne ate kishe, dhe nga ana e arkitektures dhe e vendodhjes ishte shume me e arritshme se Notre Dame.
SuiGeneris !
I bera pyetjet te lehta , e di , po thashe t'ju fusja ne teme lol (reklama moderatorit )![]()
Lioness !
Tani une ere nga kishat nuk kam , por pak a shume nga historia , dhe mendoj se do jete e dyte 2. Perandorise se Napeleonit. por nuk jam e sigurte ...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ALBA : 22-04-2005 mė 10:07
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
Mire ben qe nuk je e sigurt, se nuk eshte ajo pergjigja. Po nuk e them dot, se po pres SG, sadistin, te marr hak..... lol!
Ps: Meqe bera vetem nje pyetje, ai/ajo qe gjen pergjigjen, duhet edhe te shpjegoj pak rrethanat historike, dmth perse? SuiG, ku je mo? Meqe ra fjala, nga me eshte fshehur Xenua?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lioness : 15-04-2005 mė 07:18
Pupupu, SuiGeneris, Marquis de Sade do ngrihej nga varri nqs do merrte vesh se "trashgimnia" e tij per njerezimin do krahasohej me vezet e fresketa te rrahura .... tani nqs se e ke fjalen qe i "rreh" me kamzhik eshte tjeter ajo pune .... lol!
Une me probleme vezesh nuk merrem, por shpejt e shpejt nje pyejte kam:
Kisha e "Zemres se Shenjte" ne Paris eshte ndertuar ne shek. 19 per te "lare" mekatet e Parisianeve per:
1. Revolucionin Francez te shek. 18
2. Perandorise se Napeleonit.
3. Luftes Franko-Prusiane
4. Revolucionit te 1830.
Shume e veshire kjo pyetja, po nuk e gjeta jap doreheqjen se do zhgenjej dhe Lioness, po e gjeta falenderoj Lioness per hintet e dhena, filloi korruptimi dhe ketej, ē'paskemi qene ne Shqiptaret..
![]()
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
SuiG, po na nxjerr te palarat. Po pse i thone MP mo? lol
Ok, nejse, e gjete. Me forcat e tua, dhe pak vullnetare.......lol!
"Sacre Coeur" u ndertua pikerisht per te "qare" hallet dhe mekatet e Luftes Franko-Prusiane. Bismarku (nje nga figurat e mia me te preferuara) perdori luften me Francen per bashkimin e Gjermanise. Shtetet e Jugut, Bavaria etj, nuk donin te bashkoheshin, dhe Bismarku nuk donte qe te arrinte puna ne lufte civile, keshtu qe me disa manipulime, editime telegramesh, etj, Franca i deklaroi lufte. T'i bihem muhabetit shkurt, ushtrite prusiane e munden lehte Francen. Ne Versaje ne "Dhomen e Pasqyrave" u firmos traktati i paqes, cfare paqeje, i turpit te Frances, nder te cilat, u mor dhe Alsase-Lorraine. Shtetet e Jugut duke pare arritjet e Prusise, vendosen se do ishte ne te miren e tyre te bashkoheshin. Keshtu qe Bismarku me nje gur vrau shuuuuuuuume zogj.
Ok, kaq per sot, se u kthye ne teme historie.
Albushe, kisha shume besim se do ta gjeje, nejse, here tjeter ......![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lioness : 15-04-2005 mė 18:06
... Paska filluar quiz show ne forum dhe une nuk e paskam vene re ...
Po hedh edhe une nje pyetje ne ere, meqe nuk paska pyetje me u pergjigj. Nje shume te thjeshte.
- Kush eshte arma e preferuar e James Bond ???![]()
![]()
![]()
1) PPK
2) Glock
3) Berreta
4) TT
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
T'pergjigjem shpejt e shpejt une sa pa ardhur keta ujqet qe i grijne te gjitha pyetjet..
Skuthi, mire se erdhe, te jap nje ndihme te vogel, pyetjet beji kur te mos kete njeri online nese do qe te zgjasin ca ato pyetje, ndryshe...jane ca tipa te rrezikshem ketu, L.., X..,A.., R.., B..., qe te grijne fare
1) PPK
2) Glock
3) Berreta
4) TT
... SuiGeneris, e bukura eshte qe te kete "lufte totale" kur jane luftetaret ne fushe, se po u ftof nervi, e mori lumi luften pastaj ...![]()
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Krijoni Kontakt